Gość Angel Wing Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 To dla Bartisa. Nie wiem czemu. Ale mam przeczucie, że mu się przyda jakoś. Oczywiście do gry. Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Fabulous kij dla Bartisa. Jakoś mnie to nie dziwi... A teraz... Czy to nie kapelusz Michaela Jacksona? Taka gratka... Komu Rarcia powinna go podarować? Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Ale stylówa, wow. Dam Dżemowi, on ma jeden taki i dobrze mu w nim xd Link do komentarza
Derpy Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Oczywiście, że mi. Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Trzeba ruszyć tą zabawę! Rarity naprawdę nie może się zdecydować, komu oddać ten wspaniały kapelusz. W końcu taki rarytas dla fana muzyka, jest czymś naprawdę wyjątkowym, poczeka z tą decyzją - układa sobie kapelusz na głowie, tworząc moon walka, kończąc go wspaniałym piruetem. ~ Hej czyżby sławne rękawiczki muzyka były od niej ? Wzrok projektantki skupia się na leżącej rzeczy przykrytej płachtą jedwabnego materiału. Delikatnie ściąga narzutę, odkrywając zabytkową maszynę do pisania. Kto zasługuję na ten wspaniały prezent? Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Podaruj ją dla PitPl, on lubi pisać. Na pewno się ucieszy z takiego prezentu Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 A może by tak podarować ją regentowi Twilight Sparkle? Doceni hojność Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 A ja bym ją dał Tarrethowi. Z tego co widzę to pisze on strasznie obszerne wpisy więc mu się przyda taka maszyna. Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Była to trudna decyzja. Zabytkową maszynę do pisania otrzymuje PitPL. Następnym przedmiotem na liście Rarity jest stół kreślarki. Kto zasługuje na taki wspaniały prezent? Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Maszyna do pisania, klasyka wystroju dla pisarzy. Niech dostanie Airlick, honorowo, tłumacz dobrych ficów, na pocieszenie! ~ Troszkę się spóźniłeś :( ~ Cartoon Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Stół kreślarski jednak nikogo nie zainteresował. Pozostanie on w kolejce, będzie czekał na wyznaczoną osobę. Nie wiem skąd, ale jednak to co Rarcia mi przekazała jest prawdą. Mówiła mi o rowerze, który znalazła w swojej piwnicy. Nie chciałem uwierzyć, ale jednak to prawda - skąd on się tam znalazł ? Kto będzie najlepszym wyborem. Dla kogo ten przedmiot nada się najbardziej. Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dziwny ten rower... Sam nie wiem. Może... Hedzio? Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Również jestem za Hedziem, niech ma i się cieszy Link do komentarza
DiceMan321 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 czekam na instrument,szafę grającą albo gramofon coś z muzyka mój OC uwielbia ją Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hmm... komu ten rower... Nogalik'owi! Link do komentarza
Flash_Storm Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nogalik! Tylko by się nie poślizgnął na lodzie Link do komentarza
Nikern Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ja bym rower oddał... hmm, chyba Hedziowi Link do komentarza
lurasidone Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Niech Hedzio dostanie rower, jak już jest żółwiem, to będzie szybciej Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Hedzio otrzymuje rower, będzie poruszał się szybciej, a to dzięki Wam. Może zdąży nawet na meet ;3 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/M19_an ti-tank_mine.jpg/800px-M19_anti-tank_mine.jpg Kolejna rzecz, którą Rarity znalazła w swej piwnicy to... zaraz, zaraz?! MINA?! Rarityyyyyy! -Słucham, kochanie? -Rarity... CO. TO. JEST? -Hmmm, prawdę mówiąc, nie mam pojęcia, ale leży w tej piwnicy od tak dawna, że mam wrażenie, że ta kasetka była tu zawsze. -Kasetka powiadasz?... -No tak, a co to może być innego? -... Panie i Panowie, komu przyznalibyście ten oto szanowny prezent? Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dostałem rooower! YAY! Hmm... Nie wiem dokładnie co to jest ale dałbym to Arjenowi... Dobra broń na trolli :3 Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mina? xD ŁAP! *Rzuca w stronę BRONIESiPEGASIS* Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja bym to dał dla Estherenn, ucieszy się Link do komentarza
ijulkisa Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ja bym dała Arjen :> A tak po za tym fajne ... coś xD Link do komentarza
Recommended Posts