Matjas Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Więc towarzysze ! Czy ktoś jest chętny postrzelać się w tej zacnej grze ? osobiście preferuje styl staroszkolny ale zawsze można się zgadać. Link do komentarza
Siewca YI Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Wita cię elitarny snajper grający już w takie cudeńka jak Sniper Elite, Cs, Cod 1,2,4,5,6,7 i BFBC2, BF3, Fallout3, Zombie Island etc. Instaluje mi się już więc oczekuj mnie. Link do komentarza
Manat Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 nie mam na steama, jeszcze trzeba uzgodnic na jakiej wersji (patch) gramy, preferuje 1.6 najwiecej serwerow i w miare malo bugow. Link do komentarza
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Zajefajna gra pogra ktoś ze mną na multi? Mój nick: polski_1000 Link do komentarza
Kamienie Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nareszcie ktoś gra! Widziałem jednego Broniego w CoD 4(nick:Applejack). Zagrałby ktoś teraz. PS:Jak ktoś zna się na modach i zna program to mam pomysł ,że na przykład zamiast helikoptera lata rainbowdash i nawala tęczami.Piszcie na Private Link do komentarza
MacTavish Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Chce ktoś kupić orygniał bo on nic nie daje w tej części XD (40 zł w błoto ;/) Mogę zagrać, ale trochę później Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Może trochę odświeżę temat Gra ktoś? Jak tak, to dajcie IP serwerów, pogramy razem Przy okazji: the best sniper weapon? G3 z tłumikiem Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Skoro ktoś już odkopał to dorzucę swoje trzy... granaty. Nie gram online bo nie lubię atmosfery jaka panuje w 90% gier. Ale singiel w tej odsłonie zwalał z nóg. Jak dla mnie - podkreślam - dla mnie to ostatnie dobre CoD. Później był ostry spadek formy. Ciekawe kiedy seria roztrzaska się o ziemię? Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Nie no, może nie ostatnie. MW2 to była jeszcze dobra część. Bo w World at War tylko bagnety i zombie były ciekawe. Też nie przepadam za atmosferą, ale wtedy po prostu wychodzę z serwera lub ignoruję debili "Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Nie no, może nie ostatnie. MW2 to była jeszcze dobra część. Bo w World at War tylko bagnety i zombie były ciekawe. Też nie przepadam za atmosferą, ale wtedy po prostu wychodzę z serwera lub ignoruję debili "Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" W MW fabuła miała dla mnie duże znaczenie. Liczba wybuchów, eksplozji i innych fajerwerków była na odpowiednim poziomie. W MW2 przekroczono granice i całość stała się kiczowata i tandetna a fabuła przestała mieć jakiekolwiek znaczenie. Walka też nie sprawiała takiej frajdy jak w pierwszym MW. Ale jak już pisałem to tylko moje zdanie. Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 No w sumie to masz trochę racji. Nie podoba mi się, że zawsze zabijają 90% bohaterów. W sumie CoD przeżył tylko Price... Ale możesz pograć w multi, wtedy sam tworzysz fabułę Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 No w sumie to masz trochę racji. Nie podoba mi się' date=' że zawsze zabijają 90% bohaterów. W sumie CoD przeżył tylko Price...[/quote'] I jeszcze Nikolai A poza tym, mam wszystkie CoDy oryginały poza 1 (ale w CoDa 1 grałem - na piracie ), 2 i Black Ops 2, ale w tej chwili mam zainstalowane tylko MW2, MW3 i Black Opsa. Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Ja mam zaistalowane 1, 2, 4, 5 i 6 Ale gram w 1 i 4 jakby ktos chciał pograc to niech pisze tu ip serwera Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Jeśli chodzi o mnie to powiem szczerze... CoD 4 to było najlepsze MW jakie powstało. W nowszych częściach odsłony nie było już tego... klimatu, który górował w pierwszym MW. Fabuła również była ciekawsza, gdyż miała ona w sobie to coś... absolutny początek, gdy Soap nie jest żadnym kapitanem tylko zwykłym, nic nie wartym żołnierzem. To był właśnie MW, którego pamiętałem. Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 ja bym se zagral z kims na rotu, ktk, promod , paintball, galactic warfare Link do komentarza
Torrez Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 CoD4 ma klimat, a szczególnie w multi, którego nie widać zbytnio w MW2. Dlatego mimo, że mam MW2, które jest "nowocześniejsze" to i tak wracam zawsze do poczciwej czwórki. Link do komentarza
Foley Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Też najczęściej gram w czwórkę multi. Na drugim miejscu jest MW2, potem zacna "jedynka", potem dwójka, zombie w WaW itp itd. Link do komentarza
Recommended Posts