Zegarmistrz Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 7 godzin temu SzymonL napisał: Iesabel 7 godzin temu SzymonL napisał: Super Cyborg 8 godzin temu SzymonL napisał: Bloody Streets Schein Ja z chęcią przygarnę te - o ile nikt inny ich nie będzie chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Ja bym przyjął, jeśli można i nikt nie będzie się zgłaszał przez jakiś czas gry: Titan Attacks!; vvvvvv i gry z serii Frederic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2015 Autor Share Napisano Listopad 11, 2015 Anomaly: Warzone Earth - ZA DARMO Trzeba jednak się zarejestrować. Ja ułatwiłem sobie życie korzystając z (i tak już) zaśmieconego Facebooka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 14, 2015 Autor Share Napisano Listopad 14, 2015 350 000 kluczy do Enemy Mind. Szybko, zanim zabraknie :P 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Cult of the Wind za darmo http://woobox.com/pby4ef 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Sorry że tak jeden po drugim, ale kolejne gry za darmo: Why so Evil 2: Dystopia https://gleam.io/TeJ4E/free-why-so-evil-2-steam-keys Tea Party Simulator https://gleam.io/c2M9T/embed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 18, 2015 Autor Share Napisano Listopad 18, 2015 (edytowany) To nie steam, ale: 10zł do przeglądarkowej gry: Garbage Garage Dodatki do LoLa (totem + zwiększenie PZ na dwie walki... jakoś tak) - Chief Można prosić o: The Rollingball's Melody (ciekawe jak zareaguje na Tiesto - Traffic [140 BPM] ) Edytowano Listopad 18, 2015 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Ja bym wziął ten dodatek do LOLa, jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Kolejna gra za darmo, Eurofighter Typhoon https://www.indiegala.com/store#giveaway Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Hatter Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 (edytowany) Oddam: Subskrypcje próbną Playstation plus na 30 dni, kod ważny do 31.12.2015 - wymagana karta kredytowa przypisana do konta. oraz kod do LoLa na 4 dopalacze i totem? - wysłane do White Drakon Edytowano Listopad 25, 2015 przez Mad Hatter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Jeśli można to poproszę o Cytuj kod do LoLa na 4 dopalacze i totem ;3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 (edytowany) GRID 2 wysłane do DraquesGRID 2 - Spa-Francorchamps Track Pack wysłane do DraquesDiRT Showdown wysłane do ChiefOverlord wysłane do SosnaOverlord Raising Hell (Wymaga wersji Steam gry Overlord do działania.) wysłane do SosnaOverlord II wysłane do SosnaOperation Flashpoint - Red River wysłane do Onyx Yay, jestem na początku strony :3 Edytowano Grudzień 6, 2015 przez SzymonL 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Można poprosić o Grida 2? :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 To ja poproszę: Operation Flashpoint - Red River c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Ja bym z chęcią zagrał w tego DiRT'a. Jak byś był tak miły i mi go sprezentował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 jeśli można poprosić o oba Overlordy z dodatkiem byłbym wdzięczny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Czy Operation Flashpoint - Dragon Rising ma multiplayer? Jeśli tak to mój brat jest zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2015 Autor Share Napisano Listopad 25, 2015 (edytowany) 24.11.2015, 04:08:46 Mad Hatter napisał: Oddam: Subskrypcje próbną Playstation plus na 30 dni, kod ważny do 31.12.2015, oraz kod do LoLa na 4 dopalacze i totem? - wysłane do White Drakon Próbna subskrypcja może wymagać karty kredytowej przypisanej do konta. Debetówki nie wchodzą w grę. Wiem, bo kiedyś CDA dawało takie. PS. GRID może nie działać na Win10 lub/i niektórych kartach graficznych (laptopy). U mnie działa tylko Dirt Showdown (ot taka Forza Horizon). "Dwójka" nie uruchamia się. Mój ulubiony DIRT 2 PS2. Ten kod do LoLa zawiera także klucz do drugiej gry. Edytowano Listopad 25, 2015 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 (edytowany) Kod do League of Legends z CDA #250 wysłane do PlaguePony Edytowano Grudzień 22, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 Poproszę o kody do lola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 (edytowany) 15 złotych na wszystko (w tym gry na Steamie) Żeby się dało jeszcze zalogować na konto w tym dziadostwie... Udało się, ale nerwy których sobie napsułem żeby przez to przejść... 45zł to średnia rekompensata. 30zł... Na trzecie konto nic nie dali a pierwsze zablokowali. I dobrze, bo takiego badziewia dawno nie widziałem, PayPal to szczyt prostoty i szybkości w porównaniu z tym czymś. Edytowano Listopad 25, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 Jeśli rejestrowaliście się na PaySafe Card w promocji 15zł i jeśli wydaliście kasę to sprawdźcie swoje konto jeszcze raz. Były problemy z podwójnymi pinami i rozdawali 15zł jeszcze raz, ja dostałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 Ja też dostałem i się właśnie zastanawiam, co za to kupić i czyby nie dołożyć sobie trochę, żeby było mnie stać na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Jade Empire na originie za darmo: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,19277779,darmocha-jade-empire-edycja-specjalna-na-originie.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 A tu https://www.indiegala.com/store particula na steam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się