Cahan Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witam wszystkich na forum Przeglądam mlp polska już od jakiś 2 lat, czyli od czasu kiedy zaczęłam oglądać poniacze. Dopiero teraz zdecydowałam się jednak na rejestrację. Najbardziej lubię Chrysalis, Lunę i RD. Lubię czytać książki (fantasy), gry komputerowe, biologię i jazdę konną. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dwa lata i Cię nie podkusiło żeby dołączyć? xd Salut (co z tego że to wcale nie pisze się na powitanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 mlp polska już od jakiś 2 lat Jezu chryste Ja dopiero nie cały rok temu dowiedziałam się o jego istnieniu Ale mimo wszystko witaj i czuj się tu jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dwa lata? Człowieku, co tak długo! (Powiedział ten, co czekał z rejestracją niemalże rok.) Witaj na forum, baw się dobrze, . Idź, postuj ku chwale Luny. BTW - nie poniacze, but' łaska. Wszystko, tylko nie poniacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ło Jezu, to tylko ja zarejestrowałam się tutaj odrazu jak trafiłam na forum? XD A poza tym witam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Velkomen 1.Ulubione danie? 2.Lubisz jakieś Anime? 3.Lubisz zimny klimat> 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witam, witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 1.Kotlet schabowy 2.Pokemony 3.Tak 4.Chciałabym tam pojechać. W Islandii pojeździłabym na kucach islandzkich. 5.Tak 6.Nie 7.Pytanie powinno brzmieć: "Ile to forum wytrzyma ze mną?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryGrove Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witam Cię Baw się dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Witaj! Nowicjusz tradycyjnie dostaje ode mnie repa. I ma pytanie - trzymasz jakąś stronę? (FOL, POZ czy neutral? Jak nie wiesz co to pisz na PW, ew. zapytaj się wuja Google, chociaż nie wiem czy podziała...) A i jeszcze - ja tam z rejestracją czekałam ok. dzień, dwa, sama nie pamiętam, ale mniejsza o to. Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Jako smok jestem neutralna. Choć bliżej mi do POZ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Dwa lata?! Serio?! Nah... To taka typowa reakcja... Hmm... Tylko dwa lata? Co to jest dwa lata? Witaj i baw się dobrze!http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się