SzymonL Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Nie chce mi się kopiować kluczy i wklejać więc macie linka: https://www.bundlestars.com/en/orders/59a9479ccd781514002a45b6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 2 godziny temu, SzymonL napisał: Nie chce mi się kopiować kluczy i wklejać więc macie linka: https://www.bundlestars.com/en/orders/59a9479ccd781514002a45b6 Tu nie ma żadnych kluczy i jeszcze takie coś wyskakuje - Error order.error.get Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 (edytowany) Wylogowałem się żeby sprawdzić czy będzie ok i działało. Sprawdziłem teraz w innej przeglądarce i nie działa, widocznie brało dane z ciasteczek. Za chwilę zrobię edycję i wstawię. Angelica Weaver - Catch Me When You Can wysłane do Bertram QuistGardens Inc. 2 - The Road to Fame wysłane do Bertram QuistGlowfish wysłane do Bertram QuistLuxor 2 HD wysłane do ZandiLuxor 3 wysłane do ATIMKOSLuxor Evolved wysłane do ATIMKOSLuxor - 5th Passage wysłane do ATIMKOSLUXOR - Mah Jong wysłane do ATIMKOSReaxxion wysłane do ATIMKOSZombie Bowl-o-Rama wysłane do ATIMKOS Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Poproszę o: Luxor 3 Luxor Evolved Luxor - 5th Passage LUXOR - Mah Jong Reaxxion Zombie Bowl-o-Rama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Ja bym poprosił o: - Angelica Weaver - Catch Me When You Can - Gardens Inc. 2 - The Road to Fame - Glowfish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2017 Share Napisano Wrzesień 2, 2017 Poproszę Luxor 2 HD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 2, 2017 Share Napisano Wrzesień 2, 2017 @Bertram Quist Ja poproszę Gardens Inc. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 2, 2017 Share Napisano Wrzesień 2, 2017 7 godzin temu, Uszatka napisał: @Bertram Quist Ja poproszę Gardens Inc. Ale ja tego nie daję tylko biorę XD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 2, 2017 Share Napisano Wrzesień 2, 2017 1 minutę temu, Bertram Quist napisał: Ale ja tego nie daję tylko biorę XD ...Brawo ja XD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) Zatwierdzone przez Molestię: Sakura Fantasy Sakura Beach Sakura Beach 2 Sakura Angels Sakura Spirit Wysłane do Uszatka (jak jutro po Opolu będzie latać taka jedna z taką twarzą i będzie zaczepiała dzieci to nie biorę za to odpowiedzialności) Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) 26 minut temu, SzymonL napisał: Zatwierdzone przez Molestię: Sakura Fantasy Sakura Beach Sakura Beach 2 Sakura Angels Sakura Spirit Jak można wszystko to chętnie wezmę, jak nie to chociaż Angels i Spirit Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Jeżeli są jeszcze wolne to ja wezmę Sakura Fantasy, Sakura Beach, Sakura Beach 2 oraz Sakura Spirit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) Ciekawe rzeczy tu dajo "for science!" Tymczasem EA rzuciło fajną rzecz - SteamWorld Dig Spoiler https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/free-games/on-the-house Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 2 godziny temu, SzymonL napisał: Sakura Fantasy Sakura Beach Sakura Beach 2 Sakura Angels Sakura Spirit Spóźniłem się ;-; Tyyyyle nag.... znaczy fajnych historii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) 3 minuty temu, Vezzie napisał: Spóźniłem się ;-; Tyyyyle nag.... znaczy fajnych historii! https://www.humblebundle.com/hunie-sakura-bundle Sprzęt karta w dłoń i do dzieła, 1$ za 7 gier to nie majątek. Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 5, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Przed chwilą, Vezzie napisał: Spóźniłem się ;-; Tyyyyle nag.... znaczy fajnych historii! Na " nag..." nie licz. Steam cenzuruje tego typu gry Miałem zamiar kupić na wyprzedaży "If my heart had wings", ale zrezygnowałem gdy dowiedziałem się o przesadzonych cięciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 4 minuty temu, Triste Cordis napisał: Na " nag..." nie licz. Steam cenzuruje tego typu gry Miałem zamiar kupić na wyprzedaży "If my heart had wings", ale zrezygnowałem gdy dowiedziałem się o przesadzonych cięciach. Z tego co wiem są patche/fixy/mody "poprawiające" ten mankament 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Jutro od 19 za darmo przez 24h: http://store.steampowered.com/app/368420/Mirage_Arcane_Warfare/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) Btw też mam parę Sakur dla spóźnialskich, a mianowicie: Sakura Beach Sakura Beach 2 Sakura Angels Sakura Spirit Weźcie to ode mnie @Sosna i @Kacpi uratowali moje ręce Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez Lemi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Sakura Beach Sakura Beach 2 Sakura Angels jakbym mógł prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 1 minutę temu, Lemi napisał: Sakura Spirit To ja poproszę to. Zobaczymy o co tyle hałasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 1 godzinę temu, SzymonL napisał: https://www.humblebundle.com/hunie-sakura-bundle Sprzęt karta w dłoń i do dzieła, 1$ za 7 gier to nie majątek. Dzięki za ten link. Nawet nie wiedziałem że tak tanio można to dostać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 (edytowany) Monaco: What's Yours Is Mine za darmo na steam http://store.steampowered.com/app/113020/Monaco_Whats_Yours_Is_Mine/ Przy okazji The Walking Dead: Season 1 https://www.humblebundle.com/store/the-walking-dead-season-1 Edytowano Wrzesień 7, 2017 przez Kacpi 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Aleś szybki Kacpi xD mamy dzisiaj darmówkowy dzień, i to jakościowy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 13 minut temu, Lemi napisał: Aleś szybki Kacpi xD Takie wiadomości o darmówkach trzeba szybko powiedzieć, bo obie promocje są czasowe. Im szybciej się przekaże wym więcej osób będzie miało okazję pobrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się