~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Nie wiem czy w ogóle dobry dział i czy avatar'zy się nie obrażą ale,wpadłam na pomysł aby otworzyć projekt "Mine Polish Six" Polega on na znalezieniu osób które wcieliłyby się w nasze kucyki na....Skype ! W projekcie chodzi o to aby nie avatarzy, lecz zwykli bronies i pegasis wcielili się w kucyka do którego według jury, mają głos. Pierwszy etap polega na przesłaniu (do mnie na PW) próbki głosu i napisaniu do jakiego kucyka według ciebie pasujesz (nie chodzi tylko o głos ale i o umiejętność wcielania się w postać. Po nadesłaniu próbki,ja wstawiam ją na forum ( wraz z innymi) i bronies głosują do jakiego kuca pasujesz. Drugi Etap następuje po wybraniu następujących kucyków: Rainbow Dash Applejack Twilight Sparkle Pinkie Pie Rarity Fluttershy - jako iż wpadłam na pomysł projektu,myślę że pozwolicie mi się wykazać w roli Flutterki Wtedy następuje okres próbny,zakładacie konta i macie dwa tygodnie (lub trzy,zależy jak będzie szło) na udowodnienie że jesteście świetnymi wcieleniami swoich "podopiecznych" Kucyków. Wygląda to tak : Zakładacie konto Skype kucyka,rozmawiacie z bronies,następnie wasi rozmówcy piszą do mnie jak,kto się sprawdził / ewentualnie będzie otwarta ankieta. Trzeci etap to wyniki i ewentualne zmiany i wywiad z skypecharą ( skypechara - skajpowy opiekun kucyka). ___ Mam nadzieję że temat nie dead'nie i będą chętne osoby,jeśli wszystko pójdzie pomyślnie uruchomię Mine Polish Six v2.0 z kucykami z background'a i innymi postaciami z MLP:FiM Pytania które mogą paść ( Małe FAQ) Co będzie,jeśli dwie osoby będą tak samo dobre ? Mamy dwie opcje,albo będą one dzieliły jedno konto,np jedna będzie pod nieobecność drugiej - co szczerze wolę i było by sprawiedliwe,lub robimy bezwzględną dogrywkę. To nie fair że będą same pegasis ! Poczekaj do drugiego etapu,może nastąpi szybciej niż zdążyć powiedzieć - yay ! Po prostu wyślij swoją próbkę np jako Dusk Shine czy Butterscotch. Ile jest na to czasu ? Jak na razie,czas nieograniczony! Myślę że jestem lepszy/sza... Śmiało,prześlij próbkę! Może zostaniesz współopiekunem? __________ Nicki na skype : Fluttershy - fluttershy_the_kind Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Tamara 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Chętnie wezmę udział. Podczas rozmowy na skype mogę czytać książkę,to będzie bardzo Twilightstyczne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wika23032002 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ja to tam nie wiem ja umiem zmieniać głos mam FS, PP i RD w jednym zależy jak co powiem ale nie zrozumiałam w ogóle tego tematu... i nie mam skypa i jak sie wcielić niby w kuca? mam też jeszcze trochę AppleJack i Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Chodzi o takie "rozmówki" trochę bez sensu, ale może umilić czas Jeśli chcesz spróbować,choćby dla zabawy,nagraj kwestie jakiegoś kucyka na,np audacity,wrzuć na jakiś host i mi podeślij linka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wika23032002 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) No sama nie wiem bo gadam jak 5 kuców.... hm.............nie wiem czy to się uda bo jestem tu nowa i nie wiem nawet co to host i audacity... Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Wika23032002 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Audacity to takie program do nagrywania,możesz go pobrać stąd -> http://audacity.sourceforge.net/?lang=pl nagrać,tam jest taka czerwona kropka jak włączysz. Zapisujesz i wrzucasz np na wrzutę http://www.wrzuta.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wika23032002 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 aha... ale potem trzeba pobrać i pobrać jakąś jave chyba.. nie wiem czy to dobry pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Hmm...ja pobrałam normalnie,przenieśmy się na PW (wiadomości prywatne) i nie róbmy tu off topa ( nie zmieniajmy tematu ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Wspieralbym. Naprawde. Od dawna chcialem zadzwonic do Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Jakoś siebie w tym nie widzę, jednak pomysł nawet nawet, może się udać. Prześlijcie potem próbki głosów zwycięzców to można będzie osądzić czy wybór padł na odpowiedniego kandydata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Też się boję że temat deadnie,ale jest chyba....oryginalny ? Nie wiem skąd mi taki pomysł,ale myślę ze to by było fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Pomysł sam w sobie zły nie jest, ale nie wszyscy mogliby mieć czas na codzienne rozmowy. Ja np dobrze robię Big Maca i Snowflake'a/Roid Rage, ale studia zbytnio mi nie umożliwiają czegokolwiek. Jakby było więcej info, to czemu nie. Edytowano Lipiec 3, 2013 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Pomysł sam w sobie zły nie jest, ale nie wszyscy mogliby mieć czas na codzienne rozmowy. Ja np dobrze robię Big Maca i Snowflake'a/Roid Rage, ale studia zbytnio mi nie umożliwiają czegokolwiek. Jakby było więcej info, to czemu nie. Dlatego właśnie chciałabym zrobić w ten sposób, że kilka osób byłoby na jednym koncie,kuc byłby częściej dostępny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Czy wymagane jest, aby jak najdokładniej odtworzyć głos danego kuca z angielskiej wersji bajki? Czy też można sobie pozwolić na jakąś własną interpretację i wyobraźnię? Edytowano Lipiec 3, 2013 przez The Valkyrie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Czy wymagane jest, aby jak najdokładniej odtworzyć głos danego kuca z angielskiej wersji bajki? Czy też można sobie pozwolić na jakąś własną interpretację i wyobraźnię? Jak wolisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Mogę wystąpić jako Tom, Gummy lub Bloomberg. Na upartego BigMac Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Mogę wystąpić jako Tom, Gummy lub Bloomberg. Na upartego BigMac No nie wiem,to będzie bardzo trudne. Wątpię aby ktokolwiek podołał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Teraz jestem na koloniach, ale za 1,5 tygodnia będę mógł spróbować wcielić się w rolę Pinkacza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Z chcęcią przyjme role pinkie pie ale nie mam skypa.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Czyli, że najpierw głosy mane 6 a potem reszty kucy? Edytowano Sierpień 21, 2013 przez kubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Tak,dopiero wróciłam z wakacji więc nie miałam skype,ale teraz już projekt "odradzam". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Świetny pomysł, chciałbym gdyby zadzwonił do mnie na skype kucyk z MLP Rozmawiałem już z Fluttershy, robiąc zapisy na avatarów na swoim forum, ale tylko na czacie (koleżanka miała zepsuty mikrofon :\ ) Poza tym, niedawno zastanawiałem się nad spolszczeniem jednej piosenki, do której potrzebowałbym głosów Mane 6, więc gdyby projekt wypalił, może zwyciężczynie byłyby chętne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDashie Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Aktualne jeszcze? ;-; Ja się zgłaszam! Spróbuję na... Pinkie...? Twilight...? Ewentualnie Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Uważam że jeśli projekt jest, to trzeba zaczynać. Możemy napisać do autora czy aktualne, potem zająć się resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Temat jeszcze aktualny ? Mogę spróbować ale nie wiem kogo Głos mam elastyczny (sopran-pocz.basu) Jeśli można , proszę mi podrzucić kogo Z góry dziękuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się