Imka2000 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Witajcie! Oto temat gdzie odpowiem wam na nurtujące was pytania.Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Dlaczego w EqG wyglądasz jak transseksualna lesbijka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Dlaczego masz niebieskie brwi i podrywasz nie swoja ligę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Boromir umarł dopiero po trzech strzałach w torso, po ilu strzałach zejdziesz ty? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmelek Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Gdzie wcześniej pracowałeś( chyba,że to była twoja pierwsza praca)? Podoba Ci się ta praca? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) Co robisz w gwardii książęcej, skoro w EqG dopiero się uczysz? Wpuszczają takich szczyli do elitarnych jednostek? Masz takie umiejętności, czy to rozbuchany, equestriański nepotyzm? Co za rodzic nadaje swemu dziecku imię Flash Sentry? Grasz jedynie pop-rock czy interesujesz się też czymś lepszym? Jak grasz na gitarze za pomocą kopyt? Lecisz na ciche bibliotekarki, czy to raczej urok władzy? Kim są twoi rodzice? Masz rodzeństwo? CZEMU KSIĘŻNICZKA KRYSZTAŁOWEGO IMPERIUM nie werbuje straży spośród kryształowych kucyków? Nie ufa im? (edit: w sumie nie pamiętam skąd się wziąłeś, ale i tak Ci nie wierzę. Wytłumacz się!) Jesteście odpowiednikiem Gwardii Wareskiej? Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez Avanidius 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Kiedy umrzesz? Pomóc ci w tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Pozwolę sobie odpowiedzieć tylko na te pytania które mają jakikolwiek sens. I żeby było jasne ja nie podrywam Księżniczki, po prostu kilka razy na siebie wpadliśmy. Tak podoba mi się moja praca i była pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Co wpływa na to że wszyscy strażnicy są w dwóch konkretnych design'ach a ty jesteś inny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Co wpływa na to że wszyscy strażnicy są w dwóch konkretnych design'ach a ty jesteś inny ? Zastanawiałem się nad tym, ale chyba nie tylko ja jestem innego koloru. To poza tym nie świadczy źle...prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Dlaczego on zadaje to pytanie wszystkim ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 TO NIE JEST ODPOWIEDŹ NA MOJE PYTANIE ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) masz na imie jendżej ? Nie, Jendżej to okno obok. Dlaczego on zadaje to pytanie wszystkim ? Widocznie szuka Jendżeja. Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 1.Jak myślisz, masz szanse u Twilight? 2.Co cię zachęciło aby dołączyc do straży królewskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Jeśli zabujałeś się w Twilight to czy nie martwisz się, że ludzki Flash okaże się bardziej jaj pasować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 1.Jak myślisz, masz szanse u Twilight? 2.Co cię zachęciło aby dołączyć do straży królewskiej? 1. Nie wiem, dopiero się spotkaliśmy, ale myślę że racze nie. Ona jest księżniczką ,a ja tylko strażnikiem. 2. Od zawsze chciałem służyć ojczyźnie. Jeśli zabujałeś się w Twilight to czy nie martwisz się, że ludzki Flash okaże się bardziej jaj pasować? A to nie jest przypadkiem tak że ludzie są odzwierciedloną wersją nas? Jesteśmy wtedy w takim razie przecież tacy sami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 A to nie jest przypadkiem tak że ludzie są odzwierciedloną wersją nas? Jesteśmy wtedy w takim razie przecież tacy sami. Chodziło mi o to co jeśli Twi zakochałaby się w nim, a nie w tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Chodziło mi o to co jeśli Twi zakochałaby się w nim, a nie w tobie. To wtedy musiałbym się z tym pogodzić, ale wątpię by tak było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Skoro jako kuń jesteś strażnikiem, a jako człowiek licealistą, to czy w ludzkiej formie interesujesz się militariami? Zbierasz niewypały z lasów? Masz broń w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Skoro jako kuń jesteś strażnikiem, a jako człowiek licealistą, to czy w ludzkiej formie interesujesz się militariami? Zbierasz niewypały z lasów? Masz broń w domu? Nie wiem, zapytaj się mojej ludzkiej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 1.Czy czujesz się szczęściarzem wiedząc, że Twilight coś do Ciebie czuje? Oczywiście wiesz, o co mi chodzi ?2.Czy słyszałeś o czymś takim, jak człowiek?3.Twilight Sparkle jako człowiek to jest cudo Ciekawe, czy Tobie, jako kucykowej wersji, też by się podobała w takim wcieleniu ?4.Jakie masz zainteresowania, oprócz bycia strażnikiem?5.Jak podobasz się sobie z głosem Karola Jankiewicza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts