Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Tarreth może być :3 Link do komentarza
Kruczek Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Szerszeń dla Tarretha. Link do komentarza
Sosna Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Tarreth bo szerszeń potrafi użądlić tak, że można umrzeć a Tarr ma warnmłotek od którego userzy padają jak mrówki Link do komentarza
Estelle Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Tarreth. Niech będzie. Link do komentarza
Alberich Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Tak, wszystko wskazuje na to, że ten piękny, monumentalny szerszeń azjatycki trafi do naszego admina, Tarretha. - Jestem przekonana, że będą wspaniałymi przyjaciółmi. Mam tylko nadzieję, że Tarreth będzie umiał się nim zająć...- Bez obaw, na pewno. No ale nie możemy spocząć, na laurach, następne owady czekają na nowy dom i nowego właściciela. A tym razem mamy dla Was coś specjalnego: Oto wspaniały okaz Pasikonika Zielonego. Pasikonik... hyhy... Wesoło, biorąc pod uwagę, że podarujemy go komuś, kto z całą pewnością jest fanem kucyków. Może na miejscu byłoby nazwać go "Pasikucykiem"? Jak myślisz, Fluttershy?- Nie jestem przekonana... ale jeśli tak uważasz... Z niecierpliwością czekamy na wasze propozycje nowego właściciela tego pasikuc... pasikonika zielonego. Nie jest ani trochę uciążliwy, a za dom i opiekę odwdzięczy się pięknymi, nocnymi cykadami... Tak więc czekamy na decyzję, do kogo trafi to przyjemne stworzenie. Larwa Dziwaczka widłogonka - Warmen Jelonek rogacz - Celestor Modliszka - Siper Paź królowej - Magenta Trzyszcz - Phinbella Flynn Ślimak Winniczek - Unbridle i Ślimak Turkuć podjadek - Tric Patyczak - EverTree Larwa mrówkolwa - BiP Mrówka australijska - Emronn Chrząszcz Goliat - Yarpen Biedronka - Guardian Śpieszek Jaskiniowy- Sabina Karaluchy(dziwnie to brzmi)-Decaded Księżycówka-Arjen Ważka-Insomia NIEOWAD Skorpion - Draques Rybik Cukrowy - Discors Bass Szerszeń Azjatycki - Tarreth Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Zielony- drzewo- Evertree 1 Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Evertree - bo sama nie mam pomysłu. Link do komentarza
Recommended Posts