Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 (edytowany) Oddam: Real Boxing (PL) - wysłane do Chief Edytowano Lipiec 7, 2015 przez Maćko z Bogdańca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Przyjmę: Real Boxing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Dziś do zgarnięcia Zuma's Revenge do Origina 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) IN THE FACE! NOT SO COMPLEX! NEED IT! WANT IT NEED IT HAVE TO HAVE IT! FACESHOT! BOOM! BRAINS EVERYWHERE! Not the KNEE, not the ARM, not the SPINE - FACE! IT HAS TO HAPPEN! HNNNNG! FACEY FACEY FACE FACE! TIRED OF WAITING! NO MORE WAITING! NEED A FACE SHOT! BOOM! SQUISH! YAY! Wszystko w jednym kluczu. Borderlands i 3 DLC: The Zombie Island of Dr Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx wysłane do PlaguePony Edytowano Lipiec 8, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Poproszę o Borderlands i 3 DLC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Damn, so fasst >_< Know that feel, bro :c 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) https://youtu.be/UJ5ovCWlTlA?t=20s Jones On Fire wysłane do CalevaNPaper Dungeons wysłane do PlaguePonyShip Simulator Extremes wysłane do DayanTeleglitch - Die More Edition wysłane do PlaguePonySengoku wysłane do PlaguePonyStacking wysłane do DayanTrine 2 - Complete Story wysłane do PervKapitanVangers wysłane do CalevaNYou Are Not A Banana wysłane do CalevaNLeona's Tricky Adventures wysłane do CalevaNSword of Asumi wysłane do CalevaNNorthmark - Hour of the Wolf wysłane do CalevaNDoorways Chapter 3 - The Underworld wysłane do DayanBloodsports.TV wysłane do GryfSilent Service wysłane do CalevaNSilent Service 2 wysłane do CalevaNDrew and the Floating Labyrinth wysłane do GryfEvopollution wysłane do GryfProject Root wysłane do DayanChip wysłane do CalevaNSpace Hack wysłane do CalevaNMechanic Escape wysłane do DayanCommando Jack wysłane do Dayan Edytowano Lipiec 9, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Trine 2 poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Proproszę Bloodsports.TV Drew and the Floating Labyrinth Evopollution Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Paper Dungeons, Teleglitch - Die More Edition i Sengoku poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 To ja wezmę pozostałe gierki 11? Trochę za dużo mi się widzi, jak nikt inny się nie zgłosi to ci wyślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Decaded Napisano Lipiec 8, 2015 Popularny post. Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Kusi mnie żeby zrobić listę podsumowującą kto ile gier już zgarnął. Lista ta miałaby na celu wyłonienie najbardziej "pazernych" istotek i zwyczajne odsunięcie ich z kolejki na jakiś czas (lub do momentu dodania czegoś przez nich), żeby inni (nieco wolniejsi) mogli coś dla siebie upatrzyć. Co o tym sądzicie? Żeby spamu zbędnego nie robić, możecie mi pisać via PW. Albo zwyczajnie usunę potem zbędne posty, jak się już ustali czy warto, czy też nie Jak dla mnie warto spróbować~ Sosen Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Sosna 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Nie mam nic przeciwko, ale liczenia trochę będzie. Mam czas ~Dec Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Decaded 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Ja tam nie mam nic przeciwko. Sam biorę tylko to, co "mi podejdzie" Tym razem nic mnie nie interesuje (Ship Sim... jest genialny. O ile ktoś jest cierpliwy... bardzo cierpliwy Nie ma to jak zatonąć 10 razy w ciągu +/- 20 minut) PS: Need for Games: Black List Przy okazji, przypominam, że zalegają u mnie jeszcze: - Wimp - Koala Kids - Dr. Daisy Pet Vet Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 PlaguePony zakosił 89 tytułów? No kurde. Zdeklasował przeciwników. I to mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Przejrzystość tego dokumentu jest zatrważająca. Zero opisów i w ogóle. A gdzie ilość rozdanych Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 To nie możliwie, że aż tyle może wziąłem przez ten czas wziąłem 50-55 tytułów, ale aż tyle to nie wiedziałem, poza tym tak byłem wolnych w niektórych dniach, które były dawane gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) 21 matko to ją już się nie klasyfikuję do następnego rozdania Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Z rana zweryfikuję listę i przedstawię ją nieco bardziej przejrzyście. Tymczasem, dobrej nocy wszystkim życzę ^.^ _______ Zbędne posty pousuwam po podsumowaniu. Może nawet założymy czysty temat i ładnie wszystko rozpiszemy w pierwszym poście? Welp, się obaczy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 A nie zrobić limitu brania na jeden raz? Np. tak 3. Wtedy ludzie nie będą brali "bo dają", tylko bardziej bo chcą. Ja sprawdzam gry, które są rozdawane czy w ogóle mi się podobają, żeby niepotrzebnie nie brać, a najwyżej gry nierozdane przejdą do następnego razu, może wtedy znajdzie się ktoś, kto po prostu wcześniej nie widział z jakiegoś powodu, nie zdążył etc, kto weźmie tamte zaległe gry. Bo dajmy na to, ktoś weźmie 10 gierek, zagra w jedną, resztę weźmie "a bo dają". Tylko po co? Nie mam nic przeciwko temu, że ludzie biorą więcej, tylko, żeby naprawdę chcieli te gry, a nie zaklepywali, żeby mieć cokolwiek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Ci, którzy oddają kody, też nie są zobligowani do dania kodu pierwszemu z brzegu, tylko temu, komu chcą go dać. Ja osobiście wiem, komu dałbym co najwyżej Sapera. Ale pazerność naprawdę jest zła, dzieci, zwłaszcza jeśli sami do puli nie daliście nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Ale pazerność naprawdę jest zła, dzieci, zwłaszcza jeśli sami do puli nie daliście nic. To ciekawe jak nazwać kogoś np mnie, który wrzuca a nic nie bierze, hojny czy głupi Ale na allegro i tak nie sprzedam, bo ceny takie niskie że nawet się nie opłaca męczyć z wystawianiem. Costume Quest wysłane do MewTwoThe Samaritan Paradox wysłane do DżumaParanautical Activity - Deluxe Atonement Edition wysłane do CalevaNBlazeRush wysłane do Snuja Edytowano Lipiec 18, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Mam kilka kluczy do oddania: Startopia Bad Hotel The Bard's Tale Gemini Rue Pitiri 1977 Edytowano Lipiec 11, 2015 przez PlaguePony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 The Bard's Tale - jeśli to ten najnowszy, to chętnie przygarnę (so much pazerność A tak na serio - piosenka o piwie wymiata) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się