Skocz do zawartości

Kucykowe kolekcje

Recommended Posts

Heh sam się czasem sobie dziwie ale... no nie wiem jak to skomentować  :fluttershy4: Mi się tam podoba taki wygląd. Po za tym MLP samo w sobie jest dla dziewczynek  :giggle:

Przynajmniej poza rodzicami, rzadko rodziną i jednym kolegą nikt nie musi tego oglądać także nie mam się czym przejmować. :twiblush:

Tamara o jaką Twilight ze skrzydłami Ci chodziło? którąś z  "naklejek"?

Dziękuję za miłe słowa WilkU i Tamaro  :twilight2:

Jutro mam zamiar i nadzieje kupić lalę z EqG, sam nie wiem jaką. Muszę jeszcze kupić Rarity do czesania i zestaw Celestia + Pinkie. A no i jeszcze Lunę do czesania taką dużą jak Cadence lub jeszcze jednego pluszaka. W planach także 2 nowe koszulki z kucami. I to by było na tyle na razie  :rd11: Oprócz tego to tylko wydrukuję sobie coś jeszcze na ściany.

P.s Zawsze mogło być gorzej czyli np różowy pokój  :pinkie4:

Edytowano przez Arktez

a508ba12794f9fc0.jpg

Nowe figurki :D

88723fb6b6e43d7e.jpg

Zestaw spokojna przyjaźń, dwie unikatowe Applejack i Rainbow Dash z grzywką. Kilka figurek z saszetek chyba wave 7, powtórki: modna Twilight Sparkle, Lyra i Dewdrop Dazzle. Unikatowy zestaw z Derpy, Queen Chrysalis, Diamond Tiarą, Lyrica Lilac. Przepraszam, za koronę Chrysalis, ale na razie układam jej włosy i nie miałam czasu ją przemalować. Możemy zobaczyć również parę królewską - Shining Armor i Princess Cadance :D

0d384f8c43865e4c.jpg

Farma Applejack z akcesoriami oraz Rodzina Cake'ów z Pinkie Pie i pielęgniarką Redheart :)

3fd368539718cd9f.jpg

Trzy figurki z Mcdonald's: Twi, Rarity i Applejack :D

0ee215e70036e495.jpg

Kolejne figurki: Fluttershy, Pinkie i Dashie :3

e0c6dbb6ac8289b9.jpg

Powtórki :)

7033df5660558503gen.jpg

I jeszcze dwie nowe figurki - Bon Bon i Cherry Fizz

Jutro jadę do sklepu to kupie nowe figurki z Blind Bagów, mam zamiar kupić dwie bluzki już wiem jakie, teraz tylko trzeba namówić mamę, żeby mi je kupiła :) Mam jeszcze zamiar kupić kilka lalek z EQ, ale na razie czekam, aż będą trochę tańsze. Jak coś przyjdzie nowego to wrzucę zdjęcie, przepraszam za błędy, ale się spieszę :)

Edytowano przez Sumicia

Dnia 14.09.2013 o 12:16, Arktez napisał:

Strzał w 10! Modne kucyki są przepiękne, sam mam Cadence jak Ty ale Twilight i Rarity mają jakieś dziwne oczy...  :LZ1bP:

P.S za ile kupiłaś?

Kupiłam za 39,99 zł /szt. Oczy Twilight  i Rarity rzeczywiście są jakieś dziwne, ale bardziej przeszkadzają mi skrzydła Twilight są ciemniejsze od ciała.

Dnia 11.09.2013 o 15:23, Arktez napisał:

Aktualizacja mojej skromnej kolekcji

2ck9.jpg

sn3a.jpg

96x2.jpg

g68d.jpg

Jutro wybieram się na zakupy także jak coś przybędzie to wstawię  :giggle:

Yay, zazdroszczę facecie.

Mam takie same plakaty i te różne wycinuski x3

Gadaj skąd masz pluszaka :derp5: Ebay?

Co na to Twoi rodzice?

ktoś nieogarniety może pomyślić, że to pokój dla małej dziewczynki, ale ok xD