bobule Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 jakie oglądacie / jakie polecacie - oczywiście poza naszym ulubionym serialem, zapraszam do dyskusji ja strasznie lubię amerykańskie sitcomy, a aktualnie oglądam: Big Bang Theory - z początku bałem się tej tematyki, spodziewałem się nudów, ale zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony Glee - no dobra, to nie jest sitcom, ale serial przekonał mnie dużą ilością muzyki w nim (ba, czasami nawet się nieco wzruszę na nim ) Gra o tron - no ewidentnie najbardziej zboczony serial jaki oglądam Jak poznałem waszą matkę? - to już klasyka Link do komentarza
Airlick Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Moj prywatny ranking: 1. Battlestar Galactica 2. Gra o Tron 3. Dr. House. BSG nie ma sobie rownych, Gra o Tron... Hm, tu jest ciekawe, jak producenci oszczedzaja na scenach batalistycznych... sorry, jakich scenach batalistycznych? :o No, ale sam serial jest spoko, smieszny przede wszystkim, a Daenerys (i Dothraki, no ale o nich tak wiele nie ma) jest zajefajna. Ah, zapomnialem jeszcze o Grey's Anatomy, ktory chyba powinien byc przed Dr. Housem, House mi sie przejadl. Link do komentarza
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 1. M jak miłoś. 2. Na wspólnej. 3. Pierwsza miłośc. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 1. Pamiętniki wampirów (nie śmiać się bo was pogryzę na Kutnowskim zjeździe!) 2. Czysta krew/ Dexter 3. Big Bang Theory/Glee Link do komentarza
rainbow.man Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 1.Jak poznałem waszą matkę ? 2.Grey's anatomy. 3.Ghost whisperer. Link do komentarza
unkindangel Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 1. The Vampire Diaries. I to w sumie tyle? XD Przez jakiś czas oglądałam jeszcze Secret Circle, ale szło umrzeć z nudów, so... (i tak w wakacje pewnie nadrobię pierwszy sezon, ale cóż XD). Dr. House'a uwielbiam, ale nie oglądam regularnie, tylko na zasadzie "o, leci House, obejrzę". Z polskich seriali Ranczo. : D Link do komentarza
Goatse Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 big bang theory - jak wszyscy how i meet your mother - również jak wszyscy scrubs northern exposure boondocks pewnie nie uwierzycie ale oglądam też taki serial o kucykach..... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 ja lubię : 1.The Walking Dead 2.House 3.Prison Break Link do komentarza
Siper Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Lost, jeden z moich ulubionych seriali. Szkoda, że już się skończył :c Link do komentarza
El Martinez Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Prócz kucyków oglądam tylko How I Met Your Mother. Barney to mój mentor ^^ I mam zamiar zacząć Grę o Tron. Warto? Link do komentarza
Mystyk Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Jeśli już to House i to takie nowe - Magia Kłamstwa. (taaaak wiem! straszna podróba House'a ale wciągająca) Big Bang Theory też całkiem niezłe. Zazwyczaj wszystko z Comedy Central :33 Link do komentarza
Akira Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Ja oglądam na razie Ranczo i Grę o Tron(Zajebistość) no i oczywista Dlaczego ja? Trudne Sprawy i te pierdoły(Jest się z czego chichrać) Link do komentarza
Silver Shield Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Ja to SCI, House, Siostra Jackie, Zagadki Umysłu, Kości, Wzór Link do komentarza
Musolini56 Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Ja tam wszystko a szczególnie te śmieszne. Link do komentarza
Silver Shield Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 szczególnie ALLO allo Link do komentarza
Testar Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Ja oglądam "My Little Pony:Friendship is magic" polecam! I.... jeszcze.... yyyy.... Link do komentarza
DerP Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Ogólnie nie oglądam seriali. Ale jak oglądam to albo mlp fim albo "Świat wg. Kiepskich" Link do komentarza
bobule Napisano Maj 14, 2012 Autor Share Napisano Maj 14, 2012 "Świat wg. Kiepskich" Link do komentarza
El Martinez Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Co chcesz, Bobul, jak nie ma nic ciekawego w telewizji, to można obejrzeć ;p Mała dawka prymitywnego humoru jest potrzebna każdemu xd Aha, i zacząłem oglądać Grę o Tron. A właściwie to nie zacząłem, bo już jestem na 2 sezonie Wciąga to, naprawdę. Zastanawiałem się, czy w ogóle zacząć, ale nie żałuję. Link do komentarza
David020386 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Game of Thrones (^^), Big Bang Theory n' SMOSH (wiem, że to nie serial, ale oglądam to nałogowo) Link do komentarza
Geledrin Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 TBBT, HIMYM, Supernatural, Game of Thrones & Dr. House Link do komentarza
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 ja oglądam: How i meet your mother - również jak wszyscy Scrubs Dr. Who(nie to nie jest podróba DR. hausa ale serial sci-fi) Ranczo Link do komentarza
Niklas Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Huh, czego to ja NIE oglądam xD Hmm, może jedynie wymienię to, co wciąż leci i będzie jesienią... - Bones (też lubię, głównie za humor... no i w którym innym serialu jedną z ról epizodycznych gra frontman ZZ-Top? ;]); - Body of Proof (takie z lekka CSI, tylko w bardziej medycznych klimatach); - Castle (lubię ten serial i za głównego bohatera, i za lekkość) - CSI (wszystkie) [niby takie cuda na kiju, ale lubię takie klimaty xd]; - Dexter (z niecierpliwością czekam na kolejny sezon); - Doctor Who (długo się zabierałem, ale nie żałuję, że się przemogłem - dawka porządnego sci-fi, ale... też nie dla wszystkich - nie każdemu podejdzie ten specyficzny, lekko kiczowaty klimat. Wiem, bo już widziałem dyskusje na Filmwebach xd); - Fringe (fajne cuda na kiju się dzieją xd Szkoda, że piąty sezon to będzie ostatni); - Hawaii Five-0 (znalezione przypadkiem, a okazało się całkiem fajnym odświeżeniem starego serialu, ale też nie każdemu podejdzie - nie oczekujcie tutaj dużej powagi, raczej wakacyjnego luzu i ładnych widoków); - Person of Interest (nowy serial, który całkiem zasłużenie zebrał pokaźną średnią widzów. A jednak można było zrobić coś nowego w sferze kryminalistyki xd); - Sherlock (brytyjski mini-serial o odcinkach długości filmu; bardzo fajna wizja Sherlocka Holmesa we współczesnym świecie); - The Mentalist (lubię patrzeć, jak główny bohater igra z innymi xd) To tyle na chwilę obecną, jak coś mi się jeszcze z tytułów przypomni, na pewno napiszę o tym tutaj. Link do komentarza
Thunder Nova Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 @Bobul Świat według kiepskich. Niby taki prymitywny humor ale tak naprawde to ten "serial" pokazuje jak żyją niektórzy polacy , tylko jest to bardziej żartobliwie pokazane. Np cytat : "W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształcenie". Jest to w jakiejś części prawda... Link do komentarza
Recommended Posts