Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Nie martw się Fluttershy, cały czas jesteśmy z Tobą! To nie mogło być aż tak straszne, no dalej, spróbuj! Pomożemy ci. Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Fluttershy... proszę, powiedz nam kogo spotkałaś. Nie chcemy cię skrzywdzić. Link do komentarza
Grillo Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Nie bój się powiedzieć nam tego Tak bardzo prosimy odpisz Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Dobra, nie ogarniam trochę tej zabawy, ale zrozumiałam, że trzeba motywować Flutter. No więc Fluttershy ma pewien problem. Niech lepiej ona sama Wam to wytłumaczy :> Flutteshy, mogłabyś tu przyjść na chwileczkę? H-hej wszystkim... no nie wiem czy dacie radę mi pomóc, ale... zawsze możecie spróbować, prawda? Chyba, że nie chcecie tego... w takim przypadku możecie iść... Flutteryay przekonała mnie, że powinnam zapytać Was, bo lubicie mi pomagać... no więc Pinkie poprosiła mnie, żebym razem z moimi zwierzątkami przygotowała coś na Dzień Ziemi. Chodzi dokładnie o prezentację, jak zajmować się naszą planetą, żeby jej nie krzywdzić i żeby nam się dobrze na niej żyło. Wiem jak zajmować się naszą planetą, ale trochę się wstydzę... te wszystkie kucyki patrzące na mnie... ojej... Link do komentarza
wiej007 Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Fluttershy może jak o tym opowiesz to lepiej się poczujesz Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Och... widzę że nie chcecie mi pomóc... no trudno, jakoś sobie poradzę... ale jeżeli chcecie pomóc, to macie szansę... spróbujecie? Ładnie proszę Link do komentarza
Fragin Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Ty i twoje zwierzęta mogą zrozumieć kucykom jak ważne nie jest śmiecenie i wyrzucanie śmieci do lasu, bo gdy to robią szkodzą dzikim zwierzątkom, Fluttershy... Chyba nie chcesz, żeby im się coś stało, prawda? Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Fluttershy, pamiętasz jak dokończyłaś suknię Rarity? Była przecież przepiękna, nawet Hoity Toity ją podziwiał, więc na pewno nie będziesz miała problemu z dokończeniem kolejnej sukni! Link do komentarza
MrFreeze Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Na pewno wyglądałaby tak samo rewelacyjnie Flutterko trochę wiary w swoje możliwości Jesteś przecież świetną krawcową Z pewnością dokoczenie takiej sukni nie sprawi Ci problemu ... W razie czego zawsze służę pomocą Link do komentarza
Guzik Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Fluttershy, weź sobie do pomocy twoje zwierzątka, na pewno wtedy skończycie to raz dwa. Pająki -umieją tkać, Ptaki - budują gniazda to i z suknią sobie poradzą, Króliczki - będą podawać ci narzędzia Pieski - (najlepiej dobermany albo owczarki niemieckie) będą pilnować cię przy transakcji, żeby nikt Cię nie oszukał, lub okradł. Kotki - lubią bawić się kłębkami włóczki, więc załatwią ci rozwijanie nici Kameleon - zna się na kolorach, może coś doradzi. W razie czego dzwoń, tel. xxx xxx xxx , przyjdę i ci pomogę Link do komentarza
Flutteryay Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Um... jak zauważyliście mam ostatnio problem z odpisywaniem Wam... i ja i Flutteryay... czy macie jakieś lekarstwo n-na... tzw. "lenia"? Zmotywujecie nas jakoś? Link do komentarza
Guzik Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 To nie żaden leń tylko wakacje, jest ciepło, słoneczko świeci, więc zamiast siedzieć na forum Fluttershy woli hasać po łące Jak będzie padał deszczyk, to możecie wtedy odpisywać, nie pogniewamy się Link do komentarza
Guzik Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Wakacje się skończyły i co wy na to? - może pora coś odpisać Link do komentarza
Flaterka Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Flatterko, mój nick brzmi Flaterka. Wiesz dlaczego? bo cie pokochałam od samego wejrzenie i wierze że jeśli chcesz to możesz i dokończyć suknie! Możesz zrobić co tylko sobie wymarzysz! Fluttershy proszę zrób to dla siebie, dla mnie, dla swoich fanów! Bądź dzielna my wszyscy Cie wspieramy i ty dobrze o tym wiesz! Prawda Flatter.? Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Prawda, nawet nie wiecie ile...to dla mnie znaczy ...spokojnie, to ze wzruszenia. Jesteście tak cudowni co aż wstyd zawracać wam głowy kolejnym moim problemem...księzniczkazaprosiłamniedocanterlotugdzieprzezmiesiącmamzrobićspismiejscowejfauny......już mi lepiej. No i się boje...a co jeśli zrobie to źle i księżniczka będzie na mnie wściekła ? Albo...albo...boje się. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Droga Fluttershy. Księżniczka Celestia - zła? Wyobrażasz sobie, że ona mogła by się na kogokolwiek denerwować? No dobrze, może troszeczkę podnosić głos, ale to nie oznacza że jest zła. Pamiętasz jak po gali miałaś swój... incydent ze zwierzętami? Jeśli wtedy nie była na ciebie zła (ba, dzięki Wam uznała galę za najlepszą noc w życiu!) to dlaczego miała by się denerwować po zrobieniu jakiegoś błędu w spisie (który można poprawić)? Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Droga Fluttershy. Księżniczka Celestia - zła? Wyobrażasz sobie, że ona mogła by się na kogokolwiek denerwować? No dobrze, może troszeczkę podnosić głos, ale to nie oznacza że jest zła. Pamiętasz jak po gali miałaś swój... incydent ze zwierzętami? Jeśli wtedy nie była na ciebie zła (ba, dzięki Wam uznała galę za najlepszą noc w życiu!) to dlaczego miała by się denerwować po zrobieniu jakiegoś błędu w spisie (który można poprawić)? Gorzej jak Księżniczka Luna się pogniewa xD Droga Fluttershy, jesteś ekspertką w tej dziedzinie i na pewno nic się nie stanie. Poza tym będziesz miała okazję zobaczyć wyjątkowe i niespotykane okazy zwierząt, taka sytuacja może się nie powtórzyć. Będzie okazja im pomóc, i samemu czegoś się nauczyć! Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Pewnie macie racje. Ale...co jeśli naprawdę pójdzie mi źle i zamiast Celesti przyjdzie Luna ? Jest wprawdzie miła...ale też troszkę nerwowa...może udam że jestem chora ? Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Poprosiła bym Twilight ale jej nie ma. Wyjechała do swojego brata i jego żony. Link do komentarza
SonicPegasus Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Pewnie macie racje. Ale...co jeśli naprawdę pójdzie mi źle i zamiast Celesti przyjdzie Luna ? Jest wprawdzie miła...ale też troszkę nerwowa...może udam że jestem chora ? Co ma być to będzie, a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć Bądź asertywna! Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Pewnie macie racje. Ale...co jeśli naprawdę pójdzie mi źle i zamiast Celesti przyjdzie Luna ? Jest wprawdzie miła...ale też troszkę nerwowa...może udam że jestem chora ? Już raz udawałaś - Rainbow od razu cię rozpracowała. Kłamanie nie wychodzi ci najlepiej. A Luna jest nerwowa, ale ciągle nad sobą pracuje i nie drze się już jak stare prześcieradło. Link do komentarza
Future Pony Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No tak tylko że tam zwierzęta są bardzo nie ufne i boją się mnie trochę. Ja nie chcę by się bały ale nie wiem co zrobić by mnie polubiły. Link do komentarza
Unbridle Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 No tak tylko że tam zwierzęta są bardzo nie ufne i boją się mnie trochę. Ja nie chcę by się bały ale nie wiem co zrobić by mnie polubiły. Ze zwierzętami trzeba powoli.Od razu nie wezmą niczego od ciebie. Musisz pokazać im swoją dobroć. Dopiero po pewnym czasie można będzie bliżej podejść. Link do komentarza
Wizio Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 No tak tylko że tam zwierzęta są bardzo nie ufne i boją się mnie trochę. Ja nie chcę by się bały ale nie wiem co zrobić by mnie polubiły. Fluttershy jakoś nie wyobrażam sobie złej księżniczki. Pomyśl czemu poprosiła ciebie a nie jakieś szychy z Canterlotu?? Bo ona ci ufa i musisz uwierzyć w siebie!! Link do komentarza
Nikern Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Droga Fluttershy. Za pierwszym razem były nie ufne i widziały Cię pierwszy raz. Nie da się zbudować zaufania w ciągu jednej nocy. Teraz będziesz dłużej w Canterlocie i będziesz miała czas by je lepiej poznać i się z nimi zaprzyjaźnić, one tak samo. Nie przejmuj się. Na pewno wszystko pójdzie dobrze. Musisz tylko dać zwierzątkom czas. A księżniczka Luna może i jest trochę nerwowa, ale wątpię by miała się gniewać w tak delikatnej sprawie. Będzie dobrze. Link do komentarza
Recommended Posts