Hidoi Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Co do figurek, to macie aktualizację. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Masz tą tablicę z Biedronki!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Dun Dun. Duuuun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 AA tak wogóle to mam jeszcze Roseluck z BB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Ktoś tu się pytał gdzie dostępna jest książeczka "500 naklejek". Zatem proszę bardzo: http://www.empik.com/my-little-pony-500-naklejek-opracowanie-zbiorowe,p1069115061,ksiazka-p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Aktualizacja mojej skromnej kolekcji Jutro wybieram się na zakupy także jak coś przybędzie to wstawię 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Duuum DUUUM DUUUUUUM! D: Czy ja widzę tam Dashie z EQG i Twilight ze skrzydłami?! DD: Twój pokój to jedna wielka świątynia MLP! Ekstra!!! Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Tamara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 *patrzy na zdjęcia, po czym na wiek użytkownika* Co? Ja bym w takim pokoju nie wytrzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 *patrzy na zdjęcia, po czym na wiek użytkownika* Co? Ja bym w takim pokoju nie wytrzymał. Ej ej...no właśnie. Na początku myślałam że to dziewczyna, ale teraz to już wgl moje poglądy poszły polatać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Heh sam się czasem sobie dziwie ale... no nie wiem jak to skomentować Mi się tam podoba taki wygląd. Po za tym MLP samo w sobie jest dla dziewczynek Przynajmniej poza rodzicami, rzadko rodziną i jednym kolegą nikt nie musi tego oglądać także nie mam się czym przejmować. Tamara o jaką Twilight ze skrzydłami Ci chodziło? którąś z "naklejek"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Arktez powiem tyle gratuluje i podziwiam. masz więcej mlp niż ja plakatów związanych z lotnictwem. Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Tamara o jaką Twilight ze skrzydłami Ci chodziło? którąś z "naklejek"? O tą obok Rainbow i Pinkie. I tak pokój wymiata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Dziękuję za miłe słowa WilkU i Tamaro Jutro mam zamiar i nadzieje kupić lalę z EqG, sam nie wiem jaką. Muszę jeszcze kupić Rarity do czesania i zestaw Celestia + Pinkie. A no i jeszcze Lunę do czesania taką dużą jak Cadence lub jeszcze jednego pluszaka. W planach także 2 nowe koszulki z kucami. I to by było na tyle na razie Oprócz tego to tylko wydrukuję sobie coś jeszcze na ściany. P.s Zawsze mogło być gorzej czyli np różowy pokój Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Jakbym była bogata to bym całego smyka i wszystko na konwentach i meetach wykupywała i wgl całego e-bay'a, no ale nie mam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 no ale nie mam ;_; Nikt nie ma niestety :( Ale zrobiłbym to samo co Ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Nikt nie ma niestety :( Ale zrobiłbym to samo co Ty. Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 No nie przewala mi się o nie. Na pewno całego smyka, Ebaya nie kupię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) Nowe figurki Zestaw spokojna przyjaźń, dwie unikatowe Applejack i Rainbow Dash z grzywką. Kilka figurek z saszetek chyba wave 7, powtórki: modna Twilight Sparkle, Lyra i Dewdrop Dazzle. Unikatowy zestaw z Derpy, Queen Chrysalis, Diamond Tiarą, Lyrica Lilac. Przepraszam, za koronę Chrysalis, ale na razie układam jej włosy i nie miałam czasu ją przemalować. Możemy zobaczyć również parę królewską - Shining Armor i Princess Cadance Farma Applejack z akcesoriami oraz Rodzina Cake'ów z Pinkie Pie i pielęgniarką Redheart Trzy figurki z Mcdonald's: Twi, Rarity i Applejack Kolejne figurki: Fluttershy, Pinkie i Dashie :3 Powtórki I jeszcze dwie nowe figurki - Bon Bon i Cherry Fizz Jutro jadę do sklepu to kupie nowe figurki z Blind Bagów, mam zamiar kupić dwie bluzki już wiem jakie, teraz tylko trzeba namówić mamę, żeby mi je kupiła Mam jeszcze zamiar kupić kilka lalek z EQ, ale na razie czekam, aż będą trochę tańsze. Jak coś przyjdzie nowego to wrzucę zdjęcie, przepraszam za błędy, ale się spieszę Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez Sumicia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) @UP Co oni zrobili z prawą nogą (przednią) AJ ! Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Miałam kupić kilka figurek z Blind Bagów, ale trafiłam na promocje i postanowiłam zmienic moje plany Modna Princess Cadance i Twilicorn (za, którą nie przepadam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Strzał w 10! Modne kucyki są przepiękne, sam mam Cadence jak Ty ale Twilight i Rarity mają jakieś dziwne oczy... :LZ1bP: P.S za ile kupiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Strzał w 10! Modne kucyki są przepiękne, sam mam Cadence jak Ty ale Twilight i Rarity mają jakieś dziwne oczy... :LZ1bP: P.S za ile kupiłaś? Kupiłam za 39,99 zł /szt. Oczy Twilight i Rarity rzeczywiście są jakieś dziwne, ale bardziej przeszkadzają mi skrzydła Twilight są ciemniejsze od ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 O jejku jak tanio! Gdzie za tyle znalazłaś? Co do tych skrzydeł to racja ;// Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 O jejku jak tanio! Gdzie za tyle znalazłaś? Co do tych skrzydeł to racja ;// W carrefourze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Aktualizacja mojej skromnej kolekcji Jutro wybieram się na zakupy także jak coś przybędzie to wstawię Yay, zazdroszczę facecie. Mam takie same plakaty i te różne wycinuski x3 Gadaj skąd masz pluszaka Ebay? Co na to Twoi rodzice? ktoś nieogarniety może pomyślić, że to pokój dla małej dziewczynki, ale ok xD Twój pokój to jedna wielka świątynia MLP! Ekstra!!! Pacz ten filmik... Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts