Dragonshy Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Cześć jestem Zuza, Moje zainteresowania to pływanie, mlp oraz surfowanie po internecie Moimi ulubionymi kucykami są Fluttershy i Twilight Sparkle Mlp oglądam od ok. 0,75 roku, a zachęciła mnie do tego kuzynka Na forum jestem od wczoraj (16.06.2013r.) dlatego mój post jest odrobinę spięty Słucham różnej muzyki więc nie zmuszajcie mnie do wyjawienia wszystkich rodzajów Na internecie najczęściej oglądam besty, kwejka, komixxy, youtube oraz od wczoraj mlppolska Nie będę pisać OC mojego charakteru (Crazy Dream) ponieważ w pisaniu tego typu postów nie jestem dobra Dalej na pytania nie mam pomysłów możecie je pisać w komentarzach Dzięki za odczytanie Pozdrawiam Zuza 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Mlp oglądam od ok. 0,75 roku 0,75 roku ? Ciekawe... Cześć, Czółko, Czołem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 0,75 roku ? Ciekawe... Cześć, Czółko, Czołem. Nie sądzę że pół i połowa połowy jest lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Nie sądzę że pół i połowa połowy jest lepiej Zwyczajnie 9 miesięcy Ale nieważne, czepiam się szczegółów, Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Siemka Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Szczęść Boże :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze! Hm, o co by tu spytać... O, już wiem! Piszesz, rysujesz, tworzysz coś? Na start dostajesz <Patrzy w lewo><Patrzy w prawo> Hm, userów od wystrzałów z hug-o-pulty nie ma... W takim razie... Czekaj, rozstawię PAK 43... Ładuj kuca! Ognia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! C; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na forum! 17 czerwca - tego dnia rok temu ja dołączyłem do forum. xD To tak na marginesie, a teraz...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na forum !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na naszym forum! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Kurde, Gandzia mnie wyprzedzil z wystrzeleniem Kuców ale lepiej pozno niz wcale Puuuułk saaalwąąą!!!! A tak na marginesie... Grywasz w jakies gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Witaj! Baw się dobrze, nie szalej za bardzo i takie tam... W formie powitania, powitalno, przywitalny utwór trance:Tak z okazji zbliżających się wakacji: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Cześć, mam nadzieję że miło tutaj spędzisz czas i zapoznasz nowych forumowych kolegów i koleżanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Hello :3 Niech LongCat będzie z tobom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się