Niklas Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Aż dziw, że tego tematu nie ma xd O naszych ulubionych pegazich bliźniaczkach xd *** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 wiesz że ja bd spamił w tym temacie? xD a na początek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Ku*buysomeapples*a. Niech google wprowadzi filtr R34.. ciężko się szuka artów widząc co chwilę.. no. Czemu Cloudchaser ma cutie mark... pod ogonem... Animators, you failed. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 A tak właściwie to jaki cutie mark ma Cloud Chaser ? Bo raz ją widać z chmurką i słońcem a raz z jakąś gwiazdą...:dodgy: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Średnio je ogarniam, ale wyglądają dość słodko : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 Imo chmura to cutie Cloud Kicker, ale... faktycznie jest raz tak, raz inaczej. Nie wiem,, nie pamiętam, jaki znaczek miała w odcinkach. *** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Solar może to ja też! < jako że mam sporą kolekcje dam parę od siebie a potem innych > tutek Flitter CloudChaser < btw. mam "immunitet" na te 2 kolory wiec goń sie bubelek ;3> Flitter, Cloud< zboku> chodźcie tutaj znalazłem co nieco. Noo... co jest? muszę się zając blogiem... A mi leci w tv ulubiony serial... Dobra dobra. Ej... Flitter kiedy mi strzeliłaś fotkę jak miałam taki fryz? Ja nic nie wiem Musze przyznać po alkoholu świetnie całujesz. Byłam pijana, odwal się Co nie zmienia faktu, że świetnie całujesz. A co ty taką minę strzeliłaś? Nie pamiętasz? Pokazywałaś mi "pytania" na twoim blogu. Oj tam oj tam... Haha... pamiętam to... wyglądałaś bardzo ślicznie w mojej kokardce Weź ty mnie lepiej nie wkurzaj... A to gdzie było? Kiedy pewna znajoma która miała z dziewięć lat, zapytała się nas skąd się biorą dzieci. A tak... no co przecież nie mogłam jej powiedzieć tego skąd się biorą nie? Ja też nie. Dobra to wszystko możecie robić swoje sprawki... Super idę zobaczyć na swojego bloga Może serial jeszcze nie przeleciał cały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Jeny, uwielbiam Cloudchaser <3 Świetna klacz i chciałabym jej więcej w odcinkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Jeśli chodzi o Cloudchaser to jednej rzeczy nie rozumiem, czemu w jednym odcinku miała dwa cutie marki? W jednym ujęciu widziałam słoneczko zasłonięte chmurą, a następnie w drugim kometę? Jeśli chodzi o Cloudchaser to jednej rzeczy nie rozumiem, czemu w jednym odcinku miała dwa cutie marki? W jednym ujęciu widziałam słoneczko zasłonięte chmurą, a następnie w drugim kometę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Bo twórcy wciąż się nie mogą zdecydować na jej cutie - raz dają jej - chyba poprawną - kometę, a raz się pojawia znak, który ma Cloud Kicker xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Najlepsze i najsłodsze bliźniaczki ever Osobiście wolę Flitter ale obie są sweet x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) ps są jeszcze Vera, Aloe i Lotus Edytowano Listopad 13, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Flitter ♥ Moja jedna z 5 najulubieńszych kucyków. Cloudshaser też nie zła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts