Rak94 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ /\ ________ _______ ★ ★ ☆ \/ I I I I I ███████████ ████ I I I I I ████████████ ████████ I----------- I I I I ████████ ██ ██████████ ██████ ██ ██ I I I I ██ ████ ██ ███████ ██ ██████ █ █ I_________I_________ __I_______I O ██ █████████ ███████ ██ ██████ █ █ I I I I O O I Nazywam się Radosław mam 19 lat .Studiuje Budnownicto I I V I Moja przygoda z MLP zaczeła się prez przypadek zawsze zastanawiałem się jak tak dużo osób moze lubic zwykły serial o kucykach.I I_______I Moja ciekawość wzieła góre i się zaczeło ;D w 2 dni wszystkie odcinki od 1 sezonu do 3 xD. Moją ulubiona postacią jest Luna I I_______I Nightmare Moon, Nyx (fan Fic Past Sins) I I Poza MLP lubie czytać mange( Natuto,FullMetal Alchemist,Death Note) interesuje też budownictem,majsterkowaniem,rysowaniem I I_______I__Planów. Moje ulubione zespoły to Skillet,Linking Park, Green Day__________________________________________________I Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Rak94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Nie sądzisz, że dwa dni to za mało na wszystkie odcinki od sezonu 1 do sezonu 3? Dobrze, że lubisz Nyx, to Ci się chwali. Grasz na jakiś instrumencie? I co to za imię Radosłąw? Edytowano Lipiec 15, 2013 przez Araszel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! N dobry początek łapaj i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Nie sądzisz, że dwa dni to za mało na wszystkie odcinki od sezonu 1 do sezonu 3? Mam jakieś dziwne przeczucie, że znajdą się tacy, którzy spróbują udowodnić, że to jest możliwe xD Tak czy inaczej - witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rak94 Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Nie sądzisz, że dwa dni to za mało na wszystkie odcinki od sezonu 1 do sezonu 3? Dobrze, że lubisz Nyx, to Ci się chwali. Grasz na jakiś instrumencie? I co to za imię Radosłąw? 2 dni starczą jeden sezon to mniej więcej 8-9 godzin poza 3 zostanie nawet czas na film Equestria Girls (9h+9h +4h) ; ). Grałem kiedyś na keyboard(niewiem jak sie to pisze) ale teraz leży zniszczony w pokoju xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Cześć Radosłąw XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj na forum! I nie hejtuj mnie za to ze nie lubię mangi i anime. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 3 sezony w 2 dni? Chyba mam nowe wyzwanie. Co mi szkodzi, i tak nie mam co robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 3 sezony w 2 dni? Chyba mam nowe wyzwanie. Co mi szkodzi, i tak nie mam co robić Wbijaj na Walki Rycerzy. A teraz kolejne pytania do autora. Słuchasz tylko tych Linkin Parków i GreenDayów, czy może lubisz klasykę rocka? Led Zeppelin, Joann Jett, T.Rex, Alice Cooper. Mówi Ci to coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rak94 Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Wbijaj na Walki Rycerzy. A teraz kolejne pytania do autora. Słuchasz tylko tych Linkin Parków i GreenDayów, czy może lubisz klasykę rocka? Led Zeppelin, Joann Jett, T.Rex, Alice Cooper. Mówi Ci to coś? Owszem Alice Cooper (moja ulubiona Posion, Freedom) T.Rex (Ballrooms of Mars). Led Zeppelin,Joann Jett niezabardzo ale z chęcią posłucham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Bardzo dobrze, mój człowiek słucha T.Rexa i Alice Cooper. A tak w ogóle, to jest Poison, nie Posion No ale nic, słuchasz T.Rexa, czyli porządnego GlamRocka. Wybaczam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Witaj. Lubisz komedie? A jak tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Velkomin~! 1.Ulubione Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rak94 Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Witaj. Lubisz komedie? A jak tak to jakie? Pewnie ; ) Moje ulubione to Killer,Dzień Świra,Sens Życia wg Monty Pythona, Nietykalni... zadługo by wymieniać ; D 1.Dragon Ball,FullMetal Alchemist,Death Note 2.derpy hooves 3.Rok temu byłem w Rosji w Nowosybirsku (Na syberi) i od tego momentu moge smiało powiedzieć że...NIENAWIDZĘ ! 4.Sądze że to zwykłe kraje jak kraje xD 5.Tak. 6.Pewnie. 7.Oczywiście ale tylko domową zrobioną samodzielnie. 8.Do końca i o 3 dni dłużej 9.Niewiem co to jest xD Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Rak94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Dżem Bobry. Witam na forum. Oficjalnie gardzę mangą i anime, lubiłam Linkin Park, Green Day jest fajny. The Reaper guard's the darkened Gates That Satan calls his home Demons feed the furnace where The Dead are free to roam Hell awaits... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się