Dead Radio Man Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Witam, anime Kore Wa Zombie Desu Ka? jest jednym z lepszych jakie oglądałem a więc czemu nie miało by ono mieć swojego własnego tematu. Krótkie streszczenie na temat tegoż anime : Kore wa Zombie Desu ka? (dosł. Czy to zombie?) - seria telewizyjna na podstawie powieści autorstwa Shinichiego Kimury z ilustracjami Kobuichiego i Muririn. Postaci do anime zaprojektował Shinobu Tagashira.Ayumu Aikawa był normalnym licealistą do dnia, gdy seryjny morderca go zabił. Na (nie)szczęście, piękna nekromantka - Hellscythe Eucliwood - wskrzesiła go i uczyniła zombi. Chłopak, chcąc się odwdzięczyć, przyjmuje ją pod swój dach. Niedługo później spotyka Harunę, magical girl, której odbiera moc. Teraz on sam zostaje "piękną wojowniczką" i musi zmierzyć się z "Megalo". A więc co o tym że anime myślicie. Dam kilka obrazków z anime :3 Hellscythe Eucliwood i Aikawa Ayumu Aaa i jeszcze dopowiem że prawie wszystkie dziewczyny< które są w anime> kochają się w głównym bohaterze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Oglądałem, bardzo lubię. Ciekaw jestem czy będzie 3 sezon. Ja zarzucę jedną z najlepszych scen w tym anime, która miażdży mózgi http://www.youtube.com/watch?v=Awq50MsYeBU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Podobno ma być <czytałem na jakimś forum <większość była po angielsku więc nie wiem czy dobrze zrozumiałem>>. Fajnie by było gdyby w 3 sezonie Yuu pocałowała Aikawe :3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Znam znam, parę razy miałem ubaw po pachy. Of the dead nieco naciągane, ale przynajmniej też śmieszne. Przynajmniej akcja z Belfegorem ;3 No i pierwszy epizod przy scenie transformacji. A ja na to O___O?! FETYSZYSTA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Butt love też było dobre, fajny odc jak Ayumu poszedł z Orito do tej kawiarenki cosplay . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Kolejne anime dodane na moją listę "Plan to watch"! Zaciekawiło mnie. Wcześniej już o tym słyszałam i miałam obejrzeć, a ten temat jeszcze bardziej mnie do tego przekonał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) Anime ciekawe...troszkę zboczone,ale przynajmniej śmieszne.Nie wiem czemu,ale najbardziej mi się podobały końcowe odcinki sezonów... Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Zboczone, ty mi nie mów co jest zboczone dopóki nie przeczytasz/obejrzysz Highscool DxD nya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Świetne, szczególnie 12 odcinek - życzenie Ayumu i spojrzenia dziewcząt - bezcenne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Hmm... co tu dużo gadać? To anime jest wspaniałe. Jedno z niewielu anime, przy których świetnie się bawiłem. Bohaterowie, kreska oraz humor było dobrze zrobione. Wątki romantyczne oraz dziwne obelgi również były. Czego chcieć więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Jak na razie obejrzałam tylko 1 sezon... Najlepsze było gdy koleś na końcu powiedział, że chce zostać pingwinem ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się