Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 4/10, popularny zarost w Kazachstanie, jakiego możemy się naoglądać u co piątej osoby na ulicy, czyli nic szczególnego. Chociaż szczerze współczuję Pani, która z nim spędzi noc... A może taki Pan? Kolejny ze złej serii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ten pan to całkiem ładny jest. Chociaż tak wyjść z nim na herbatę czy gdzieś... Bałbym się. Dostaje ode mnie w pełni zasłużone 5/10. Dawałem lżej, jak ocenisz to? Czy na takie coś da się patrzeć? A może całkiem ładna kobieta (lub facet) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Słodka ciociu Celestio! Wstrętna istota! Co to w ogóle ma być? 7/10, odrażające. No to kolejny Pan z pakietu zła: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Już nawet nie rozeznaję, czy to mężczyzna czy kobieta, bądź transwestyta, ale w każdym razie wygląda nie najlepiej. 8/10 Co powiecie na... MAŁY TUNEL DO SZCZĘŚCIA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) 10/10, takie paskudne wiercenie ciała niszczy mój jakże delikatny umysł! Definitywnie to najbardziej odrażający widok w moim krótkim życiu. Joł, joł, joł! Ziomy z dzielni będą zazdrościć! (Kiepski byłby ze mnie rapper ) Poważnie, ktoś byłby w stanie wyjść w takiej fryzurze na miasto? Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Magenta Marvelous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ojoj, nieogarnięty a'la nerd. Nie podoba mi się, choć wygląda zwyczajnie na świra bardziej, niż brzydala, a urodą... cóż, połowa społeczeństwa ma taką twarz. 4/10 Poznajcie kolejnego stwora! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Przypomina mi trochę tarzana, murzyna i typową dziunię. 6/10 Forever young. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Pan się chyba poczuł lepiej w nieco innej orientacji, dokładniej korzeniu tak często przeze mnie wspominanego zła. Odpychający facet! Chyba chciał zaskoczyć żonę, 6/10. Zostawię na kilka chwil Panów i polecę z pustą Panią, proszę bardzo: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Kto sobie maluje kontury ust na czarno? I jeszcze te buty i siatka. No i ta sukienka ze szmateksu. 5/10 A co powiecie o tym? Trochę nie ten dział. Spodnie XXL są 2 przedziały dalej. Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Biedactwu pośladki wypadły! Eeyuck! nawet nie chcę się domyślać, jak bardzo "egzotyczny" odór czuć od tej Pani. 6/10. Wracając do Panów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Transwestytom 3 razy na nie, dziękujemy. Co za potworność, w tych czasach dziewczyny stają się coraz bardziej męskie od facetów. 7/10. Gdyby ta pani jadła więcej jabłek to by tak nie wyglądała. :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Maisha, udało Ci się powywracać mi kwasy w brzuchu! Ten stwór jest wstrętny, kijem nawet nie trzymać od siebie na metr, a siekierą na kilometr! Fuuj, 10/10! Umięśnione Panie w takim stopniu są naprawdę wstrętne, więc zarzucam: Swoją drogą, to ostatnim zdaniem mnie zniszczyłaś, Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Je piersi wyglądają trochę jak natłuszczone piłki lekarskie, 8/10 Więcej tuneli? Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Alexsuz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tobie też udało się sprawić, że coś mi się przestawia. Ugh, te muszle w uchu... co to ma być? Fee! 10/10, znowu! Nie mam pojęcia czym jest to coś, ale jak widzę, to jakiś ambitny cosplay: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Wygląda trochę jak BARDZO nieudany cosplay Novy z MKR, co jest jedyną okolicznością łagodzącą 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie jestem w stanie pojąć tego... tej kreacji. Jak moda mi miła, tak to wygląda okropnie! Aż dziw, iż niektórzy lubują się w czymś takim - 8/10. Standardowy stwór: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 No cóż, nie wiem, czy powinienem to krytykować, wielkie dziąsła i niewymiarowy nos nie mogły być jej winą ;p 2/10 Tu natomiast typowe dziunie z solarium, które się oszpeciły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Kill it with Fire! FUJ! 7/10 Oj, pani wygląda tylko na 60. Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Widzę dwie odpowiedzi w tym samym czasie, więc odnośnie tego i tamtego: @Alexsuz - Brakuje pokeball'i, ale nie mam co się przejmować; wszędzie tego pełno nawet w naszym kraju, ostatnio całkiem standardowe zjawisko. 3/10 @Maisha - Ta Pani... śmiesznie z tą małą głową, albo to ja mam dziwne wrażenie. Ten makijaż... Po prostu brakuje mi słów. Niby całkiem typowa postać jak na te czasy, ale jednak nie chciałbym z taką rozmawiać. 4/10 No to pojedźmy po braku higieny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Fuj! ;-; Te zęby są...zielone? 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) I to są buty paskudne 8/10 A co powiedziecie o tej pani? Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 6/10. Mogło być gorzej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Uuuuu.....przydałoby się wytopić tego trochę... Co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 9/10, zastanawiam się tylko, co to. Co powiecie na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ble! ;-; 8/10 ;_______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts