Cipher 618 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Witajcie. Wspólnie z Octavią doszłyśmy do wniosku... Ekhm... A tak. Z Octavią i Triste doszliśmy do wniosku, że zaczniemy zabawę od nowa. Wydaje mi się, że zasady są proste. My podamy instrument, a Waszym zadaniem będzie napisanie do kogo pasuje. Tym razem, nie będziemy ograniczać się do klasycznych instrumentów. Mogą pojawić się takie, które pasują do mnie! Dlaczego ja się na to zgodziłam? Może teraz ja coś powiem? Skoro musisz. W pierwszym poście będę uaktualniał listę osób. A oto pierwszy instrument. Cymbałki Kto otrzyma ten doskonale znany, dziecięcy instrument muzyczny? (Triste... zwariowałeś?) Spokojnie, zanim przejdziemy do mandolin, rogów czy... kowadeł (tak, tego też użyto jako instrumentu) zaczniemy od czegoś prostego. Forumowi muzycy: Cymbałki dziecięce (dzwonki jak kto woli) - Dolar84. Perkusja - Hayate Saksofon - Zegarmistrz Skrzypce - Magenta Lira - Solaris Puzon - Hedzio Tuba - DiscorsBass Klarnet - Tric Dudy - Guardian Akordeon - Littlebrat Banjo - Tamara Gitara Prima Aprilis - DiscorsBass Fortepian - Cava Gitara elektryczna - Amolek Harmonijka - Hedzio Keyboard - WilczaNati Djembe - Ihara Organy Piszczałkowe - Turoń Fagot (rodzaj fletu) - Farejli Skrzypce elektryczne - Sajback Chrysalis - Nightmare Keytar - Wiecznie Uśmiechnięta Taiko - Elfka z Amanu Edytowano Sierpień 18, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Niech Dolar84 dostanie ten instrument Edytowano Sierpień 2, 2013 przez MasterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Trahall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Aha - proszę nie kojarzyć go z cymbałem! Bo Vinyl zagra na wiolonczeli! :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 To nie są cymbałki, a dzwonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Bez względu na to czy to cymbałki, dzwonki czy banjo mamy remis, a tylko jeden instrument do rozdania. Potrzebujemy Waszych głosów! Obiecujemy kiełbasę wyborczą i niespełnione obietnice! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Dla Dolar84! Też mi szybko to przyszło na myśl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nie będziemy czekać dłużej - zwycięzcą zostaje Dolar84. Oby tylko nie przywołał kosmitów grając jakąś pięciotonową melodyjkę. No dobrze, a teraz coś konkretnego: PERKUSJA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Hayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Hayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Wracam, patrzę... remis. Chyba rozłożę ją na części. Oni robią to na złość czy jak?Jeśli opiekun działu szlaja się po weselach zamiast OPIEKOWAĆ się działem... Hola, hola drogie panie. Jest tu wiele osób, które zasługują na ten instrument. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Szczerze zachęcam do wytypowania użytkownika do którego powędruje ten instrument. W przepadku braku odpowiedzi w okresie trzech dni instrument zostanie drogą losową przydzielony Hayate bądź Tric'owi. Pozdrawia Sajback i Octavia Edytowano Październik 16, 2013 przez Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Hayate, do niej będzie pasować! PRZEGŁOSOWANE! Edytowano Październik 16, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 No cóż, po długich i nerwowych oczekiwaniach oficjalnie ogłaszam że perkusja wędruje do Hayate! Gratulacje! Octavia zdążyła nawet w ty czasie skomponować przynajmniej siedem utworów! No dobra, skoro wreszcie to rozstrzygnęliśmy pora na kolejny instrument. Saksofon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Zegarmistrz. Tylko trochę ten saksofon ozdobić i powinien się spodobać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Po długiej rozmowie z Octavią wspólnie doszliśmy do wniosku że ponieważ od ostatniej odpowiedzi minęły trzy dni, to w takiej sytuacji szlachetny saksofon wędruje do Zegarmistrza. Próbowałem go w jakiś sposób ozdobić, lecz nie udało mi się tego dokonać, więc musi ci wystarczyć standardowy. W spoilerze znajduje się aktualna lista muzyków by uniknąć jakichkolwiek nieporozumień. Cymbałki dziecięce (dzwonki jak kto woli) - Dolar84. Perkusja - Hayate Saksofon - Zegarmistrz Nadeszła pora na nieco bardziej wyszukany instrument który zgodziłem się wypożyczyć na potrzeby zabawy. Skrzypce Edytowano Październik 21, 2013 przez Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Uuuu, to dla kogoś wysublimowanego będzie. Zaryzykowałbym Magentę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Dżem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Ponieważ minęły już dwa dni od ostatniej odpowiedzi, postanowiłem zastosować, zasadę finałowego odliczania w czystych intencjach zachęty. Jeśli w ciągu następnych trzech, góra pięciu dni, nikt nie zostanie wybrany, będę musiał drogą losową przypasować instrument Dżemowi lub Magencie. Pozdrawia Sajback i Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts