Jump to content

Triste Cordis(i spółka) oddaje kody do gier.

Cipher 618

Recommended Posts

To jest pytanie, prośba, czy co? :/

Już tłumaczę:

1. Brak podstawowych umiejętności poruszania się po jakimkolwiek forum. Nie znasz zasad? Napisano je w pierwszym poście 
2. Ewentualny brak czytania ze zrozumieniem i olewanie zasad z pierwszego postu (jeśli już go przeczytano). 
3. Forum to nie gra komputerowa. Należy przeczytać regulamin i co najważniejsze go zrozumieć. 
4.  A za chwilę przeczytamy: "Jestem tu nowy..." :)

Rany, przeczytałem od i już wielkie halo... :grumpytwi:

To pewnie ta beta trybu MP. Pewnie dostanę zaproszenie od Sony (jako stały nabywca ich konsol). Co do "halo". Przynajmniej raz w miesiącu pojawia się ktoś, kto nie rozumie "o so tu chozi". Część osób ma tego serdecznie dość :) Ot i cała filozofia.

Żeby nie zaśmiecać - mam klucz do gry ATV GP. Może jeszcze działa (platforma "Afan.pl" - spoko, jest bezpieczna. Można kupić gry znane z tego że są nieznane i zapłacić przez sms. Fajna inicjatywa)

EDIT. Skoro nikt się nie zgłasza, a kolejki jakoś nie widać, nie pogardzę:

The Original Strife - Veteran Edition
House of 1000 Doors - Family Secrets Collector's Edition

House of 1000 Doors - The Palm of Zoroaster Collector's Edition

Swoją drogą szkoda, że na windowsach nie ma gier typu "otwórz 1000 zamkniętych drzwi" (są darmowe i genialne, a w niektórych od zagadek mózg paruje. No i to spojrzenie członka rodziny widzącego jak trzęsiesz tabletem, żeby coś spadło na ziemię xD ) 

Edited by Triste Cordis
  • Upvote 1

Nie do końca darmowe, ale za 1 dolara macie 5 gier na steam: https://coinplay.io/bundle/weekend-4?a=LgvCQU2R

NihilumbraWay to Go!Back to BedGreat PermutatorAlter World.

Tak więc jeśli kogoś te gry obchodzą i nie szkoda mu dolara (niecałe 5zł), może skorzystać :D

Edited by Gryf
Edytowałem, bo cena, którą podałem przeliczoną na PLN jest nieco wyższa, bo vat :D

20.10.2015, 19:20:00 Zegarmistrz napisał:

Spam, posty nie na temat i te, które łamią wewnętrzny regulamin tematu lecą z dymem.

Na przykład prośby o tytuły, których nikt nie oddaje.

To ja cię zagnę Zegarku nasz kochany! Proszę o GTA V i Wieśka 3 (i jeszcze frytki do tego), w zamian daję te poniżej. Obeszłem system (dookoła dwa razy) i co pan mi zrobisz? :D

Hektor wysłane do Triste Cordis
Riddled Corpses wysłane do ATIMKOS
Q.U.B.E. - Director's Cut wysłane do Sosna
Lost Moon wysłane do ATIMKOS

Edited by SzymonL
  • Upvote 1