PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Siemanko, ja jestem PyroxPL a to jest kolejny odcinek z naszej serii...Nie to przemówienie :I Ok...Hello everypony! Od czego by tu zacząć? Mam 14 lat i jestem bronym od jakichś trzech miesięcy...Mieszkam sobie we Wrocławiu. Moj ulubiony kawałek to "You're gonna go far kid" w wykonaniu Rainbow Dash(http://www.youtube.com/watch?v=B2lncdgW3QA&feature=player_embedded)-mojego ulubionego kuca...Na 2. miejscu jest Applejack a na 3. Pinkie. Lubie grać w różne strzelanki, horrorki oraz Minecrafta... Jakbyscie byli ciekawi mego imienia to pytajcie! Mam nadzieje, ze poznam tu ciekawych ludzi... Więc-Stay healthy and stay brony, brohoof everypony! A wlasnie! Moj kanal na YouTube: http://www.youtube.com/user/ThePyroxPL Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez PyroxPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj synu Barabiasza i Elojzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Cześć! Miej się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj! Też jesteś z tych co z niecierpliwieniem czekają na Amnesie: A Machine for Pigs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, łap Piszesz, tworzysz, muzykujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj dziecko minecrafta! Lubisz zimny klimat? Co sądzisz o Islandii i Norwegii? Lubisz Kraje Nordyckie? Lubisz Lukrecje? Lubisz Anime? No i to chyba na tyle~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj Widzę,że w twoim avku Rainbow trzyma kij baseball'owy Jaram się tym bo postać z anime w której się kocham używa kija(i kolejne porównanie Rainbow i Keiichiego ) Lubisz Anime? Dołączam się do pytania.Jeśli tak to polecam Higurashi no Naku Koro ni.Jest to horrorek Życzę miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dołączam się do pytania.Jeśli tak to polecam Higurashi no Naku Koro ni.Jest to horrorek Życzę miłej zabawy na forum To ja od razu zareklamuje anime "Axis Power Hetalia", to jest komedia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Wow, co to jest? "Zapytaj Pyroxa"? Więc: Pokolei: Witaj! Też jesteś z tych co z niecierpliwieniem czekają na Amnesie: A Machine for Pigs? -Na Amnesie nie czekam ale jak sie ukaze to zagram...Czemu nie? Witaj dziecko minecrafta! Lubisz zimny klimat? Co sądzisz o Islandii i Norwegii? Lubisz Kraje Nordyckie? Lubisz Lukrecje? Lubisz Anime? No i to chyba na tyle~ -W minecrafta nie gram nalogowo -Zimny klimat jest ok, ale preferuje cieplo -Islandia i Norwegia?Czy takiego samego pytania nie zadalas ostatnio Rainbow Dash? Troche tam zimno ale widoczki ladne... -Nordyckie...Emm...Nie wiem :I -Lukrecje są dobre... -Anime...Anime nie jest zle Witaj na forum! Baw się dobrze, łap Piszesz, tworzysz, muzykujesz? -*OMNOMNOM!* Jak dostane weny to zaczne pisac Fanfiki(clopfiki?) Narazie nagrywam Let's Playe Witaj Widzę,że w twoim avku Rainbow trzyma kij baseball'owy Spoiler Jaram się tym bo postać z anime w której się kocham używa kija(i kolejne porównanie Rainbow i Keiichiego ) Mrs.Octavia, dnia 12 Cze 2013 - 3:53 PM, napisał: Dołączam się do pytania.Jeśli tak to polecam Higurashi no Naku Koro ni.Jest to horrorek Życzę miłej zabawy na forum -Ludzie! Anime nie jest zle ale nie oglądam nalogowo... RD trzyma kij baseballowy poniewaz jest to kucykowa wersja skauta, postaci z Team Fortress 2, ktory uzywa kija...Nie wszystko musi byc z anime! Dołączam się do pytania.Jeśli tak to polecam Higurashi no Naku Koro ni.Jest to horrorek To ja od razu zareklamuje anime "Axis Power Hetalia", to jest komedia -Ehh...Sprawdze to...I guess... Uff to juz wszystko! Piszcie dalej! Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez PyroxPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Hejka na forum. Widzę, że lubisz Team Fortressa =3 Dlatego zadam ci kilka pytań:-Jaką klasą grasz?-Jakiego seta używasz?-Ulubiona czapka?-Czy gierzysz na którymś ze Skillpointów Mam też dla ciebie losowe pytanie o grach-Jaka konsola nowej generacji najbardziej ci się podoba i czy będziesz chciał sobie ją sprawić? OK po serii pytań czas na mój rytuał przyjęcia nowej osoby na forum.PRZYGOTOWAĆ ALTYLERIĘ!*wyciąga malutkie pudełeczko z kieszeni. Pociąga za wystający z niej sznurek i rzuca na ziemie. Wśród zgrzytów i pisków w miejscu z pudełka rozkłada się Hugowa Katapulta 9001*ŁADUJ!*wsadza do łyżki katapulty twojego ulubionego kuca*CEL!*Celuje prosto w ciebie*OGNIA!Widzę,że w twoim avku Rainbow trzyma kij baseball'owy Nie chcę ci psuć marzeń, ale to strój Scouta, klasy z Team Fortress 2Rainbow Dash jest często utożsamiana z nim (lub na odwrót )Dodatkowo jakby to powiedział Szpieg tęcze sprawiają, że Scout płacze Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ok...Nareszcie ktos zapytal o TF2! Gentelman! Hejka na forum. Widzę, że lubisz Team Fortressa =3 Dlatego zadam ci kilka pytań:-Jaką klasą grasz?-Jakiego seta używasz?-Ulubiona czapka?-Czy gierzysz na którymś ze Skillpointów Mam też dla ciebie losowe pytanie o grach-Jaka konsola nowej generacji najbardziej ci się podoba i czy będziesz chciał sobie ją sprawić? OK po serii pytań czas na mój rytuał przyjęcia nowej osoby na forum.PRZYGOTOWAĆ ALTYLERIĘ!*wyciąga malutkie pudełeczko z kieszeni. Pociąga za wystający z niej sznurek i rzuca na ziemie. Wśród zgrzytów i pisków w miejscu z pudełka rozkłada się Hugowa Katapulta 9001*ŁADUJ!*wsadza do łyżki katapulty twojego ulubionego kuca*CEL!*Celuje prosto w ciebie*OGNIA! -A kim moze grac taki "psychol jak ja? Pyro... -Moj set: Silver Botkiller Flamethrower mk2 ze strange partem zniszczone roboty, Strange Reserve shoter, strange axtinguisher, firewall helmet, rusty reaper/fosters facade, scrap sack, taunt:high five-to wszystko -Aktualnie ulubiona czapka to Firewall helmet -Nie gierze na Skillpointach ale daj mi IP do jakiegos to zaczne -Konsola? Nie przepadam za konsolami i wole mojego starego (ale jakze dokoksowanego), tradycyjnego peceta Wybiles mi okno tą Rainbow Dash ale wybaczam ci Dodaj mnie na steamie (PyroxPL) to zagramy w TF2 To wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj na forum baw się dobrze No i oczywiście mam pytanko : Masz zwierzaka, a jeśli tak to jak się wabi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Zwierzaki? Masz zwierzaka, a jeśli tak to jak się wabi? Mam 3 zwierzaki: 1 Kocica Kitka 2 Kot Rudasek 3 Wąż (Pyton Królewski) Pytek ::::: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dobrze, że się upomniałeś, bo bym sobie nie darował... A zatem witaj i baw się dobrze na forum! A teraz... Pinkieee!!!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Cóż... yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jak będę miał okazję to zrekompensuję jeszcze to przeoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Nie mam nic przeciwko rekompensacie... P.S. Spoliczkowales sie juz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Przymierzam się do tego. xD Już prawie, już prawie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wyręczę cię! *CHALST* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 W takim razie tą część już mamy za sobą. xD Ostatnio często mi się zdarza czegoś nie ogarniać. Takie policzkowanie może się jeszcze przydać. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 W takim razie tą część już mamy za sobą. xD Ostatnio często mi się zdarza czegoś nie ogarniać. Takie policzkowanie może się jeszcze przydać. xD To teraz przejdzmy do rekompensaty za to karygodne zaniedbanie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Jesteś z Wrocławia? Wreszcie ktoś z okolic nie po 20-tce ;_; Witajta na forum i miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Ty tez z Wrocka? This is gut! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się