SzymonL Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) To audiobooki. Teraz tak, ale ja napisałem że w środę (jak ten humble się skończy czyli o 20). Edytowano Listopad 24, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Hity to nie są, więc nie chce mi się bawić z PW, dlatego daję bezpośrednie linki do giftów:Dreamcast CollectionNIGHTS into DreamsSonic & All-Stars Racing Transformed Edytowano Listopad 26, 2014 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Możesz wykreślić Sonic &... (dłuższej nazwy nie mogli dać? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Torchlight za darmo: http://www.arcgames.com/en/games/torchlight/news/detail/5002853-torchlight-free-for-a-limited-time-on-arc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Wziąłem dla siebie Dreamcast Collection. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Wziąłem NIGHTS into Dreams, pamiętam jak się w to grało na Sega Saturn. I w sumie to bym też wziął resztę jak by było jeszcze dostępne :/ Edytowano Listopad 26, 2014 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Komiksy MLP! I 15$ poszło... Ale jaki zaciesz na ryju Edytowano Listopad 26, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Komiksy MLP! I 15$ poszło... Ale jaki zaciesz na ryju Nawet nie wiedziałem że aż tyle tego wyszło O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Papierowe lepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) Mam do oddania: - Aces Wild: Manic Brawling Action! (Steam) - The Slaughtering Grounds (Steam) - Tail Drift (Steam)- Time Ramesside (Steam) wysłane do BezimiennyKot - oraz Wiedźmina 2 na gog.com Wysłane do arent7 Edytowano Listopad 27, 2014 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 To ja poproszę wiedźmina(lepszy gog niż nic...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Poproszę o Time Ramesside. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Kod na kasę w Might & Magic Heroes Online) oraz: Dementium II HD wysłane do WhiteDrakonThe Last Door - Collector's Edition wysłane do OnyxONE DAY for Ched wysłane do PervKapitanGlacier 3 - The Meltdown wysłane do Triste CordisSplatter - Blood Red Edition wysłane do WhiteDrakonWhite Noise Online wysłane do WhiteDrakonEast India Company wysłane do DżumaHoly Avatar vs. Maidens of the Dead wysłane do PlaguePonyHome Sheep Home 2 wysłane do Chwalmy Sonatę i ShimmerkęInside The Gear wysłane do PervKapitanWhispering Willows wysłane do UszatkaJets'n'Guns Gold wysłane do Triste Cordis Edytowano Grudzień 5, 2014 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Whispering Willows poproszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Ja wezmę natomiast Holy Avatar vs. Maidens of the Dead i kod do heroes online. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Iside the gear i ONE DAY for Ched, jeśli można :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Poproszę o : - Dementium II HD - Splatter Blood - White Noise Online Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Poproszę o: The Last Door - Collector's Edition Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Najlepsze jest to, że ze często zbesztane gry są fajne. W związku z tym:- Glacier 3: The Meltdown (Epoka Lodowcowa 3 xD )Hmm... coś mi mówi ten tytuł (tylko gdzie ja o nim słyszałem... hmmm):- Jets'n'Guns GoldIdę naprawiać dział... i liczę, że wrzucą do "Indie Stars Bundla" The Stanley Parabelle (resztę bym oddał dla was ) Edytowano Listopad 29, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Chętnie przygarnąłbym Home Sheep Home 2 i Epokę lodowcową(jeśli to nie na steam, to od razu w PW prosiłbym o podrzucenie instrukcji do pobrania/aktywowania xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 ... i Epokę lodowcową) Umm... ty na serio? Nikt tu nie napisał, że ma Epokę lodowcową na oddanie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Poproszę East India Company Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Ma ktoś jeszcze jakiś kod na Wiedźmina 2 z gog.com? Ja swój dostałem, wszedłem na niego na poczcie, by sprawdzić, czy to to i następnego dnia już tego nie miałem Edytowano Grudzień 1, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 Sprawdź swoje konto na GOG. Jestem tam od wersji beta i nigdy nie miałem problemów, które opisywałeś. Czasami dodawano gry za darmo. Klikasz i masz grę w bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Nie mam tak Wiedźmina. Gdy uzbierałem te wszystkie 7 punktów, otrzymałem od nich maila. Odebrałem go, przeczytałem, widziałem kod wypisany wielkimi literami. Chciałem się tylko upewnić, że to to, więc po chwili wylogowałem się z poczty. Następnego dnia wiadomości nie było a na gog.com nie ma ani śladu, że coś takiego posiadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się