Perszing Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Nowa tapeta chociaż miałem ją kiedyś na laptopie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Okej, zmieniłem raz jeszcze, bo jak szukałem tego motywu (Usagi anioła z końcówki Sailor Moon), to znalazłem ten obrazek i od razu musiałem zmienić pulpit. A ja właściwie nie przepadam za tego typu obrazkami xD Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Podeślij mi go na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 godzinę temu Gryfeł napisał: Okej, zmieniłem raz jeszcze, bo jak szukałem tego motywu (Usagi anioła z końcówki Sailor Moon), to znalazłem ten obrazek i od razu musiałem zmienić pulpit. A ja właściwie nie przepadam za tego typu obrazkami xD Ukryj zawartość Fajnie Ci się jej włoski zawinęły wokół tych folderów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 47 minut temu BiP napisał: Podeślij mi go na pw Skoro i tak odpowiadam tutaj, to wyślę linka w temacie: Usagi Swoją drogą wystarczy wpisać "usagi angel" w grafice, ale wtedy znajduje się małą wersję tego obrazka, choć wystarczy szukać przez reverse image search i się ma większą W ten sposób znalazłem 34 minuty temu Talar napisał: Fajnie Ci się jej włoski zawinęły wokół tych folderów. Anom Nie zauważyłem wcześniej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Ciężko było znaleźć tapetę, na której jest: logo, smok, ciemne tło (tapeta nie jest screenem ). . Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 nowa tapetka na kompie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Sorki, za troszku słabą jakość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 "Szarpnę się na artystę" Spoiler 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler Jednak zmieniłem. Na najsłodszego, najbardziej przerażającego bohatera gier wszech czasów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Ogólnie wieczorna sceneria. ;D 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Nie, wcale nie mam za dużo ikon/tekstu, o co wam chodzi? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 nowa tapetka Spoiler i ekran blokady Spoiler na telefonie tak to dokładnie ta sama grafika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Spoiler Nowa tapeta na kom. Nie mam ekranu blokady. Wkurzał mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 A co se wstawie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Moim życiowym celem było znaleźć idealną tapete na komurke. Przez 3 lata wędrówki i ponad 1000 pobranych tapet znalazłem tę jedną jedyną. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Becker podrzucisz źródło tapety? To i ja się pochwalę Czarny Leon + Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 godzinę temu Witoslavski napisał: Becker podrzucisz źródło tapety? To i ja się pochwalę Czarny Leon + Tapatalk Wpisałem w google play mlp wallpaper i to pierwsze wyszło XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 To wygląda na to że zaprojektował je jeden gość. Mam go na DevianArcie Czarny Leon + Tapatalk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Właśnie teraz Witoslavski napisał: To wygląda na to że zaprojektował je jeden gość. Mam go na DevianArcie Czarny Leon + Tapatalk Jak się on i ty nazywacie? Chętnie bym obserwną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Siedzę sobie na kompie brata, a ten miszcz zmienił sobie tapetę na taką na jaką ja nie mogę patrzeć, więc uważałem za stosowne interweniować: Spoiler To mój kucyk w grze "Legends Of Equestria" siedzący sobie na szczycie jakiegoś domku w Kryształowym Królestwie ... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Nie mogę znajść ten tapetki... A ten od mojej to Mega Sweet Czarny Leon + Tapatalk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się