Jump to content

IV Częstochowski Ponymeet 22.06.13r.

Cloudchaser
 Share

Recommended Posts

Meh... a na cóż skarga? Że wzięli pieniądze i zwieli? xD Haha, chyba zapomnieli o pierwszej części tego niecnego planu xD

Szkoda, że organizatorzy się nie zjawili (wybacz, Cloud, dla mnie zawsze będziesz organizatorką częstochowskich ^^), ale ja jakoś się tym specjalnie nie przejąłem, pewnie dlatego, iż wiedziałem, że zbyt wiele więcej od nas nie wymyślą, jeśli chodzi o propozycje spędzania czasu w tę sobotę, meet z założenia nie miał planu, wesoła improwizacja, która się jako tako sprawdziła w praktyce... chociaż zastanawia mnie, dlaczego na 'przywódce' wybraliśmy najwyższego miast znającego najlepiej miasto? xD

Jeśli chodzi o kolejny częstochowski tudzież sosnowiecki meet, to do połowy lipca raczej wątpię, abym mógł przybyć, chociaż... zobaczymy x)

Dayan, to na przyszłość będzie jak już chcesz, jeśli szukasz ponymeeta z prawdziwego zdarzenia, to zapraszam do Krakowa lub Rzeszowa, tam ma miejsce pełna organizacja, wszelkie zaopatrzenie znajduje się na miejscu (zarówno jedzenie, jak i kucykowe gadżety), a i odbywają się tam panele tematyczne. Te mniejsze ponymeety, jak choćby te w Częstochowie są przede wszystkim organizowane z myślą, aby się spotkać i, jak to ładnie ujął Imper, są głównie kreowane przez uczestników - wszelka inicjatywa mile widziana ;]

Punkty ostrzeżenia? Oj, daj spokój xD i wiesz, nie każdy jest rozgadany, ale to nie znaczy, że jego obecność jest nieuzasadniona :]

Edited by DiscorsBass

Ja też w sumie nie rozumiem po co skargi. 'Inicjatorzy' ponymeeta nic w zasadzie nie obiecywali większego. W takim razie to na mnie powiniście też skargi składać, bo ja zainicjowałem pierwszego ponymeeta, a się zjawiłem dopiero na trzecim. To co zostało zaproponowne w planie, tak czy inaczej zostało zrealizowane. Należało to potraktować po prostu jako nieobecność kilku osób.

Wyluzujcie... Chyba nie chcecie siać ziarna nienawiści? I doprowadzić do podziałów w naszej społeczności.

Ja się cieszę z tego, że w ogóle coś się odbywa, że jest ktoś w okolicy, kto ma podobne zainteresowania i że każda chwila spędzona w tym gronie daje coś pozytywnego.

Bo chyba o to w tym chodzi?

Pisać jakieś skargi albo zażalenia? O co? Niech mi ktoś sensownie odpowie "O co?"

Bo organizatorzy, którzy tylko zakładają wątek na forum się nie zjawiają?

Bo coś nie wyszlo przez to?

Bo nasza obecność jest wymagana i nie da rady bez nas?

Piszecie, że mogliśmy wcześniej poinformować. Dowiedziałam się W NOCY, że nie mogę przyjść. Rano wstałam później i dopiero wtedy napisałam. Jak mówię - sprawy rodzinne. Nie wiem jak wy, ale ja nie stawiam ponymeetu ponad rodzinę. Wybaczcie mi to, ale mam trochę inną hierarchię wartości. 

Błagam, Ci którzy mają jakieś wątpliwości - ogarnijcie się i zrozumcie, że ponymeety to rzadko coś zorganizowanego. To spotykanie się z ludźmi, rozmawianie na tematy o kucach bądź nie, derpienie po mieście i głównie dobra zabawa z zwykłego spotkania. 

I mam nadzieję, że macie już kogoś na "organizatora" :fluttershy5: