sloyth 06.0 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Poproszę Call of Juarez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Podziękuję za Luciusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 (edytowany) Luciusa poproszę. Kurczę, spóźniłam się Ale Insanely Twisted Shadow Planet też chętnie przygarnę. Edytowano Listopad 17, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Ja też chciałam Luciusa No cóż, zdarza się Poproszę Fly'N Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Poproszę Hero Siege. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Ja poproszę o Superfrog HD i Airline Tycoon 2. Oczywiście, jeżeli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Mam dwa kody na próbne 30 dni PS+ dla posiadaczy PS3, PSVita i PS4. Kto wziął, niech da znać. TCK3-NDN2-367E L27J-BCNM-5T5R UWAGA! 1. Kody trochę przeleżały, jednak mam nadzieję, że dalej działają. 2. Jest to próbne 30 dni. Zadziała tylko wtedy, jeśli nie było się wcześniej abonentem PS+ 3. Jeżeli po 30 dniach subskrypcji nie zrezygnuje się z jej kontynuowania zostanie automatycznie przedłużona na okres 90 dni i zostaną naliczone za to opłaty. 4. Wymagane jest posiadanie karty kredytowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 UWAGA!1. Kody trochę przeleżały, jednak mam nadzieję, że dalej działają.2. Jest to próbne 30 dni. Zadziała tylko wtedy, jeśli nie było się wcześniej abonentem PS+3. Jeżeli po 30 dniach subskrypcji nie zrezygnuje się z jej kontynuowania zostanie automatycznie przedłużona na okres 90 dni i zostaną naliczone za to opłaty.4. Wymagane jest posiadanie karty kredytowej.5. Jeśli nie przedłużycie abonamentu, gry które otrzymaliście przestaną działać.6. Na Vicie są tylko mizerne zniżki. Szkoda zachodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 6. Na Vicie są tylko mizerne zniżki. Szkoda zachodu No fakt. 10% zniżki na niektóre gry. Szaleństwo po prostu. Do tego kilka darmowych (moim zdaniem) brzydkich motywów i avatarów. A jeśli chodzi o gry, to bywało lepiej, ale jest ich kilka, to można je ograć przez miesiąc. Ewentualnie jeśli jakiś nieszczęśnik zakupił sobie PS4 bez wiedzy, że do grania przez internet jest mu potrzebne PS+ to chociaż przez miesiąc się będzie dobrze bawił, a i tak później będzie musiał przedłużyć abonament. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Ewentualnie jeśli jakiś nieszczęśnik zakupił sobie PS4 bez wiedzy, że do grania przez internet jest mu potrzebne PS+ to chociaż przez miesiąc się będzie dobrze bawił, a i tak później będzie musiał przedłużyć abonament. Widać, że zainspirowali się abonamentem na X360. Jest tylko jedna różnica. Microsoft daje gry na dobre. Nawet po wygaśnięciu abonamentu, można je pobierać i grać. Cóż, wszelkie argumenty "za" PS4 poszły w piach. Edytowano Listopad 18, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Triste... Z tego, co mi wiadomo to PS 4 wymaga tylko darmowego konta do gry przez sieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Widać, że zainspirowali się abonamentem na X360. Jest tylko jedna różnica. Microsoft daje gry na dobre. Nawet po wygaśnięciu abonamentu, można je pobierać i grać. Cóż, wszelkie argumenty "za" PS4 poszły w piach. Nie ukrywam, że gdy o tym usłyszałem to się załamałem. Dlatego też się nie śpieszę z zakupem PS4 i dalej zostaję przy PS3. Takim małym pocieszeniem jest fakt, że gry free to play, takie jak "War Thunder", czy "Blacklight: Retribution" PS+ do grania nie wymagają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Wziąłbym ten abonament ale karty kredytowej brak :C Edytowano Listopad 18, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Dostałem dzisiaj Wiedźmin 2 z www.gog.com w postaci instalatora który ma z 16GB :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Dostałem dzisiaj Wiedźmin 2 z www.gog.com w postaci instalatora który ma z 16GB :/ Najciekawsze są dodatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Najciekawsze są dodatki Tak dodatki są bardzo ciekawe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Tak dodatki są bardzo ciekawe Tak, dodatki, zwłaszcza taki jeden który czyta się dla artykułów Edytowano Listopad 18, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 A tam dodatki, gdybym ja jeszcze miał te 16GB wolne i wiedział jak to na płyty nagrać aby działało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) GRID wysłane do DraquesHydrophobia Prophecy wysłane do DżumaBlackbay Asylum wysłane do UszatkaNecronomicon - The Dawning of Darkness wysłane do UszatkaUrban Trial Freestyle wysłane do WhiteDrakon Syder Arcade wysłane do arent7Orborun wysłane do Triste CordisMotte Island wysłane do PervKapitan1000 Amps wysłane do BezimiennyKot Edytowano Listopad 22, 2014 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Można poprosić o Grida? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) Blackbay asylum i Necronomicon by mnie interesowały c: Edytowano Listopad 19, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Urban Trial Freestyle poproszę jeśli można :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Serdecznie polecam Hydrophie - fizyka wody zwala z nóg. Główną bohaterkę zwala dosłownie Strach właz otworzyć, bo może cię zalać fala i cisnąć o ścianę, jak szmacianą lalką. Ładnie proszę o:Orborun - nie ma to jak zap... ierniczać kulkąJest kilka gier, które mnie interesują, ale albo: "zintegrowana karta graficzna", albo jak to u epileptyka, obawa przed zbyt wieloma migającymi obrazkami. Swoją drogą, dlaczego w bundlach nie dają jRPG? :( Poleciałbym do banku z jęzorem na brodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Mam dwa kody do World of Tanks, te z 235 numeru CDA. Dają jakieś bonusy. Jeden jest kodem zaproszeniowym dla nowych graczy, a drugi raczej dla tych, którzy już grają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Poproszę 1000 AMPS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się