Lemi Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 (edytowany) Oddam steamowy kod do Tomb Raider: Underworld w dobre ręce! Oddane @Decaded. Nie zauważyłem wiadomości wyżej, sorki, ale patrzyłem na pierwszą w dół xD Edytowano Grudzień 20, 2016 przez Oitsimel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 12 minuty temu Oitsimel napisał: Oddam steamowy kod do Tomb Raider: Underworld w dobre ręce! Przyjmę w dobre ręce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Humble Bundle rozdaje kody steam do GRID, fajna ścigałka, polecam. Spoiler https://www.humblebundle.com/store/grid-free-game?hmb_campaign=grid_free_2016&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner_cross Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Przycebuliłem, ale potem sobie uświadomiłem, że posiadam od dobrego roku... ktoś chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 1 minutę temu Sosna napisał: Przycebuliłem, ale potem sobie uświadomiłem, że posiadam od dobrego roku... ktoś chce? a daj bo mi się konta zakładać nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 25, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2016 Dostałem gifta od Bundle Stars - Deep Dungeons of Doom. Kto zechce przygarnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 25, 2016 Share Napisano Grudzień 25, 2016 2 minuty temu Triste Cordis napisał: Dostałem gifta od Bundle Stars - Deep Dungeons of Doom. Kto zechce przygarnąć? Taka ciekawostka o tej grze - na Bundle Stars - 4,99€, na Steam - 0,99€ :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 15 godzin temu Triste Cordis napisał: Dostałem gifta od Bundle Stars - Deep Dungeons of Doom. Kto zechce przygarnąć? To ja chętnie wezmę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 (edytowany) Clickteam Fusion 2.5 Standard wysłane do Sonic songImpossiball wysłane do Sonic songHelicopter Simulator 2014 wysłane do Triste CordisCar Mechanic Simulator 2014 wysłane do KacpiMadrobot X wysłane do Maffle FluffFantastic 4 In A Row 2 wysłane do Sonic songRuneyana wysłane do SosnaOrange Moon wysłane do Maffle FluffLegacy of Kain - Soul Reaver wysłane do ATIMKOSLegacy of Kain - Soul Reaver 2 wysłane do ATIMKOSTomb Raider - Underworld wysłane do ATIMKOS Edytowano Grudzień 27, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 1 minutę temu SzymonL napisał: Car Mechanic Simulator 2014 Poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Poprosze o: Legacy of Kain - Soul Reaver Legacy of Kain - Soul Reaver 2 Tomb Raider - Underworld Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Na razie wezmę tylko Tomb Raider - Underworld. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 4 minuty temu SzymonL napisał: Runeyana poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Co to te Impossiball? Steam i google mi nic nie znajduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2016 Właśnie teraz ATIMKOS napisał: Co to te Impossiball? Steam i google mi nic nie znajduje. Pong z 500 piłkami. Znalazłem. Wczesny dostęp. Wygląda... dziwnie Przy okazji - można prosić o Helicopter Simulator 2014? PS - Car Mechanic Simulator jest świetny. Jedna z nielicznych produkcji Play Way, która jest udana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Poproszę o Madrobot X oraz Orange Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 21 minut temu ATIMKOS napisał: Co to te Impossiball? Steam i google mi nic nie znajduje. http://store.steampowered.com/app/374460 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 (edytowany) Nie wiem czemu myślałem że to temat tylko do kluczy Steamowych Ale cóż, kod Assassin's Creed® Chronicles China czeka na oddanie w dobre ręce. Oddane @CalevaN Edytowano Styczeń 3, 2017 przez Oitsimel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Dla tych co nie mają... Na originie w ramach specjalnego prezentu dostępny jest Mass Effect 2 w podstawowej edycji 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Swoją drogą, jeśli ktoś chce dostawać powiadomienia o różnych promocjach i czasem też darmowych grach, polecam stronę: http://lowcygier.pl/. Ma kanał informacyjny, więc można zapisać sobie do rss i dostawać powiadomienia na bieżąco. Przydatna dla osób, które czekają na promocje i darmochy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Pixel Puzzles Ultimate - Puzzle Pack: Beach Volleyball za darmo - https://www.indiegala.com/store#giveaway Jest to dlc do Pixel Puzzles Ultimate które jest darmowe - http://store.steampowered.com/app/351030/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 chce ktoś drugiego Asasyna na Uplay? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 @Sosna Ja bym prosił! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 (edytowany) Klucz steam do Victor Vran czeka na oddanie w dobre ręce Nie, wcale nie kupuję bundli Oddany @Sonic song Edytowano Styczeń 18, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) Zero Gear wysłane do Sonic songOutDrive wysłane do Sonic songRover Rescue wysłane do Sonic songHorizon Shift wysłane do Sonic songDarkEnd wysłane do Arekeen Doorways - Chapters 1 to 3 Collection wysłane do Jinsi ZandiMeridian - Age of Invention wysłane do Jinsi ZandiRed Risk wysłane do Jinsi ZandiTimberman wysłane do ArekeenMerchants of Kaidan wysłane do Maffle FluffViolett - Soundtrack Edition wysłane do GryfełSparkle 2 - Evo wysłane do Sonic songSparkle 3 - Genesis wysłane do GryfełGTR Evolution (inc. RACE 07 and Formula RaceRoom Add-On) wysłane do MasterOfRainbowsRace.a.bit wysłane do GryfełDrift Streets Japan wysłane do Sonic songIgnite wysłane do GryfełSpace Warp wysłane do Maffle FluffManor of the Damned! wysłane do Sonic song NAL Is Alive wysłane do Gryfeł Edytowano Styczeń 26, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się