Anathiela Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Ładna styl lolitki, a ten napis " moja mama Maria" Dam 8/10 I znowu biała sukienka tylko krótka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Ładna, ale już wiesz Anathiela jak się mam do bieli. Miła dla oka koronka, ogół jest przemyślany i elegancki, jednak nie mogę tego określić czymś specjalnym; jednak piękno tkwi często w prostocie 7/10 Czerń, czerwień... lubię te połączenie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Suknia była by ładna gdyby nie wielka sterta materiału, właśnie tego typu sukien nie lubię. Dlatego tylko 6/10 Czarna krótka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Hmmm... Nie podoba mi się wzór rajstop i długość sukienki, która mogłaby być trochę dłuższa. Pozbyłabym się też tych zwisających sznurków u dołu. Podoba mi się kapelusz, wisiorek oraz koronkowe rękawki. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Nie jestem zwolenniczkom takich sukienek, wzór ciekawy bardzo barwny dam 6/10. Troszkę bieli i czerni, lata 70. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Przepraszam bardzo, ale zdjęcie mi sie nie wczytuje :< Teraz coś z trochę innej bajki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Heheszki spódnico-pelerynka ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 To wyżej mi się nie wczytuje, niestety. Moja propozycja: Mmm. Śliczna z podkreśloną talią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ładna złota dam 8/10 jest dobrze. Śliczna granatowa suknia dla księżniczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Piękny ciemno niebieski, w sam raz na teraźniejszą porę roku, która za niedługo się zacznie! hmm 9/10 ? ^^ Rozumiem, że mają być tylko suknię, więc dam coś w stylu Fluffy Puff! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Nie muszą to być tylko suknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Sukienka jak inne dam 7/10 Indyjska kreacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Bardzo ładna. Fajne kolory i krój. Podoba mi się, dam 9/10 Fioletowe Sari: Indie Edytowano Grudzień 22, 2013 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Całkiem fajne, ogólnie indyjskie stroje są takie zwiewne, śmieszna i w ogóle.Wydaje mi się,że ten strój bardzo przykuwa wzrok, w końcu jakby ktoś chodził po ulicy to na pewno byłby w centrum uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Boszzzzz tutaj zaglądają dzieci dam tylko 1/10 choć powinnam nie dać nic, za tak skąpy strój. Suknia jak z bajki czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Podoba mi się mnogość falbanek tej sukni i to jaka jest zwiewna, piękna, a przy tym skromna. Daję jej 9/10 Jakiś cosplay, ale suknia wygląda ciekawie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts