Chief Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Na Steam pokazuje że Prime World jest F2P, więc co to jest to co ty masz? Moja wina, jak się nie kopiuje całości. Posiadam Prime World: Defenders Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) Chief napisał, że ma to samo, to czy wolne jest Dead Space 2? Edytowano Kwiecień 14, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Niestety, jest już skreślone z listy, Lepus dostał klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Ah ok, dziękuje za szybka odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Na steamie do poniedziałku możecie przypisać sobie za darmo do konta Fractured Space, kosmiczną strzelanko-strategio-mobę, za którą obecnie trzeba płacić (jest w wersji alpha, po wypuszczeniu produktu finalnego ma być f2p). Jeżeli chcecie zobaczyć, z czym to się je, to polecam materiał Ojca Makuły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Mam Dragon Age Origins i Bejeweled 3 na steama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Bejeweled 3 plox :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 A ja poproszę od Dragon Age ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Tylko do końca tego weekendu, można dodać do biblioteki grę Fractured Space za darmo. Na stronie https://www.indiegala.com/store znów można dostać klucz do gry Space Hack. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Wing Commander 3™: Heart of the Tiger, SimCity 2000™, Wing Commander™ IV: The Price of Freedom, and Ultima VII The Complete Edition wszystko jest na jednym kluczu do Orgina.... oddaję, bo czuję się rozczarowany... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Przyjmę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Witam, Mam do oddania: Prime World: Defenders Battlepaths Dragon Age™: Origins SteamWorld Dig SpeedRunners Monaco: What's Yours Is Mine Space Hack Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Chętnie przyjmę Dragon Age'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 A ja bym poprosiła o Prime World: Defenders Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 To ja wezme SpeedRunners Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Będę wdzięczny za: "SteamWorld Dig" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Battlepaths Ryzyk fizyk, z chęcią przygarnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Poproszę o: Monaco: What's Yours Is Mine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Na https://www.indiegala.com/ do zdobycia Blockstorm open beta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) Orc Attack - Flatulent Rebellions wysłane do PlaguePonyBlast Em! wysłane do ChiefFabula Mortis wysłane do SnujaPineview Drive wysłane do WhiteDrakonRage Runner wysłane do Triste CordisSkulls of the Shogun wysłane do PlaguePonySolar Flux wysłane do ChiefEufloria HD wysłane do DżumaRush Bros. wysłane do Triste CordisRestaurant Empire II wysłane do PlaguePonySeven Kingdoms 2 HD wysłane do PlaguePonyTrauma wysłane do WhiteDrakon Edytowano Maj 15, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Ja bym poprosił Solar flux i Blast Em! Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Ja poproszę o Skulls of the Shogun, Restaurant Empire II, Seven Kingdoms 2 HD i Orc Attack - Flatulent Rebellions Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) Rage Runner - nie ma to jak wk[bEEEP]ca gra, która wygląda jak demo Rush Bros - w końcu gra muzyczna, która dostosowuje się do twojej muzyki Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 To ja wezmę Fabula Mortis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Poproszę o Pineview Drive oraz Trauma. (Zapowiada się ciekawie oraz oryginalnie.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się