Magic Twilight Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Hejka jestem Magic Twilight. Serię pokazał mi mój dobry przyjaciel i tak mnie wciągnęło,że stałam się Pegasister ^^ Najbardziej lubię Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy i Applebloom Na Forum natknęłam się przypadkiem w opisie filmiku Mystherii ^^ Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Magic Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Shining Twilight Kazirodztwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Velkomin~! Lolz,dat ship w nicku. Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magic Twilight Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Lubię Anime Big Macintosh Jasne Nie byłam nie mam zdania^^ Lukrecji nie lubię Pizza Margherita Mam nadzieję Jakie kazirodztwo? Masz na myśli jej brata? Niee chodziło mi tylko o to,że Twilight jest magiczna i w ogóle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jakie kazirodztwo? Masz na myśli jej brata? Niee chodziło mi tylko o to,że Twilight jest magiczna i w ogóleTo czemu się nie nazwałaś magiczna Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magic Twilight Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 A wiesz,że jesteś pierwszą osobą, która w ogóle zwróciła na to uwagę? Na innym forum nikt o to nie zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A jakim to forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magic Twilight Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Aaa na takim angielskim ^^ Okey mam nadzieję,że będziemy się tutaj dobrze bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magic Twilight Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze!Na dobry początek łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witamy w stadzie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj, witaj! Juz z przyzwyczajenia lubię pytać nowych o zainteresowania. 1. Lubisz kebaby? 2. Jakie są twoje ulubione gry? 3. A jakie ulubione filmy? 4. Who is the best pony? 5. Lubisz kosmos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A witam, witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj Kolego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj Kolego Ekhem... [...] tak mnie wciągnęło,że stałam się Pegasister ^^ [...] Tak, lubię się czepiać, gdy mam czego. To teraz przejdę do powitania. Witaj na forum! Baw się dobrze! I standardowo: http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witamy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj zacna pegasis i baw się dobrze I oczywiście kilka pytań 1. Co sądzisz o Twilight alicornie? 2. Jak jest twoja ulubiona piosenka z mlp? (ale tak po angielsku) 3. Którą z 3 księżniczek lubisz najbardziej? (Luna, Celestia czy Cadence) 4. Muszę cię obdarować kucami : (jak wszystkie to wszystkie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Witaj, udanej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 I ja Panią witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magic Twilight Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Dziękuję Lubisz kebaby? 2. Jakie są twoje ulubione gry? 3. A jakie ulubione filmy? 4. Who is the best pony? 5. Lubisz kosmos? Nie lubię Sorry znam się tylko na Super Mario, Space Invaders itd. ^^ Nie kłam kochanie, Titanic, Dirty Dancing Twilight Sparkle A jakże Co sądzisz o Twilight alicornie? 2. Jak jest twoja ulubiona piosenka z mlp? (ale tak po angielsku) 3. Którą z 3 księżniczek lubisz najbardziej? (Luna, Celestia czy Cadence) 4. Muszę cię obdarować kucami : Jest fajna True Friends, Smiley Song, The Perfect Stallion,Raise this barn, B.B.B.F. Cadence Dzięki Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Magic Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się