Izeer Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witam. Jakoś od miesiąca sobie coś rysuje i robie w wektorach, jak sie inni chwalą to czemu nie ja ^^ http://izeer.deviantart.com Nic specjalnego, ale te zajęcie sprawia mi przyjemność, więc pewnie bede zawalać serwer devianta przez długi czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 niejest źle ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Trening czyni mistrza, na ręcznie rysowanych widać że się rozwijasz i to dość szybko, więc ćwicz a będzie super . Ogółem na prawdę jest nieźle. A wektorki... :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Maj 5, 2012 Autor Share Napisano Maj 5, 2012 Wow ,dawno tu nie zaglądałem, od tamtego czasu zacząlem robić wektory troche inaczej, rysować w zasadzie w ogóle przestałem na rzecz wektorów. Teraz robie coś średnio co tydzien zamiast codziennie, ale za to prace są lepszej jakości. Enjoy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Wooo nieźle. Prawdopodobnie zaraz będziesz miał tłumy z pytaniem: Zrobisz mi sygnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Większych nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 No arty genialne! Choć patrząc po stylu prędzej poprosiłbym o tapetkę niż o sygnę, choć ta 2 też by zapewne świetnie wyszła xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Łał arty są super. Są takie mroczne. Moim zdaniem 2 jest nafajniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Maj 12, 2012 Autor Share Napisano Maj 12, 2012 Dawno nic nie robiłem, nie miałem też żadnego dobrego pomysłu, to sobie takie coś dzisiaj machnąłem, wypróbowałem przy okazji inny rodzaj cieniowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Świetne ... pierwszy i trzeci art w poprzedniego update'u wyszły moim zdaniem najlepiej choć reszta też jest bardzo dobra xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 I następna praca. Tak się złożyło że wykonanie tego zajęło mi co najmniej 2x więcej czasu niż powinno, więc nie jest to imponujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Świetna praca Nie mogąc nic więcej napisać, naprawdę szanuję trud włożony w to. Sam na komputerze nie umiem rysować jest to dla mnie czarna magia te ogólne rozmycia, gradienty, warstwy itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 super taka dynamoShy fajnie mi sie podoba Kolory również jej sa dopracowane i widać ze robi coś strasznie szybkiego,lecz jednak tło bym dał jakieś inne moze jakby wylądowała miedzy drapieżnikiem a Ofiarą lub coś w tym....lecz i tak jest to piękna praca brawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Wiem że mogłem dać jakieś tło, ale narazie pracuje nad tym żeby sama postac była dopracowana nim zabiore się za coś większego, jakby nie było to sam cały czas sie uczę.Dun dun dunnn.... Znowu coś wysmarowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Kolejny zacny art! Masz talent do tego, muszę Ci przyznać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Pff, pentagramy wyczuwam z odległości tysięcy mil Najbardziej mi się ten ostatni podoba, wiadomo. Ale reszta jest równie dobra, hyh. Że też dopiero dziś widzę twoje prace... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Czerwiec 5, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Miałem tylko sprawdzić jak coś narysować, zacząłem, ale pomyślałem ze już skończe i takie coś wyszło xD Edit. Zmieniona grzywa i ogon. Nie wiele lepiej, ale jednak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Ta grzywa jakaś taka sztywna, ale sam art to kolejne wspaniałe dzieło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Grzywa RD wygląda na nieco sztuczną, ale nie jest źle. Masz talent, Twoje prace są po prostu świetne. Miło mi z tego powodu, że chociaż mogę pooglądać takie arty, bo sam jestem beztalenciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Wiem że włosy są do d. , ale to takie eksperymentowanie, sam też jestem beztalenciem, dlatego cały czas coś robie by sie nauczyć. Wracając do tych włosów, zastanawiam sie czy nie robić takich zwyczajnych, jak u fluttershy zrobiłem, bo teraz chciałem zrobić jak u Twilight i jak widać nie wyszło. Ty beztalenciem... Ta... dobry żart! Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Czerwiec 18, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Z braku konkretnych pomysłów i troche czasu coś prostego. Przyjdą wakacje to może sie zepne na coś większego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrashCloud Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Ja ci do pięt nie dorastam... a może jestem jeszcze niżej... Te wszystkie arty są niesamowite ... Brak słów... I pytanko: W czym to robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Czerwiec 18, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Rysuje ścieżkami w Adobe Illustrator i na koniec wrzucam do photoshopa jeśli chce dodać jakieś efekty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ten motylek też jest extra, światło za nim.... i skrzydła Shy są bardzo dopracowane... tylko coś mi w twarzy nie pasuje... jakby... jakby... Wybacz, nie mogłem się powstrzymać, wyolbrzymione, przesadzam... xD Ogólnie 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 A mi coś oczy nie pasują, chociaż ogólnie jest ok ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts