Dolritto Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 nakarmiłem komara a nawet kilka. No nie! Pierwsze miejsce w konkursie na najlepszy cytat jest twoje! Link do komentarza
VileRaven Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Zaprowadziłam i odebrałam siostrę ze świetlicy oraz zrobiłam jej śniadanie :3 2 Link do komentarza
Prickly Rose Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie spałam całą noc aby uciszać kota który zawodził aby nie obudził rodziców bo tata o 6 do pracy jechał. Posprzątałam w pokoju. Pojechałam do mięsnego po mięso na zupę której ja i tak nie będę jadła. 1 Link do komentarza
Maklak2 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) No nie, wypicie połowy piwa albo jakieś drobne obowiązki domowe to ma być dobry uczynek? To prawie jak w tej opowieści, że skini uratowali babcię, bo przestali ją bić. Część z Was straszne głupoty tu wypisuje. Co powiecie na to: piszę skrypty w perlu, żeby garstka nolifów, która pisze mody do Dwarf Fortress, mogła sobie popatrzeć na tabelki i miała trochę ułatwione zadanie. Na razie napisałem łącznie ponad 3k linii kodu i zostało mi pewnie jeszcze z drugie tyle. Do tego muszę napisać podręcznik i to wyjaśniający zupełnie podstawowe rzeczy, na przykład co to są globy i jak programy czytają wiersz poleceń, bo w dzisiejszych czasach n00by końcowi użytkownicy nie umieją używać konsoli. Ale się wkopałem :( Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Maklak2 2 Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 No nie, wypicie połowy piwa Dodajmy że napisała to czternastolatka Link do komentarza
Prickly Rose Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Zrobiłam siostrze śniadanie tj. odgrzałam pizze w piekarniku xD 1 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Nakarmiłam chorego szczura i przy tym uwalił(am) wszytko dookoła papką i makaronem 1 Link do komentarza
Andrzej Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Zrobiłem urządzenie podsłuchowe i plan przetrwania w razie apokalipsy zombie. (Nie wiem co będę podsłuchiwał) 1 Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Zawiozłem znajomej leżącej w szpitalu szarlotkę by nie była głodna i pomogłem mamie przy ogórkach, tj moja mam robiła ogórki, a ja zrobiłem obiad 1 Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Poszłam do kościoła mimo że jestem chora lolz . 1 Link do komentarza
FaithFire Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Poszłam do kościoła mimo że jestem chora lolz . Polemizowałbym czy to dobry uczynek. Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Czytam ten temat i robie tak 2 Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Byłam dzisiaj dla wszystkich miła ;-; 1 Link do komentarza
FaithFire Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Byłam dzisiaj dla wszystkich miła ;-; To ja powinienem mieć odznakę dobroczyńcy. Jestem miły dla wszystkich codziennie 2 Link do komentarza
Roześmiany Jacek Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Kupiłem bezdomnemu trochę bułek i mleko. Dziękował mi tak długo, że spóźniłem się na autobus, który jedzie co godzinę, dowiedziałem się, że sam kiedyś był kierowcą autobusu, i że ma na imie Roman. Koleś miał łzy w oczach i łamał mu się głos, przez we mnie też się odezwały uczucia, głównie smutku, co mi się bardzo nie podobało i wkurzyło okropnie. Cóż... Mimo mojej mało dobrej reakcji na jego podziękowania, sam czyn był dobry. Jeśli to nie starczy to... Em... Nikogo dziś nie zabiłem! 4 Link do komentarza
FaithFire Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) Jak myślicie ile nabijecie tu repek zanim temat trafi do kosza? Edytowano Sierpień 18, 2013 przez FaithFire 1 Link do komentarza
kundelek83 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) hmm do kucykowych uczynków mogę zaliczyć hmmm. ..... wskazałem cudzoziemcowi drogę na Stare Miasto i lotnisko Okęcie? Czy to się wogóle liczy? Edytowano Sierpień 19, 2013 przez kundelek83 1 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Obroniłem kogoś dla mnie bardzo drogiego. (w sensie że pewien facet chciał tą osobę skrzywdzić, a ja wstawiłem się za nią odpychając go i starając się żeby nic jej nie zrobił.) 1 Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Wreszcie zabrałem siostrę na kąpielisko. Dłużej już nie dało się wytrzymać jej jęczenia. @FaithFire: Nic, nie potrzebuję repa. Proszę mi tu nie dawać punktów. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 FaithFire , po prostu dobre uczynki zostają tutaj wynagrodzone ^^ a to że ktoś np. ściemnia to jego problem i jego sumienie . Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 a to że ktoś np. ściemnia to jego problem i jego sumienie . To są internety, tutaj sumienie nie obowiązuje. , po prostu dobre uczynki zostają tutaj wynagrodzone Wynagrodzone w postaci punktów reputacji? To chyba nie tak powinno wyglądać. 1 Link do komentarza
Servant Saber Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wynagrodzone w postaci punktów reputacji?I mówi to ktoś, kto nabił sobie jakieś 40-60 repa pisząc w dziale Gry i zabawy 2 Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 I mówi to ktoś, kto nabił sobie jakieś 40-60 repa pisząc w dziale Gry i zabawy Piszemy sensownie to dostajemy, nie żebram repki, sama się do mnie czepia ^^ Gdyby tak było z dziewczynami... :< xD 1 Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Stworzyłem tegoż mema. UD: Nie jestem jednym z żebraków reputacji, temat nazywa się ''dzienny kucykowy (dobry) uczynek'' - więc opisuję to, co za tenże uczynek uważam. A narysowanie własnej postaci i zrobienie z nią mema poprawiło mi humor, który od paru dni jest w nie najlepszym stanie, więc uważam to za dobry uczynek. Masz z tym jakiś problem? Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Tric 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Stworzyłem tegoż mema. A to drugi trafny przykład jak zbierać repkę w offtopie Droga Agleciu. Wystarczy być Tric'iem i mieć do dyspozycji internet. Link do komentarza
Recommended Posts