Dżuma Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 13 godziny temu TwilightSpringTrapPL napisał: @Dżuma Czy przypadkiem Visuale Novele nie są zboczone? Podbijam to co napisał Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 1 minutę temu Sonic song napisał: Znalazł by ktoś Elite Dangeres Horizons? to nie koncert życzeń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Ja chciałbym Divine Slice of life , Always The Same Blue Sky... i Beach Bounce Na początek Beach Bounce jest fajne nawet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Jeszcze w Beach Bounce nie zdobyłem żadnej karty a zaliczyłem Bad Ending :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 29 minuty temu TwilightSpringTrapPL napisał: Jeszcze w Beach Bounce nie zdobyłem żadnej karty a zaliczyłem Bad Ending :( Bo pierwsza karta dropi tak gdzieś po 1,5 - 2 godzinach grania i nie koniecznie w każdej grze, ale zazwyczaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Jeszcze pobieram 2 gry... 2 gry i dodatki i 1 demo za free Do pobrania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 @TwilightSpringTrapPL, ostatni raz łączę Twoje posty i informuję jednocześnie, iż pod pod postem pisać możesz najwcześniej po upływie 24h. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Voxelized Za Free Zmieniłem swój avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 (edytowany) Crow wysłane do GryfThere Was A Caveman wysłane do ATIMKOSOniken wysłane do ATIMKOSOutlast wysłane do Nightmare Edytowano Marzec 8, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Tiny Troopers , Nuclear Down , Outlast Poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 (edytowany) 14 minuty temu TwilightSpringTrapPL napisał: Tiny Troopers , Nuclear Down , Outlast Poproszę Z poprzednich dziewięciu gier które dostałeś większości nawet nie włączyłeś, więc na razie pomijam cię w kolejce. Edytowano Luty 26, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 To ja bym outlaścika prosiła ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 (edytowany) 2 godziny temu SzymonL napisał: Z poprzednich dziewięciu gier które dostałeś większości nawet nie włączyłeś, więc na razie pomijam cię w kolejce. Swego czasu Steam w kilku grach (które kupiłem) pokazał: "Nowe 01.01.1975" xD To pewnie jakiś chochlik po n-tej aktualizacji. Teraz też wiele tytułów jest "nowych", a mam je od kilku lat (seria "X"). Edit. Przejrzałem listę na Steam i jakimś cudem dostałem gry z "make war not love". Niby nic w tym dziwnego, ale na maila dostałem link do kluczy "klasyków" Segi Edytowano Luty 26, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Poproszę Crow! Tak bardzo chciałem tę grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Poproszę o There Was A Caveman i Oniken Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Crystals of Time za darmo na STEAM https://gleam.io/eDt7v/10000-crystals-of-time-steam-keys-giveaway-2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 http://failmid.com/game/tales-of-the-orient-the-rising-sun-100-discount za Free Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 7, 2016 Autor Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) Tylko jedna, ale zawsze to coś A jednak mam tego więcej Nightmares from the deep BlazeRush rFactor - przechwycony przez Draques Death Rally (staruszek) SuperToyCars - pojechały do ATIMKOS Wacky Wheels RC Mini Racers - z piskiem opon i zapasem baterii odjechał do Sonic Song inMomentum Edytowano Marzec 9, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Można rFactora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 9 godzin temu Triste Cordis napisał: Nightmares from the deep A jaka część? Bo jak z Syreną lub Z piratami to biorę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 8, 2016 Autor Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) 53 minuty temu TwilightSpringTrapPL napisał: A jaka część? Bo jak z Syreną lub Z piratami to biorę "The Cursed Heart / Wyspa Czaszki" - taki ma podtytuł @Draques NIE... Spoiler ...widzę przeszkód (jak to powiedział pewien niewidomy alpinista, zapytany czy byłby w stanie zdobyć Mount Everest - serio, prawdziwa historia) PW w drodze. Sam bym zagrał w rFactora, ale to symulator pełną gębą = klawiatura odpada, na gamepadzie będzie trudno. Gra jest trudniejsza niż seria Race Edytowano Marzec 8, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) Klucze znalezione ręcznie na Groupees jako niewykorzystane, powinny działać ale gwarancji nie daję:Hero of the Kingdom wysłane do KacpiCubetractor wysłane do Sonic song Kod na Pyszne.pl [zniżka 15,99 zł na zamówione posiłki, rabat można wykorzystać do 10 kwietnia, działa tylko w restauracjach honorujących płatność online i w przypadku zamówień powyżej 35 zł] wysłane do PlaguePony Edytowano Kwiecień 8, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Poproszę kod na Pyszne.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Poprosze o SuperToyCars Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Poproszę: Hero of the Kingdom Jeśli zadziała to fajnie, jak nie, to mówi się trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się