Cloudchaser Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dobry dobry, tu wasza ukochana i wielbiona przez was Cloudchaser Jak w temacie - szykuje się już IV Ponymeet organizowany w Częstochowie. Oczywiście słowo "organizowany" jest tylko umowne.. Atrakcje? Te same co zawsze, czyli chaos, niewiadomocorobienie, wałęsanie się po mieście i jakieś randomowe akcje. Oczywiście jeśli ktoś ma jakieś pomysły na coś konkretnego do robienia, niech pisze śmiało. Data: 22 czerwca 2013r. Godzina: 11.00 - 12.00 (zależy od ludzi przyjeżdżających spoza Częstochowy) Miejsce: TKt48-151 (parowóz tendrzak przeznaczony do ruchu podmiejskiego i towarowego, pomnik techniki koło Dworca Głównego) Pomoc w dojeździe pociągiem z okolic lub województwa zapewnia Tisosek (dokładniej z Katowic), czyli drugi organizator. Do niego kierujcie wszelkie wątpliwości i pytania. / no dzięki Jeśli macie jakieś pytania piszcie je w temacie lub w wiadomościach do mnie. (Tak, jestem chyba znowu organizatorką... ) Pozwoliłem sobie zedytować parę szczegółów /~Tisę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wypadałoby zajechać, Częstochowa blisko Piotrkowa... Trzeba się przejść na dworzec obczaić rozkład. Czy byłaby możliwość spotkania się z osobami z Częstochowy już trochę wcześniej? Bo planuję rankiem zajechać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Jak napisała Cloudy, dojazd z woj. śląskiego, dokładniej z Katowic ogarniam ja, Pan i Władca Kolei na tym forum. No ale do rzeczy. Delegacja (zapewne kilkuosobowa) na miejsce meetu dojedzie pociągiem osobowym spółki Koleje Śląskie, dokładniej jest to pociąg KS40620 relacji Gliwice - Częstochowa. Jako, że odjazd z Katowic jest nieco po 9:30, zbiórkę ustalam na 9:00 przy Mac'u na nowej hali dworcowej stacji Katowice. Ja sam przybędę pociągiem REGIO z Mysłowic o 9:03, więc będę już najprawdopodobniej miał kogo witać. Poczekamy nieco na spóźnialskich, zakupimy bilety w kasie jak cywilizowani ludzie i udamy się w podróż. Poniżej przedstawiam bieg pociągu 40620: Wszystkie pytania dot. szczegółów proszę kierować tutaj lub na moją skrzynkę PW (tutaj zapewne szybciej uzyskasz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Planowana jest jakaś zabawa jak ostatnio, czy coś bardziej standardowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 tym razem chciałbym się jednak zjawić więc raczej przyjdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Miały być zawody Iron Pony ALBO podchody... wybraliśmy to drugie. Czy na tym meecie coś będzie? Jeszcze nie wiemy, być może będzie to standardowy derpo-meet, a być może uda się coś zorganizować. Prace nad planem trwają, czekajcie na informacje od organizatorów, czyli Cloudchaser i mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Dobrze, że wchodzę na forum czasami bo bym nie wiedział. (Moi informatorzy tj. Pookhi zawiedli). Co do mnie to ja raczej się zjawię i na miejscu będę przed 10 (sczeźnij w piekle rozkładzie PKS ) PS. Pisać news'a na FGE? Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez jamajka000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Ja też nie wchodziłem ale się zjawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Coraz częściej te meety... Mnie tam pasuje chętnie znowu wpadnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Proponuje park jasnogórski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Też właśnie o nim myślałem wczoraj z Cloud - rozważymy ów propozycję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Nie ma to, jak dowiedzieć się w czas. Prawie bym przeoczyła, a tak to się zapewne zjawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Też w przebraniu Derpy? Fluttershy jeżeli już, jak możesz nie pamiętać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sardynka54 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Może się zjawie . Jeśli znów nie wypadnie grill lub nie zaśpię... BTW opłaca się przyjechać rowerkiem , czy proponujecie kłus? Czyli czy jest planowany jakiś przejazd autobusikiem lub Twistem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Jeżeli nie ma to napisz i wyślij takową, chociaż Jamajka miał ją pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ja mozliwe ze wbije, tylko z rodzicami pogadac musze na temat pociagu .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$Lucky Day$ Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Możliwe że też będę ale wiadomo może jaka będzie pogoda w ten dzień ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 http://puu.sh/3hLfm.jpg Znowu deszcz, ale tym razem gorzej, bo jeszcze upał ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Taka pogoda to pestka... Wazne aby nie bylo trzesienia ziemi, gradu i tornada jednoczesnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$Lucky Day$ Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 To gdzie moglibyśmy pójść jeżeli rzeczywiście ma być ten deszcz może do galeri ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Do kina w razie czego co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ewentualnie pozostają kręgle. Taka pogoda to pestka... Wazne aby nie bylo trzesienia ziemi, gradu i tornada jednoczesnie A do tego jeszcze deszcz ze zmutowanych chomików ludojadów i najazd zombie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newbie Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Termin jest już niezmienny? Dla mnie lepiej by pasowało tydzień później - wtedy bym był po sesji (może by i pogoda była ładniejsza ) Dayan, Ty na częstochowskiej studiujesz? Jestem prawie pewien, że dzień po ostatnim częstochowskim meecie Cię widziałem, ale nie na 100%, bo tylko oglądałem zdjęcia z meeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Mi pasuje w tym tygodniu bo za tydzień idę do znajomych(ale zawsze mogę wpasc do nich po metcie) Odnosnie zombi to nie raz miałem już z nimi do czynienia,zadzwoni się do S.T.A.R.S i będzie git więc w tej sprawie nie widzę problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 I się okazało, że data mi nie pasuje Data jest ostateczna czy istnieje możliwość zmiany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się