Cuddly Doggy Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 plo1154- 28pktRainbow dash - 18pktInsomnia- 14pktSpring Apricot- 42pktBRONIESiPEGASIS- 9pktkrystipon- 15pktTamara- 5pktGoForGold- 7pktPsotunia Von Cat- 3pktMagus- 7pktKreeoLe- 2pktAretra- 2pktJak zostaje nazwa RD przez Snips'a, po tym jak Trixie powiększyła jedno z jej skrzydeł?2pkt Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) Rainbow Wabble. (Czy jak to się pisze...) Edytowano Grudzień 18, 2013 przez Spring Apricot Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 plo1154- 28pktRainbow dash - 18pktInsomnia- 14pktSpring Apricot- 44pktBRONIESiPEGASIS- 9pktkrystipon- 15pktTamara- 5pktGoForGold- 7pktPsotunia Von Cat- 3pktMagus- 7pktKreeoLe- 2pktAretra- 2pktJakie miała zadanie Rainbow podczas udawanego ataku Timberwolf'a na AJ? Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Była odpowiedzialna, za jego ryk. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Pora na trochę spóźnione wyniki, tej tury.Przechodnią nagrodę otrzymuje Spring Apricot, gratulujemy!Przypominamy również, że nagroda ta wręczana jest na dwa miesiące, a następnie przekazywana kolejnemu zawodnikowi, który zdobędzie w danym okresie największą ilość punktów.Można jednak zrobić coś by tę nagrodę zatrzymać na zawsze, a mianowicie zdobyć ją dwa razy podrząd.Za pewne zauważyliście, że ostatnio pytania pojawiały się rzadziej niż na początku. Powód tego jest prosty- skończyły mi się pytania z utworzonej wcześniej listy pytań. Powoli jest ona uzupełniana, jednakże, chcę by częstotliwość pojawiania się pytań była mniej więcej taka, jak na początku. Ogłaszam więc krótką przerwę- potrwa ona do połowy stycznia. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Styczeń 31, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2014 Krótka przerwa się trochę przedłużyła, za co przepraszamy. Quiz rusza znowu, na identycznych zasadach.W którym momnecie RD przestaje być "bohaterką Ponyville"? (przy którym wypadku)2pkt Link do komentarza
GoForGold Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Kiedy nie udało jej się uratować kucyka ze spadającego balonu. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 Tak, punkty dla GoForGold.GoForGold- 2pktCo Rainbow Dash zrobiła, by zebrać i przenieść na drzewo, na którym były kosze jabłek, nietoperze? Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Lecąc zebrała je, a następnie swego rodzaju tornadem postawiła na odpowiednim drzewie. Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Zebrała wszystkie nietoperze, a na koniec zrobiła tęczowe tornado wokół drzewa, na którym osiadły wszystkie nietoperki. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 Pierwsza była Rainbow Dash , tak więc, ona dostaje punkty.GoForGold- 2pktRainbow Dash - 2pktGdzie znalazł Rainbow Dash Spike, kiedy chciał zaproponować klaczce opiekę nad Tankiem?2pkt Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Zastał ją przy studni. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Tak, to poprawna odpowiedź.GoForGold- 2pktRainbow Dash - 4pktDlaczego Spitfire zrobiła parę z Rainbow Dash i Lighting Dust? Link do komentarza
GoForGold Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Bo uważała że będą niepowstrzymanym zespołem. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 GoForGold- 2pktRainbow Dash - 4pktJasne, GoForGold otrzymuje punkty.Którym power ponies z komiksu Spike’a została Rainbow Dash?1pkt Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Magus był pierwszy.GoForGold- 2pktRainbow Dash - 4pktMagus- 1pktDlaczego Rainbow Dash została trenerką kucyków, które stworzyć miały niesamowity, oryginalny sposób niesienia flagi na Equestriańskie Igrzyska?3pkt Link do komentarza
GoForGold Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ponieważ niegdyś ona sama niosła flagę. Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Ponieważ w dzieciństwie to ona niosła flagę Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Coś się tu ma zamiar... Dziać? :c Link do komentarza
Little Light Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Ponieważ ona w dzieciństwie sama niosła flagę. Link do komentarza
BiP Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Ponieważ w dzieciństwie też wygrała ten konkurs Link do komentarza
BiP Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Skoro to jest Quiz, to teraz ja zadam pytanie... Czy ten temat jeszcze ma sens istnienia skoro, każdy ma go gdzieś? Jak nie ma chętnych na dalsze prowadzenie jego, to mogę ja, bo szkoda dobrego tematu... Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Ja bym też mogła poprowadzić, gdyby nie to, że mam już quiz Wonderbolts (i kilka innych forumowych obowiązków), za to bardzo chętnie będę brała w nim udział i postaram się o permanentną odznakę Link do komentarza
Recommended Posts