Syrth Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Resident Evil jak moszna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Przypominam, że wciąż mam do oddania:Koala Kids zarówno na Desurę, jak i steam,Little Trus Man. na steamDodatkowo mam do oddania kody do WoTa zaproszeniowy i dla wszystkich z cdaw sumie nadal aktualne Dodatkowo mam jeszcze X-blades... tak wiem, że na DHLu jest ale może ktoś się skusi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Poproszę o Riddled Corpses i Lost Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 20, 2015 Autor Share Napisano Październik 20, 2015 (edytowany) Jeśli można, nie będzie chętnych i takie tam cuda na kiju - poproszę o Hektor (nie ma to jak poryta gra xD Ale i tak "Korwin: The Game" nie przebije)Mogę poprosić o kod do Minecraft Story Mode prosze Tyle w temacie. Można poprosić o to co jest, ale doskonale o tym wiesz. Za (marny) trolling przyznawane są nagrody! Serio! Edytowano Październik 20, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 A ja poproszę o Tales of Zestiria, Dying Light i Wiesia 3 No i nie zdążyłam na DMC :/Ale żeby spamu nie robić, to powiem, że mam zbędnego gifta Bloody Trapland w moim Steam EQ Wreszcie jakoś się wypłacę za to, co nakradłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 (edytowany) Niewiele, ale zawsze coś (do oddania): AsphyxiaLoren The Amazon princessThe Samarytian ParadoxBetrayerThe Moon SilverMontagues Mount1HeartThe Path Edytowano Październik 25, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Poproszę ładnie o grę The Path. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Betrayer'a proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 26, 2015 Autor Share Napisano Październik 26, 2015 UWAGA! UWAGA! Za darmo do zgarnięcia Vertiginous Golf - tylko przez 24 godziny (o ile się nie mylę do jutra do 18:00) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Darmo na stronie IndieGala ( https://www.indiegala.com/ ) jest gra Vertical Drop Heroes HD. Trzeba wejść w Store i zjechać trochę niżej, tam, gdzie Giveaway'e są. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 19 godzin temu Nightmare napisał: Darmo na stronie IndieGala ( https://www.indiegala.com/ ) jest gra Vertical Drop Heroes HD. Trzeba wejść w Store i zjechać trochę niżej, tam, gdzie Giveaway'e są. Ja tam jakoś nie widzę żadnych giveay;i ani tej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 godzinę temu ATIMKOS napisał: Ja tam jakoś nie widzę żadnych giveay;i ani tej gry Najwyraźniej giveaway już się skończył W każdym razie ja zdążyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 8 godzin temu ATIMKOS napisał: Ja tam jakoś nie widzę żadnych giveay;i ani tej gry Darmowe zazwyczaj są tutaj: https://www.indiegala.com/store na tej podstronie, tak jak teraz jest gra BLOOD OF OLD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Oficjalnie: Gry z serii Tribes za darmo: https://www.tribesuniverse.com/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 2 minuty temu Draques napisał: Oficjalnie: Gry z serii Tribes za darmo: https://www.tribesuniverse.com/ Tam jedna gra jest na ps2, od kiedy to dają za darmo gry na ps2 w formacie iso nie pirackie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 14 godziny temu ATIMKOS napisał: Tam jedna gra jest na ps2, od kiedy to dają za darmo gry na ps2 w formacie iso nie pirackie? ISO =/= pirackie. Piracka gra, to ściągnięta nielegalnie. Chociaż dawać tak grę na PS2 to chyba pierwszy raz coś takiego zrobili. Ewenement. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2015 Autor Share Napisano Październik 31, 2015 Niestety, ale Tribes Venegance wymaga numeru seryjnego, którego nie dają. Owszem, można go znaleźć w sieci, ale wiecie... przestaje to być legalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Informację o tej akcji, znalazłem na cda: http://www.cdaction.pl/news-43190/tribes-siedem-gier-z-serii-za-darmo.html Żeby nie było, że wstawiam jakieś pirackie stronki. Wydaje mi się zatem, że sami wydawcy nieco nie dopracowali tego rozdawnictwa i nie ogarnęli, że jakiś instalator woła o klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 (edytowany) Hmmm CDA kiedyś rozdawało klucze do Tribes Venegance... Powinien działać Edytowano Październik 31, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) Frederic - Evil Strikes Back wysłane do ATIMKOSFrederic - Resurrection of Music wysłane do ATIMKOSIesabel wysłane do ZegarmistrzSuper Cyborg wysłane do ZegarmistrzGunspell - Steam Edition wysłane do ArekeenTitan Attacks! wysłane do ChiefVVVVVV wysłane do ChiefBloody Streets wysłane do ZegarmistrzSchein wysłane do ZegarmistrzThe Silent Age wysłane do ArekeenInsurgency wysłane do SosnaMen of War - Assault Squad GotY wysłane do GarinAbyss Odyssey wysłane do SosnaLuna's Wandering Stars wysłane do Triste Cordis Edytowano Listopad 24, 2015 przez SzymonL 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 poproszę Abyss Odyssey i Insurgency Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 25 minuty temu SzymonL napisał: Men of War - Assault Squad GotY Poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 9, 2015 Autor Share Napisano Listopad 9, 2015 Luna's Wandering Stars - Angry Birds Space bez ptaków i świń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Poprosze o Frederic - Evil Strikes Back i Frederic - Resurrection of Music Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 To ja proszę o: Gunspell - Steam Edition The Silent Age Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się