Toralei Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 No a cześć ... NIE WIEM CO NAPISAĆ ! Mój ulubiony kucyk to Gustave Le Grand i Bunny Screwball i Star Hunter . Więc inaczej lubię postaci z tła ... No może jeszcze lubię Rarity i Tom'a , najlepszy parting . Lubię też pisać xdd i <2 lub <1, zależy jaki mam nastrój , zamiast "<3" ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 No a cześć ... NIE WIEM CO NAPISAĆ ! Mój ulubiony kucyk to Gustave Le Grand i Bunny Screwball i Star Hunter . Więc inaczej lubię postaci z tła ... No może jeszcze lubię Rarity i Tom'a , najlepszy parting . Lubię też pisać xdd i <2 lub <1, zależy jaki mam nastrój , zamiast "<3" ... What the fuck Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Skoro nie wiesz co napisać, to pociągnę Cię trochę za język Jak masz na imię? Jakiej muzyki słuchasz? Oglądasz dużo anime? Od kiedy oglądasz kucyki? Lubisz odpowiadać na pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Siemaniee! Lubisz majonez? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj,ja tam wole Hidana.Dokładnie Rarity najlepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 No a cześć ... NIE WIEM CO NAPISAĆ ! Mój ulubiony kucyk to Gustave Le Grand i Bunny Screwball i Star Hunter . Więc inaczej lubię postaci z tła ... No może jeszcze lubię Rarity i Tom'a , najlepszy parting . Lubię też pisać xdd i <2 lub <1, zależy jaki mam nastrój , zamiast "<3" ... Za dużo randomu... Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj, nowy członku fandomu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze!Na dobry początek łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Wydaję mi się, że użytkowniczka właśnie, w dość dobitny sposób odpowiedziała przecząco na ostatnie pytanie xyza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toralei Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Skoro nie wiesz co napisać, to pociągnę Cię trochę za język Jak masz na imię? Jakiej muzyki słuchasz? Oglądasz dużo anime? Od kiedy oglądasz kucyki? Lubisz odpowiadać na pytania? 1. Daria 2. J-rok'a , k-pop'u ... 3. Nie liczę 4. Od dawna ... 5. Tak i nie , zależy na jakie Siemaniee! Lubisz majonez? Yup. Witaj,ja tam wole Hidana.Dokładnie Rarity najlepsza Ten psychol też jest spoko <2 Velkomin~! Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! 1. Tak 2. Derpy 3. Tak 4. Kraje czy Hetalia ? :>> 5. O/.\o 6. Nom 7. Niom 8. pfff. 5 sec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 4. Kraje czy Hetalia ? :>> Pytałam raczej o kraje ale jakbyś odpowiedział o tych z Hetalii to bym było miło zaskoczona :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toralei Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Pytałam raczej o kraje ale jakbyś odpowiedział o tych z Hetalii to bym było miło zaskoczona :> A... Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj, nowy członku fandomu... Ace Ventura! Kocham tego gościa! xD A teraz do tematu... Witaj i baw się dobrze na forum! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Witam, z Bogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się