Gość Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Zamieszkuję Stargard Szczeciński, Dziurę Pomorza w Woj. Zachodniopomorskim ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Mieszkam w Gizałkach taka wiocha niedaleko Jarocina w Wielkopolsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryuq Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ryuq. Brony. Chodzież ! Wielkopolska :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Pruszków(15 kilometrów od Warszawy,duże miasto ...) Świeży Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Dolnośląskie - Bolesławiec. Może kiedyś ktoś z okolic da jakiś znak przez to... któż wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Brony, Pyskowice k. Gliwic (Śląskie) .. No patrz! Ja z tego samego miasta:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Wielkopolska - Turek Brony | Shadow (znany lepiej jako Kage Torino) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Podkarpacie - brony EDIT: okolice Rzeszowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Podkarpacie - to jest taka miejscowość ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Lubuskie - Międzyrzecz Czyli tak jak pewna Fleur de Lis. Jak ktoś jest z okolic to chętnie poznamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raczek774 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Mazowiecki-Piaseczno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Pomorskie - Danzig I drobne wspomnienie o aktualizacji listy z pierwszego postu, bo wygląda tu jak u Discorda na wakacjach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Opolskie - Stare Siołkowice - Wioska 25km od Opola i Brzegu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Milówka woj.śląskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Przepraszam, że nie mogę osobiście edytować tematu, ale nie mam w ogole czasu na forum. Tylko jedna osoba wie o mojej sytuacji, a jest ciężka. Naprawdę mi przykro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Kargowa woj.lubuskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathorn Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Katowice/śląskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Śląskie/Sosnowiec.... (PS: Wg. tego spisu najwięcej forumowiczów/ek jest ze Śląska... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Halooo... Tutaj Słupsk, pomorskie się odzywa Widzę że nie jestem sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
20ProcentCooler Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Pegasister from Grodzisk Mazowiecki.Mazowieckie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasikama123 Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Super, Warmińsko mazurskie >. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrettBlade Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Świętokrzyskie - Końskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 ja z Łodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Inowrocław :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Ja z województwa Łódzkiego, miasto Zgierz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się