Emronn Marvelous Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 On... liże swoje smarki? Znaczy się ten człowiek mnie zaskoczył, a skoro tak sie stało, to bez wątpienia mogę dać powyżej przeciętnej: 7/10 Ten uśmiech... to nie powinno być w zagrodzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Przerażają mnie jej zęby. 6/10 niech będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Oh... cóż za niesmak. Ten Pan wygląda źle! Zapomniał o błyszczyku 5/10 Nieco ohydy na noc: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 6/10 Nie chciał bym znać takiego gościa. Mam tu jakiegoś pokemona, może wie ktoś jak się nazywał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Też bym dał 6/10 Co Wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 5/10, wygląda jak lalka. A teraz coś, co sami musicie ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 7/10, takie coś rzeczywiście zniesmacza. Właściwie, to o to chodzi. Nawiązując do poprzedniego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 8/10 Co za dużo to niezdrowo I nasza księżniczka gotycka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Dosyć... Hmm... wyjątkowa? Wyjątkowo odpychająca? Też pasuje. Po corpsepaintcie wniosuję, iż to coś wykluło się ze stron Black Metalu. 8/10 Pamiętacie może Pana w kryształowych słuchawkach? Mam jego kolejną "pozę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Łeeee aż rzygać się chce < i prawie bym naprawdę puścił pawia D: > 10/10 Fan tej żółtej gąbki < Tak BTW ktoś wie jak się to coś nazywa > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Spongebob się zwie, ciekawy cosplay Ogólnie chłopak wygląda normalnie, ale to... jest dziwne, że lubi takie przebieranki upubliczniać. Nic nadzwyczajnego, jednak nieco zniesmacza - zwłaszcza z tym odstającym nosem na klacie. 6/10. Zarzucę typową "dziunią": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 6/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Uh, dwie dźwignie przeznaczone do obsługi stopą w samochodzie, samolocie, rowerze itp., także w niektórych instrumentach muzycznych. Daję 8/10.A jak Rarcia zareagowałaby na TO? Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Czas odkurzyc ten temat. 8/10 Jak szanująca się kobieta, może sie tak zachowywać? To przecież wbrew zasadom etykiety. Adnotując do ostatniego zdjęcia, co powiecie na to: Edytowano Listopad 26, 2013 przez Gorgon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Jestem jeszcze młoda! oszczędź mi takich widoków! hehe, jak kucyk..no jasne.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 5/10 Stare. Cytując Airlicka: dźwignie przeznaczone do obsługi stopą w samochodzie, samolocie, rowerze itp., także w niektórych instrumentach muzycznych. Smacznego ciasta! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts