TheUnbridle Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Ymmm hey wam xD Vile Raven się patrzy się na mnie ;-; ona mnie tu zmusiła aby powróciła tutaj XDDD Może za niedługo pochwalę się artami ^^" ale wątpię żeby były warte oglądania x: To chyba tyle c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj. Ten awatar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witamy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Sugeruję pisać bardziej składne i normalniejsze posty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj Dominiko skąpana w toksynach ._. Mam nadzieje że tu jesteś i że zaraz odpiszesz na to wszystko. I że pójdziesz jutro ze mną na ten basen >D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Velkomin. Unbridle?Ciekawe Wybacz za pytania. 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) Vertu sæll kæru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj. Ten awatar! ^^ Witaj Dominiko skąpana w toksynach ._. Mam nadzieje że tu jesteś i że zaraz odpiszesz na to wszystko. I że pójdziesz jutro ze mną na ten basen >D Taaa XDD Pójdę oj pójdę c: Velkomin. Unbridle?Ciekawe Wybacz za pytania. 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) Vertu sæll kæru. c: 1.Zależy jakie . 2.Thunderlane c: tylko szkoda że tak żadko był ukazywany :c 3.Nie. 4.Islandia i Norwegia to kraj jak każdy inny(bynajmniej dla mnie ). 5.Nie mam nic do nich. 6.Nie miałam okazji by spotkac się z tym słodyczek. 7.Kocham ♥. 8.Mam nadzieję że długo ^^" .... 9.Spotkałam się kilka razy w życiu z tą rasą ale niewiele o niej wiem żeby stwierdzic czy je lubię lub nie . Goodbye c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nie ma to jak dołączyć tutaj z przymusu. xD Mniejsza z tym... Witaj i baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Hayo nowa duszo W jakim miescie mieszkasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 SZCZĘŚĆ BOŻE~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj, baw się dobrze, na start. Hah dziękuje bardzo :3 Nie ma to jak dołączyć tutaj z przymusu. xD Mniejsza z tym... Witaj i baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Hehe : 3 dzięki Hayo nowa duszo W jakim miescie mieszkasz? :3 c: w zacnym mieście zwanym Opole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Witaj ! Co masz w awatarze ? Przypomina mi Rarity w czymś zielonym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Witaj ! Co masz w awatarze ? Przypomina mi Rarity w czymś zielonym. c: bo to jest Rarity SZCZĘŚĆ BOŻE~ szczęśc boże zacny człowieku c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Trzecia Unbridle na forum. Hawof innymi słowy witaj. ^.^ Lol . Miło mi , Unka, lub Unbridle jak kto już woli c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. masz jakiegoś znienawidzonego kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 WITAJ! (zaczynacie mnie przerażać. ) Czuj się jak u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Klony! Klony wszędzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Klony! Klony wszędzie! Klony Unka! ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 I niestety nie jesteś the only one, bo nasza Unek była pierwsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Copypasta Unka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Na tym forum są dwie moje kopie... Ta pierwsza zrobiła nawet "Zadaj pytanie Unbridle". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. masz jakiegoś znienawidzonego kuca? Dzięki c: Chyba nie xD I niestety nie jesteś the only one, bo nasza Unek była pierwsza Tak samo jak ja na deviantArt czy na youtube :\ Na tym forum są dwie moje kopie... Ta pierwsza zrobiła nawet "Zadaj pytanie Unbridle". Jeśli ci chodzi o ArcanusDusty to moje stare konto ale ok ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Jeśli ci chodzi o ArcanusDusty to moje stare konto Multikonta? Dohohohoho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) A teraz jestem zmuszona stanąć w obronie TheUnbridle ponieważ znam ją już od dawien dawna. Nigdy nie napotkałam innej Unbridle aż do czasu gdy zalogowałam się tutaj. Nawet przez chwilę myślałam że Unek To Unka. Ale co prawda to prawda wtedy moja Unbridle konta tu jeszcze nie miała :o I zapewniam że gdy wymyślała ten nick to nawet nie wiedziała że ktoś jeszcze taki nick ma. wymyśliła go 2-3 lata temu jak mniemam. I od dawna żyła w przekonaniu że jest jedyna D: Ty unku z foum tez zapewne tak myślałaś. kurde jak ciężko pisze się o dwóch Unbridle xD Unbridle to imie jej postaci która ma na profilu c: Ona nie jest jakimś kopiarzem na prawdę D: I tak samo jak tobie Unku nie podoba jej sie że jest ktoś jeszcze o takim samym nicku. Nie wiem co w tej sytuacji poradzić ale zapewniam że Nick Unbridle ma już od dawien dawna wszędzie. c: Edytowano Lipiec 28, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się