Sosna Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) Kod do Armored Warfare na obiekt 430 i 7 dni konta premium Kod na Mistycznego Mew z poksów instrukcja tutaj http://www.cdaction.pl/news/44286 -Wysłano do Maniek Edytowano Marzec 8, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Właśnie teraz TwilightSpringTrapPL napisał: Ktoś posiada do oddania jakiegoś Garry's Moda lub FNAFa? a regulamin tematu czytał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 @TwilightSpringTrapPL odsyłam do pierwszego posta https://mlppolska.pl/topic/5849-triste-cordisi-spółka-oddaje-kody-do-gier/?do=findComment&comment=291436 zapoznaj się z regulaminem tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 39 minuty temu Sosna napisał: a regulamin [...] czytał? Poucza, a sam się nie stosuje, nieładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 wut w którym punkcie się nie stosuje?... to, że jest post pod postem to wina tylko tego, że post, który cytuję został usunięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Tego już nie widzę (kto naprawi te emotki...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 http://californium.arte.tv/de/#/episodes Uwaga strona może być tylko w Niemieckim i chyba Francuskim! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Sosna napisał: wut w którym punkcie się nie stosuje?... to, że jest post pod postem to wina tylko tego, że post, który cytuję został usunięty Chiefowi chodziło raczej o to że "innym regulamin czytać każe" a sam nie czytał bo TL;DR, czyli tak jak wszyscy, nie licząc tych paru odszczepieńców (a tak serio, ilu z nas zgodziło się dobrowolnie oddać nerkę i wątrobę bo zaakceptowało mnóstwo regulaminów bez czytania?). Edytowano Marzec 8, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Odszczepieniec pozdrawia :] Mam tu ciekawą rzecz. Wczoraj odpaliłem "starą, ale jarą" Trackmanię United. Okazało się, że mogę podarować klucz do pełnej wersji gry. Nie wiem czy jest na Steam, czy nie. Tak czy inaczej wygląda to na pełną wersję: Spoiler Instrukcja: 1. Podajecie mi swój e-mail 2. Otrzymujecie klucz 3. Pobieracie i instalujecie grę 4. Zakładacie konto używając e-maila z punktu 1. (to istotne). Cokolwiek to znaczy, ale staję się waszym "sponsorem". Szukałem w Google co to znaczy, ale nie muszę "mówić", że takie słowa kluczowe znajdą "ciekawe" rzeczy. Pozostali mogą pobrać Trackmanię Nations. Miło by było powalczyć o jak najlepszy czas na oficjalnych torach (bez żadnych modów i udziwnień). Tym bardziej, że nie trzeba się umawiać na "partyjki" (obecność deklaruje 20 osób, przychodzi 5). Wystarczy dodać do znajomych i już widać czas :] Edytowano Marzec 9, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Do zgarniecia Dark Souls: Prepare to Die http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 6 godzin temu Chief napisał: Do zgarniecia Dark Souls: Prepare to Die http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls Niema :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Mam do oddania kody z nowego CD Action do Smite, Armored Warfare i ten kod na rabat z pyszne.pl Jakby ktoś chciał któryś niech niech mnie oznaczy, bo rzadko wchodzę na forum, a z tych kodów i tak nie skorzystam, bo nie gram w te gry, a jedzenie wolę zamówić bezpośrednio w mieście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 (edytowany) Jak ktoś ma którąś z gier "Stalker" to może sobie zrobić dodatkową kopię na steam/gog na tej stronie: http://cop.stalker-game.com/?page=reclaim Działa na pewno na wersje pudełkowe i z cdaction. Ja aktywowałem Stalkera Zew Pyrpeci na gog, potem spróbowałem na steama i dostałem jakiś klucz ale nie wiem czy zadziała skoro mam już na gogu. Jak ktoś chce spróbować to mogę dać, ale nie gwarantuje że zadziała ps. Wysłane do Siwego. Steamowy klucz działał, więc można zrobić 2 cyfrowe kopie na gog i steama. Gog przypisuje grę do konta. a na steam dostaje się klucz. Edytowano Marzec 14, 2016 przez EmSki uzupełnienie informacji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 @EmSki Jak jeszcze masz to chętnie ogarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Do zgarnięcia gra Planetary Annihilationhttps://gleam.io/7GoGe/free-steam-key-for-planetary-annihilation 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 (edytowany) Mam kod do gry Crystals of Time do oddania, pisać na maila [email protected] Oddana w ręce KruszonPL Edytowano Marzec 19, 2016 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Marzec 19, 2016 Share Napisano Marzec 19, 2016 Ta gra została zassana przez Kruszona władce Kruszynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 21, 2016 Share Napisano Marzec 21, 2016 Mam dwa klucze Haywire on Fuel Station Zeta oraz jeden Steam Heroes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 9 godzin temu Dżuma napisał: Mam dwa klucze Haywire on Fuel Station Zeta oraz jeden Steam Heroes To ja poproszę Steam Heroes jeśli jeszcze jest do oddania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 Haywire on Fuel Station Zeta Poprosiłbym jak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 (edytowany) A właśnie byłbym zapomniał... Mam do oddania : kodzik na steama na Deus Ex Human Revolution DC - wysłano do Maćko z Bogdańca Dodatkowo kod do Armored Warfare. _wysłano do KruszonPL Dodatkowo mam jeszcze parę działających kluczy na steam i desurę, jak znajdę gdzie je mam to też je dodam Edytowano Marzec 22, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 49 minuty temu Sosna napisał: kodzik na steama na Deus Ex Human Revolution DC To ja w takim razie poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 2 godziny temu Sosna napisał: Dodatkowo kod do Armored Warfare. Ja bym to poprosił jeżeli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Itemki promocyjne do Dragon Age II , Origins i Awakening Medal of Honor Pacific Assault Za Darmo! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Za darmo jedna z pięciu gier, klucz dostaje się losowo a można dostać: Grave Prosperity: Redux- part 1 Solar Division Your Quest Particula Ace of Words https://gleam.io/WeYzw/free-random-steam-key 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się