Linds Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Dobra od czego mam zacząć? Myślałem że chodzi ci o coś innego. xD - Kłóćmy się o to, o co mi chodziło! Przybieram minę wkurzonego. - Ty trollu! Do jasnej cholery, nie wiesz o co mi chodziło tak naprawdę! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Ja zawsze wiem o co cichodzi. Jeszcze mówisz mi że ja nie wiem o co ci chodziło? Ja wiem o co chodzi, a moze to ty nie wiesz o co chodzi? xD Link do komentarza
Neonowaty Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Po pierwsze, nie drzyjcie tak mord bo człowiek nie może sie na niczym skupić. Po drugie trochę więcej kultury, nie jesteście do cholery jasne z buszu... Przynajmniej takie mam wrażenie, chociaż jak wiadomo pozory mylą. Po trzecie, jak macie się kłócić o jakiś bezsensowny powód 'ponieważ bo tak, hurr durr' to radzę odpuścić na samym starcie bo nie będzie to kłótnia tylko zbłaźnienie się, a te drugie wychodzi wam bardzo dobrze już bez tej kłótni. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Po pierwsze, nie drzyjcie tak mord bo człowiek nie może sie na niczym skupić. Po drugie trochę więcej kultury, nie jesteście do cholery jasne z buszu... Przynajmniej takie mam wrażenie, chociaż jak wiadomo pozory mylą. Po trzecie, jak macie się kłócić o jakiś bezsensowny powód 'ponieważ bo tak, hurr durr' to radzę odpuścić na samym starcie bo nie będzie to kłótnia tylko zbłaźnienie się, a te drugie wychodzi wam bardzo dobrze już bez tej kłótni. - Oj tam Neon trochę humoru. Ja trace wolność xD Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Pfff... Neon musi nam psuć zabawę I już odechciało mi się śmiać z widzów. Neon, my przynajmniej tu coś robimy, udzielamy się Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Em...Moon,kiedy robimy ślub ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Em...Moon,kiedy robimy ślub ? Kiedy chcesz Można nawet dzisiaj xD Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 -Um...o...okej Musimy też powołać świadków i poprosić Wielką Siostrę. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - To trzeba ich zwołać xD Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Mogę być świadkiem, mi wódka wylatuje z rękawa niczym as - pokazuję wyciągając rękę przed siebie. Z rękawa wylatuje flaszka Wonderbolsa. - Heh, muszę to jeszcze dopracować. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Mogę być świadkiem, mi wódka wylatuje z rękawa niczym as - pokazuję wyciągając rękę przed siebie. Z rękawa wylatuje flaszka Wonderbolsa. - Heh, muszę to jeszcze dopracować. - A wiesz że miałem cię o to poprosić. xD Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Będzie to dla mnie zaszczyt Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Wybaczcie chwilowy zastój, przeżywam bardzo miłe chwile ale pamiętam o Was. Po prostu macie wakacje i chce dać trochę luzu. Link do komentarza
Wizio Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Jakaż ta Wielka Siostra jest dobroduszna - powiedział sarkastycznym tonem. - Coś mi tu nie gra - pomyślał w tym samym momencie. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 O dziękuje wielka siostro. (Poczułam, że coś ona kombinuje za naszymi plecami.) Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 - Mnie to Wizio też nieco martwi. Ale co tam. W ogóle takie info ode mnie. Bardzo możliwe, że dzisiaj wieczorem wyjeżdżam na Woodstock, a potem jeszcze na jakieś 10 dni do Wrocławia. Nie, nie rezygnuję z udziału w "Big Sistah". Będę próbował raz na jakiś czas wejść na forum, jednakże w razie czego proszę o wyrozumiałość Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Wybaczcie chwilowy zastój, przeżywam bardzo miłe chwile ale pamiętam o Was. Po prostu macie wakacje i chce dać trochę luzu. - A ja jestem ciekaw czy Wielka Siostra nie będzie miała nic przeciwko, aby związać mnie i Tamare węzłem małżeńskim. xD - Byli byśmy zaszczyceni. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 -Tak,Moon dobrze mówi,a co do świadków to miałam dylemat kogo wybrać,Moon wybrał Lindsa,ja miałam wyznaczyć "kobietę". Miałam dylemat pomiędzy Phin i Cuddly,więc idąc wyjątkową drogą, wybieram obydwie! Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Postaram się wrzucić wam dziś wieczorem zadanie, zapewne wam się spodoba. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 o lol, takie średnio ciekawe zadanie, ale może być. Jest jakiś mistrz sucharzenia w mojej drużynie? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 o lol, takie średnio ciekawe zadanie, ale może być. Jest jakiś mistrz sucharzenia w mojej drużynie? Na mnie nie licz jestem zajęty planowaniem ślubu. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ja to tutaj jestem mistrz suchara ! Karolek sie chowa :* Link do komentarza
Wizio Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Co wy cholera wiecie, o porządnym sucharze? Prawdziwy suchar powinien być taki suchy, aby wyszedł z niego tost. Prawdziwy suchar powinien być taki bezsensowy, że miałby niszczyć wszelką logikę. Porządny suchar powinien być taki suchy, że po nim trzeba się napić. Prawdziwy suchar powinien być... suchy. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Co wy cholera wiecie, o porządnym sucharze? Prawdziwy suchar powinien być taki suchy, aby wyszedł z niego tost. Prawdziwy suchar powinien być taki bezsensowy, że miałby niszczyć wszelką logikę. Porządny suchar powinien być taki suchy, że po nim trzeba się napić. Prawdziwy suchar powinien być... suchy. Tak suchy że wysuszy ci pranie, spowoduje że w kranach bedzie lecieć piasek. Łapiemy 2 Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Powinien być tak suchy że nawet http://mlppolska.pl/suchy-m1335/ się chowa, a pustynia jego matką... 2 Link do komentarza
Recommended Posts