ATIMKOS Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) Mam do oddania kod do villan hearts (drugi, nie ten co mi dał Triste Cordis ) - wysłane do Maffle Fluff Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Właśnie teraz ATIMKOS napisał: Mam do oddania kod do villan hearts (drugi, nie ten co mi dał Triste Cordis ) Ja z chęcią przygarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Boż... jesteście szybsi niż mój internet c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Właśnie teraz Zexel napisał: Boż... jesteście szybsi niż mój internet c: Akurat byłen na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 11, 2017 Share Napisano Kwiecień 11, 2017 (edytowany) Galactic Civilizations Ultimate Edition wysłane do Sonic songGalactic Civilizations II - Ultimate Edition wysłane do Sonic song Edytowano Kwiecień 11, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 11, 2017 Share Napisano Kwiecień 11, 2017 https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/juz-dzisiaj-macie-okazje-zagrac-w-elder-scrolls-online-za-darmo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 11, 2017 Share Napisano Kwiecień 11, 2017 3 minuty temu BiP napisał: https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/juz-dzisiaj-macie-okazje-zagrac-w-elder-scrolls-online-za-darmo Prawie 70GB do pobrania, to ja podziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 12, 2017 Share Napisano Kwiecień 12, 2017 Pixel Puzzles 2 Anime za darmo - http://just1337.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 15, 2017 Share Napisano Kwiecień 15, 2017 (edytowany) Gaben na święta podrzucił mi do ekwipunku coś takiego Spoiler Tak, jest to free2play, tylko ten konkretny gift z opisu zawiera edycję premium (unlocks all the features of the full game [you must own a free version], giving you access to all the classes and a 3x faster character progression. It also includes 20,000 Rogue Trader Credits) Ja w takie gry nie gram, ale może ktoś kto gra, albo ma zamiar się skusi ? Steam gift więc oczywiście muszę wysłać przez Steam. Oddane w rączki @Maffle Fluff Edytowano Kwiecień 15, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Kwiecień 15, 2017 Share Napisano Kwiecień 15, 2017 Jeżeli nikt się nie zgłosi to ja z chęcią przyjmę (ostatnio zastanawiałem się czy w to niezagrać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 (edytowany) Kupiłem sobie drugi próg dzisiejszego Humble Bundle specjalnie dla Hard West (znakomita gra, polecam) i mam dwie powtórki gier do rozdania na Steam, a mianowicie: Gods Will Be Watching - oddane do @CalevaN Renowned Explorers: International Society - oddane do @Sonic song Kto pierwszy ten lepszy, jak zwykle, zgłaszać się Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 StarCraft Antologia za darmo na battle.net https://eu.battle.net/shop/pl/product/starcraft 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 45 minut temu EmSki napisał: StarCraft Antologia za darmo na battle.net https://eu.battle.net/shop/pl/product/starcraft Około 20 sprawdzalem i jeszcze nie było, w końcu dali xD dzięki za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 20, 2017 Share Napisano Kwiecień 20, 2017 (edytowany) Saints Row 2 na GOG'u można sobie za darmo przypisać do konta Spoiler https://www.gog.com/game/saints_row_2 No i w sumie okazało się że na Steamie także można go przypisać Spoiler http://store.steampowered.com/app/9480/ Edytowano Kwiecień 20, 2017 przez Lemi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 21, 2017 Share Napisano Kwiecień 21, 2017 (edytowany) Save the Ninja Clan wysłane do GryfełThree Days wysłane do Sonic songSea Legends - Phantasmal Light Collector's Edition wysłane do Sonic songDreamscapes - The Sandman - Premium Edition wysłane do Sonic songNamariel Legends - Iron Lord Premium Edition wysłane do FoxySpringTaken Souls - Blood Ritual Collector's Edition wysłane do FoxySpringFall of the New Age Premium Edition wysłane do Sonic songWitch's Pranks - Frog's Fortune Collector's Edition wysłane do GryfełDreamscapes - Nightmare's Heir - Premium Edition wysłane do FoxySpringApothecarium - The Renaissance of Evil - Premium Edition wysłane do Sonic songSister’s Secrecy - Arcanum Bloodlines - Premium Edition wysłane do FoxySpringSwordbreaker The Game wysłane do KruszonPLLast Hope - Tower Defense wysłane do Sonic songAxes and Acres wysłane do Maffle FluffTourists Kidnapped a Little Bear wysłane do Maffle Fluff Edytowano Kwiecień 23, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Kwiecień 21, 2017 Share Napisano Kwiecień 21, 2017 Poprosiłbym Swordbreaker The Game Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Kwiecień 21, 2017 Share Napisano Kwiecień 21, 2017 Poprosiłbym o Axes of Acres oraz Tourists Kidnapped a Little Bear Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 21, 2017 Share Napisano Kwiecień 21, 2017 (edytowany) Witch's Pranks - Frog's Fortune Collector's Edition Save the Ninja Clan Proszę? Edytowano Kwiecień 21, 2017 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 21.04.2017 at 11:03 SzymonL napisał: CLASH - Legacy Pack DLCSave the Ninja Clan wysłane do GryfełThree Days wysłane do Sonic songSea Legends - Phantasmal Light Collector's Edition wysłane do Sonic songDreamscapes - The Sandman - Premium Edition wysłane do Sonic song Namariel Legends - Iron Lord Premium Edition Taken Souls - Blood Ritual Collector's EditionFall of the New Age Premium Edition wysłane do Sonic songWitch's Pranks - Frog's Fortune Collector's Edition wysłane do Gryfeł Dreamscapes - Nightmare's Heir - Premium EditionApothecarium - The Renaissance of Evil - Premium Edition wysłane do Sonic song Sister’s Secrecy - Arcanum Bloodlines - Premium EditionSwordbreaker The Game wysłane do KruszonPLLast Hope - Tower Defense wysłane do Sonic songAxes and Acres wysłane do Maffle FluffTourists Kidnapped a Little Bear wysłane do Maffle Fluff Bad Caterpillar Tachyon Project Dreamscapes - Nightmare's Heir - Premium Edition , Sister’s Secrecy - Arcanum Bloodlines - Premium Edition , Taken Souls - Blood Ritual Collector's Edition , Namariel Legends - Iron Lord Premium Edition poprosze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 26, 2017 Share Napisano Kwiecień 26, 2017 https://arstechnica.co.uk/gaming/2017/04/ars-gog-free-games-partnership/ Pierwszego wiedźmina rozdają na goga 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 (edytowany) Mam do oddania BlackSmith HIT Do @Sonic song Edytowano Maj 3, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 4, 2017 Autor Share Napisano Maj 4, 2017 Trwa darmowy weekend w Rocket League. Jacyś chętni do gry w sieci? Najlepiej 1vs1 - nikogo nie zdenerwuję poziomem gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 chce ktoś kod na 10 złotych zniżki to Othertees lub kod dający w sumie nie wiem co do gry Dynasty Warriors Unleashed na androida? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 (edytowany) Oddam kod Steam na: Super Rude Bear Resurrection - wysłany do @ATIMKOS Gra nie w moim typie, komuś tu może się bardziej spodobać. Aha, i zostanie odblokowana dopiero za 3 godziny, ale aktywować można teraz. Mam też dwa steamowe kupony zniżkowe, -25% Everything (taki tytuł gry, nie że na wszystko ) ważny do 13.05 i -25% Torment: Tides of Numenera z ważnością do 14.05 jakby ktoś był zainteresowany. Chyba nie wspominałem wcześniej, ale jeśli tak to sorki Edytowano Maj 5, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 To ja poproszę o te Super Rude Bear Resurrection Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się