FluShyBrony Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4QsYS4u3gIE Co o tym myślicie? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Głębokie i skłania do refleksji, poza tym dobre efekty specjalne. Fabuła też niczego sobie. Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Eternal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Nie mogę przestać tego oglądać! Chcę więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Czekam na pełnometrażówkę tego. Po prostu urzekająca ekspresja wypowiedzi, widoki wręcz zapierające dech w piersiach, aż chciałoby się tam być. Filmik pokazuje tutaj kłopoty kucyka imieniem Pinkie Pie i skłania do refleksji nad swoim życiem oraz pogodą. Na pewno efekty specjalne lepsze niż w Pearl Harbor oraz Transformersach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 No niezłe! To Twojego autorstwa czy wyszukane? 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Za każdym razem się śmieję xD "Ładna pogoda! Zimno i wieje >:(", "Jeb, jeb jeb" xD Więcej tego, więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Jeżeli to ty zrobiłeś, wielkie brawa. Te efekty specjalne, ta fabuła, ta akcja! Byłbyś najlepszym reżyserem ever! Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Raindrops 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluShyBrony Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Jeżeli to ty zrobiłeś, wielkie brawa. Te efekty specjalne, ta fabuła, ta akcja! Byłbyś najlepszym reżyserem ever! Tak, ja zrobiłem ten głupi filmik razem z bratem xD. WOW nie wiedziałem że coś takiego może kogoś tak rozśmieszyć ... Hmm... Jeżeli będzie mi się chciało to może założę kanał poświęcony takim głupotom x]. Dzięki wszystkim za miłe (lol niektóre dosyć poważne xD ) komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ta akcja, te wybuchy, ci bohaterowie!...na wieczny chaos toż to największe dzieło kinematografi ever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) < wstaje wzruszony, łzy ciekną mu z oczu. zaczyna klaskać.> - Coś pięknego. Wg. mnie puszka odegrała idealnie swą role - puszki ? Edytowano Sierpień 11, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Wg. mnie puszka odegrała idealnie swą role - puszki ? Mi się bardziej podobała rola encyklopedii z gazety wyborczej . Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Eternal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 fantastyczne. dawać oskara! dodać petardy i rozwinąć scenariusz i mamy film na dwie godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Nie wiem jak wy, ale ja czekam na drugą część Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Oscar dla tego pana Pana! Najlepszy film ever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 A mnie najbardziej urzekła gra voice aktorów. Przebili oryginał. Piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Te pościgi, te wybuchy! Coś pięknego! [2] Film z najwyższego szczebla, genialni, fascynujący bohaterowie! Wciągający filmik, każdy nas niecierpliwie oczekuje drugiej części i pełnometrażówki. Obejrzałam z kilkanaście razy. I ta rola puszki, ah! Dźwięczne "Jeb, jeb jeb", ciągle je słyszę gdy tylko pomyślę o tym filmie. Oscar dla tego pana, za aktorów, fabułę, scenerię, puszkę, piękną pogodę zimno i wieje!, Mordercę-Rarity, Tłajlajta i Pinkie ze świetnym głosem, efekty specjalne i puszkę! Brawa! *wstaje i klaszcze* To przebiło wszystko, naprawdę.Twórca może być z siebie dumny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts