Arjen Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Oh, ta Spitfire jest so... aerodynamic Podoba mi się, tak samo jak pierwsza Rarka, chyba mróz ją trochę ścierpł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Ten ostatni jest... nieprzystojny. Ech tam, Airlick, nieprzystojny ale życiowy. Ile razy miałeś ochotę roztrzaskać monitor? Nawiasem mówiąc, nosisz takie kolczyki czy to tylko kolejne insygnia hipsterstwa na wcześniejszym obrazku? Owszem, noszę ^^Gustuję w kolczykach, dlatego mam przekłute uszy w kilku miejscach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Pomysł Domine- krzyżówka KISS i Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Rysunki świetne! Mam nadzieję na więcej Twi ^^ Zazdroszczę talentu :3 Dziękuję Wisienko, postaram się dorzucić więcej Twi specjalnie dla Ciebie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Lud chce RariTwi! Lud niestety musi obejść się smakiem póki co, tak samo jak i amatorzy sztuki zleconej. Z powodów osobistych działalność Magenta Boutiqe zawiesza swą działalność na czas nieokreślony. Nieeeeeeeee Boje się, że się rozpijesz ~ Arjen But... But... RariTwi! Podobno każdy artysta przechodził kiedyś wielki kryzys. Mam jednak nadzieję, że nie odetnę sobie ucha, bo trochę by tych kolczyków było szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Nowa ilustracja, która znalazła się na moim DA. http://blueaugen.deviantart.com/art/The-last-trick-339529584 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Skutki przedawkowania tęczy, słodkości i pastelowych kolorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dat Luna Jakich kredek używasz, BSBFF? :3 Bic, Milan i Carioca, Sweetie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Bardzo fajnie wyszła Ci tam Luna Chyba widzę swój nowy avek. jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To jeszcze magia przyjaźni,czy już magia miłości? To uszko Twilight odrobinę dziwne,ale poza tym to mi się podoba ^^ Bardzo ładne kolory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie wiń mnie, jestem fanką tej dwójki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A może czas na coś takiego? Mój ulubiony shipping póki co ^^ Chciałoby Ci się je maźnąć razem? Appledash?- da się zrobić ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fabulous art of fabulous shipping. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A może czas na coś takiego? Mój ulubiony shipping póki co ^^ Chciałoby Ci się je maźnąć razem? Appledash?- da się zrobić ;3 To super ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Wchodzę na forum... A tu Magentowa Rewolucja! Fabulous czapka u Rarci. Jakby inaczej, czapka musi być fabulous. Poza tym zła Twilight ma coś w sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Zgadzam się z Airem, choć nadużywa słowa "fabulous" . W tej złej Twilight jest coś fajnego... To nie ja nadużywam, to edycja Magenty, ale najwyraźniej zapomniało się jej wstawić kolorku. Pish posh, komentarz zacnego lemuurka pojawił się zanim dodałam swoje trzy grosze do Twojego postu, Airlicku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ten rysunek jest po prostu świetny. Jeden z lepszych jakie miałem okazję oglądać na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ten rysunek jest po prostu świetny. Jeden z lepszych jakie miałem okazję oglądać na forum Dokładnie, zresztą wszystkie świetne rysunki są właśnie w tym wątku Dziękuję pięknie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Żałuję, że dopiero teraz zacząłem tutaj zaglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Są super masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Special surprise for Airlick ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Oh. Mah. Lawd. Ślicznie dziękuję, chociaż nie wiem, czym sobie na to zasłużyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Świetny rysunek, naprawdę bardzo realistyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts