Arjen Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Niedawno 67k już chyba coś dostał Dałbym Fraginowi pod warunkiem, że jak dostanie to wrzuci swoją fotkę jak śmiga w sutannie na deskorolce Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ja na ślimaka. Niech śmiga w berecie. XD Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Rarity w swej piwnicy znalazła bardzo ciekawy przedmiot. Otóż jest on połączeniem imprezowego niezbędnika, a wszystko to praktycznie złożone w postaci plastikowej, czerwonej czapeczki. Kto waszym zdaniem zasługuje na takie "precjoza"? Kto z nas jest najbardziej rozrywkowy? Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pinkie, Pinkie! To nawet nie jest twoja piwnica! Cicho, Janie, trzeba zrobić tu porządek... Ale ja nie jestem... chwila, właśnie, że jestem, lol x) Zaraz! Porządek? To do Ciebie niepodobne... o_0 Przestań marudzić proszę i pomóż .__. Mam to wyciągnąć? Mowy nie ma! To waży chyba z tonę! >,< Jasne, więc teraz to dama nie może liczyć na żadnego zacnego dżentelmena! I w ogóle... No już dobrze, dobrze! .__. Tak już lepiej, aha, i nie zapomnij zabrać swojego czerwonego kasku! ^^ Mój? Ja nie mam żadnego... Od teraz masz! ^^ Dobra, mogę zadać jeszcze jedno pytanie? Co to robiło w piwnicy u Ciebie? o_0 Zabierało miejsce! Niech kto inny się tym teraz zaopiekuje! Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nogalik powinien się tym zaopiekować, postawi sobie koło łózka >,< Link do komentarza
Twilight_Sparkle Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Moim zdaniem Księżyc zbiera takie rzeczy. Dużo mi opowiadał o tych "dinozaurach" <luna2> Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) A więc Nogalik otrzymuje ten niebywały relikt przeszłości i kurier wkrótce zapuka do jego drzwi. Ale zaraz... cóż to takiego? - To jest, jakby nie patrząc... no. -To to ja widzę, ale co on u Ciebie robi? -Oh my... zawieruszył się z lat... dzieciństwa? Prawdę mówiąc nawet nie wiedziałam, że mam go w piwnicy. Sądziłam, że został w domu rodziców. -Jak widać, z pewnych rzeczy się nie wyrasta. Mi drodzy, tym razem pragnę oddać w dobre ręce ten oto niespotykany...e...oryginalny...eeeerm... nocnik. Kto Waszym zdaniem ma największe predyspozycje do najlepszego spożytkowania takiego prezenicku? Edytowano Maj 28, 2013 przez Magenta Fabulous Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Toż to istny tron, który podkreśla dumę oraz honor siedzącego! Wypuszczasz w nim przeróżne, brudne myśli, zostawiając dobre, by później panować nad otoczeniem. Dałbym komuś o wysokiej pozycji na tym forum... No, ale Tarreth ma wakacje, więc Arjen. Myślę, że mu się spodoba Link do komentarza
Gość Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Nocnik? Nocnik do Discorsa, on jeszcze z nocnika nie wyrósł! Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Toż to istny tron, który podkreśla dumę oraz honor siedzącego! Wypuszczasz w nim przeróżne, brudne myśli, zostawiając dobre, by później panować nad otoczeniem. Dałbym komuś o wysokiej pozycji na tym forum... No, ale Tarreth ma wakacje, więc Arjen. Myślę, że mu się spodoba Kurna nie sądze Em Nocnik dla wszystkich którzy siedzą po północy na forum i nie chce im się ruszyć tyłka do łazienki na piętrze! Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Oj Arjen, nie bądź taki skromny. Widzę, że taki Tron Ci się podoba. Ma nawet feniksa na oparciu Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Arjen jest więc oficjalnym i szczęśliwym(?) posiadaczem królewskiego tronu nocnika. Dbaj o niego! Kolejny przedmiot to: Jak sądzicie, kto najbardziej uradowałby się z takiego przedmiotu i możliwości obserwowania własnej ślicznej twarzyczki przez caaaały dzień? Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Magenta Marvelous Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Dobra propozycja! Do dziś pamiętam, jak na SB chwalili jej urodę! A może to przez inne lustereczko? A niech ma następne. Link do komentarza
Nikern Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Zgodzę się z innymi że lustereczko powinna dostać Leeth tj. Unbridle Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Nie wiedziałem że Leeth = Unbridle, więc zagłosuję na Leeth Chociaż to lusterko bardziej pasuje do prowadzącej tą zabawe. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Dla Unka będzie świetnie pasowało. ;3 Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Do dziś pamiętam, jak na SB chwalili jej urodę! Że hę? A ja zagłosuję na Phin. Link do komentarza
Recommended Posts