Gubryś Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 a Chrysalis ma avatara swojego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Królowo! Królowo! Niejaki Trum zadał ci pytanie, czy nie zechciałabyś na nie odpowiedzieć? Królowo czy od dziecka pragnęłaś objąć władze w Canterlocie ?Hmmm.. Oczywiście, że tak! *tss* Ale przeszkodą zawsze była królewska rodzina.. Nie miałam szans się przebić.. Musiałam przez wiele lat kumulować swoje moce po to aby w końcu zaatakować.. No ale, niestety nie udało mi się.. Może wkrótce ponowię swoją próbę.. Zawsze warto poczekać... *tss* Jeśli mogę się spytać... gdzie się podziałać po tej nieszczęsnej porażce, Królowo?Wole o tym nie mówić... to były ciężkie chwile dla mnie... Z pewnością, już wkrótce podbijesz całą Equestrię! Tyle w niej miłości, tak potrzebnej tobie i rojowi... Hm... A tutaj wyglądasz niesamowicie słodko, droga Królowo:Czy nie chcesz może wrócić do jaskini? Przepraszam... Może w ramach przeprosin udostępnię twoim wiernym fanom tapetę na ich monitory?Zrób to, niech zawsze patrzą na Królową! Królowa jest chyba zmęczona na dzisiaj, ale z pewnością odpowie na wasze pytania później! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 http://img.ponibooru.org/_images/cfd04f6b8cab6be1c485b970ad516eab/181792%20-%20Alicorn%20artist%3Amadmax%20banana%20bath%20cadance%20Cadence%20celestia%20Chrysalis%20Discord%20hot_springs%20luna.png Genialny art, świetne wszystkie postacie, tylko Discord ma wzrok jak pedofil w DisneyLandzie Luna też pasuje, chyba już nie może znieść tego towarzystwa ... a przez Chrysalis pewnie się przelewa, ciekawe co chce zrobić Cadenzie/Cadence/Kredensowi z jej rogiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Ona chce tylko ją utopić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Chyba nie było, a bardzo ciekawy art! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devon Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Cóż ja też jestem fanką jedynej słusznej królowej ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Całkiem nieźle zrobione, co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Ostatni art kojarzy mi się z Ciocią Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 No cóż, najwyższy czas na kolejną paczkę artów z naszą Królową! I bardzo dobrze, bo już dawno nic nowego nie było! No już dobrze, coś jak zawsze ciekawego znalazłem: No jak nie będziesz szybciej wrzucał nowych obrazów ze mną, to wkrótce się tam znajdziesz! *tss* Chyba wiem nawet kogo postawisz do pilnowania mnie Oh, szczerze w to wątpię. Będziesz tam sam. Ja i moi poddani są zajęci ważniejszymi sprawami... Na przykład... rozmowami przez telefon? To nieprawda! My nie mamy tych waszych telefonów! Tak, tak... Przepraszam. Oto ostatni obrazek z naszą Królową na dzisiaj: No i to właśnie rozumiem... Mam nadzieję, że następnym razem szybciej zaczniesz działać! Oczywiście, że tak! Do zobaczenia następnym razem! Do zobaczenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nie chce mi się czytać tych 24 stron. Daję Chrysalis, bez dziur: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Wut? Chrysalis bez dziur? Wygląda tak... nago Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Ale patrząc na jej wzrok nie jest tym faktem strasznie zasmucona Przy okazji wrzucę coś, co stworzyła Trum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Krysia :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 hmmm...tak... bardzo ciekawy sposób pozyskiwania sług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Mam nadzieję, że nie powtórzę żadnego artu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Coś ode mnie (Mam nadzieje, że nie było, bo stron trochę dużo jest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 A mam pytanie: Czy te dziury Ci przeszkadzają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Hm... Dawno nie było aktualizacji, ale jakoś mało tych artów.. no dobra, wrzucimy to co mamy. Czy ja dobrze słyszę? Mało artów?! Eee... Tak, jakoś nie postarali się twoi wierni poddani ostatnio... *tss* Zapakujemy ich wszystkich do kokonów. To może najpierw odpowie moja królowa, na pytanie zadane, przez Lisicę, oto one: A mam pytanie: Czy te dziury Ci przeszkadzają? Niee, to nawet dobry patent na trzymanie czegokolwiek, przez to jestem jeszcze bardziej cudowniejsza nieprawdaż? *tss* No i nie bolą mnie one jeśli o to chodzi. Hm... Dużo rzeczy można wtedy zmieścić, rzeczywiście to bardzo dobry pomysł na trzymanie wielu rzeczy - to chyba dobry moment, żeby powrzucać te arty które jakoś udało mi się znaleźć. Oto one: Czy ja nigdy nie mówiłam, żeby nie wrzucać TAKICH rzeczy?! *tss* Oj, to z pewnością polepszy twój wizerunek, no i kto by się nie zakochał patrząc na taki obrazek, prawda? Hmm... Na przykład ja? Dobrze. Rozumiem, już nie będę. A właściwie to się nam arty skończyły, królowo... Już? Tylko dwa?! Hmm... Żebym ciebie zaraz nie rzuciła do jakieś głębokiej jaskini... Następnym razem ma się pojawić więcej! A teraz idę planować kolejny atak na tą wypełnioną po brzegi miłością Equestrie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlexTJ55 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Uuuuwielbiam cię Królowo Chrysalis. Jako twój nowy sługa,będę ci służył aż do śmierci. :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Tak! Im więcej dzielnych sług naszej Królowej tym lepiej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 a Spike który przynosi herbatę by się przydał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Witajcie! Z tej strony Chrysal, najbliższy changeling królowej, który przez całe dwa miesiące był zajęty podróżowaniem po całym świecie w poszukiwaniu nowych zmiennokształtnych.. Wracam tutaj ze zdwojoną siłą miłości, którą z chęcią przekazałem królowej.. Ja również was witam serdecznie, cieszę się Chrysalku, że powróciłeś cały i zdrowy.. Mam nadzieję, że masz coś jeszcze dla mnie *tss* :3 Dziękuję serdecznie za uwagę.. I tak Spike, możesz przynosić kawę, ale nie mnie tylko królowej.. Kasztelana na dokładkę również, nie pogardzę *tss*CHRYSAL! Oops.. Wybacz królowo, taki zwyczaj ze Stletlina :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czyż nie wygląda uroczo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts