PlagueOverlord Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 Poproszę o Huntsman - The Orphanage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 Poproszę Running Sausage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 godzinę temu SzymonL napisał: Jak to mówią, "a u mnie działa(ło), posta zrobiłem parę minut po tym jak zgarnąłem grę, łapcie na łzów otarcie: Spoiler Alert Collector's Edition Go Go Electric Samurai Space Scaven Ino Sector 724 Zenza Running Sausage Mythic Victory Arena Huntsman - The Orphanage Spoiler Alert Collectors Edition poprosze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 19, 2017 Share Napisano Maj 19, 2017 Mount & Blade za darmo na GOG'u Spoiler https://www.gog.com/game/mount_blade Swoją drogą nie zauważyłem że grę mam i zamiast tego GOG wysłał mi maila że mój przyjaciel (czyli ja ;_; ) dał gifta xD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 True Skate jest za darmo na Google Play Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 (edytowany) Steam przez 2 dni będzie dawał taką kosmiczną gierkę o nazwie Starpoint Gemini 2. Częstujcie się Spoiler http://store.steampowered.com/app/236150/Starpoint_Gemini_2/?l=polish No i dodatek w sumie teżhttp://store.steampowered.com/app/371060/Starpoint_Gemini_2_Origins/ Edytowano Maj 22, 2017 przez Lemi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Mam klucz do gry Wiedźmin 2: Zabójcy Królów dla platformy GOG. Nie wiem czy zadziała w 100% ale ktoś może jest chętny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 7 godzin temu Chief napisał: Mam klucz do gry Wiedźmin 2: Zabójcy Królów dla platformy GOG. Nie wiem czy zadziała w 100% ale ktoś może jest chętny. Ja z chęcią przygarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Starpoint Gemini 2 za darmo: http://store.steampowered.com/app/236150/Starpoint_Gemini_2/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 (edytowany) PulseCharge wysłane do ATIMKOSGame Tycoon 2 wysłane do ChiefCorporate Lifestyle Simulator wysłane do UszatkaA Game of Changes wysłane do ATIMKOSSurvive in Space wysłane do ATIMKOSHiiro wysłane do ATIMKOSLiveza - Death of the Earth wysłane do ATIMKOSJust Hero wysłane do ATIMKOSBacteria wysłane do ATIMKOSHyposphere wysłane do ATIMKOSGone In November wysłane do GryfełMadrobot X wysłane do OnyxMerger 3D wysłane do ATIMKOS Edytowano Czerwiec 3, 2017 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Poprosiłbym Game Tycoon 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Poprosiłbym Madrobot X Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Za darmo gra Rising Storm GOTY: https://www.humblebundle.com/store/rising-storm-game-of-the-year-edition 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 25, 2017 Autor Share Napisano Maj 25, 2017 Wszyscy chętni mogą pograć w Fallouta 4 za darmo przez ten weekend. Do pobrania na steam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Poproszę o: PulseCharge A Game of Changes Survive in Space Hiiro Liveza - Death of the Earth Just Hero Bacteria Hyposphere Merger 3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Nie wiem, czy ktoś o tym pisał, ale można zakupić Overwatcha za 80 zł (standard) Kodem to nie jest, ale warto wam dać znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Bardzo bym prosiła o Corporate Lifestyle Simulator ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Gone in November, można? A Overwatch wciąż za drogi Może kiedyś... jak Blizzard zmądrzeje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 5, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2017 (edytowany) Assassin's Creed Revelations (Uplay) - ATIMKOS Spacecom (steam) - Decaded Realms of the haunting (steam) Edytowano Czerwiec 5, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 Assassin's Creed Revelations (Uplay) poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 (edytowany) Mam do oddania: Insurgency (steam) -wysłano do Vezzie UnEpic (steam) -wysłano do Vezzie Skullgirls - wysłano do Chief+2nd Encore Upgrade DLC DLC wysłano do ATIMKOS(steam) Edytowano Czerwiec 6, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 7 minut temu Triste Cordis napisał: Spacecom chętnie przygarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 Skullgirls+2nd Encore Upgrade DLC - a można samo dlc czy nie bardzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 @ATIMKOS Jak nie potrzebujesz podstawili, to przyjmę z chęcią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 20 minut temu Chief napisał: @ATIMKOS Jak nie potrzebujesz podstawili, to przyjmę z chęcią A to Sosny pytaj, mi samo dlc dał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się