Airlick Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 (edytowany) Jak już kopiować, to dobre tematy. A więc - cosplay Rarity!No, to tak na początek. Wrzucajcie swoje, komentujcie, i tak dalej. Inaczej Rarity będzie smutna. A tego chyba nie chcecie? Edytowano Styczeń 11, 2014 przez Airlick Miłościwy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Celestio kochana... Świetne przebrania. Aczkolwiek... Nie wiem, jak Ty, Airlick, ale tą damę z 3 zdjęcia bym do Trybunału Dobrego Smaku podał. Za te koszmarne buty. Litości, co to jest... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 8, 2012 Autor Share Napisano Maj 8, 2012 Nie posunąłbym się do podania jej do Trybunału za same buty. To chyba najlepsze cosplaye, jakie do tej pory widziałem, więc daję link do konta jednej z autorek. I z całym szacunkiem dla Rarci, ale ta Rainbow... Rarity i Fancypants, czy jest lepsza para? Tylko niech nikt nie mówi - Rarity i Spike, bo polecą głowy. No. Dość na razie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 HEREZJA! Airlick, jak możesz w ogóle takie rzeczy mówić?! Moda, sztuka doboru ubrań nie toleruje przymknięć oka! Perfekcja w każdym calu! a buty to bardzo ważny element, zważywszy, że jest to jedyne, co de facto prezentuje nasze stopy! To wymaga Trybunału! Mam nadzieję, że Rarity nie słyszała tego, coś powiedział... A co do cosplaya, to masz rację. DAT. RAINBOW. DASH. Poza tym ten Fancy Pants jest spoko :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Wydaje mi się, że BARDZO trudno, wręcz najtrudniej wystroić się na Rarity : P ale 1sze zdjęcie + za włosy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pompidou Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Ja się zgadzam - ze wszystkich zdjęć które wydziałem na żadnym cosplay Rarity nie wyglądał przekonująco. To tyczy się także powyższych. Może to wynika z tego, że uroku i stylu Rarity nie da się skopiować wyłącznie strojem? ;p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 Przypadkiem wpadłem na to: Całkiem fajne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Milutkie! Fluttershy to jest? hm... No raczej dużego wyboru to nie mamy, by się domyślać xD Acz zastanawia mnie ogólna kompozycja... "The Wild Fluttershy Appears"? rofl. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Trochę zły kolor włosów, ale poza tym... Cudo. Chyba jest tak blisko uchwycenia uroku Rarity, jak to tylko możliwe dla człowieka... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Tu nie wiem po co panienka ubrała do tego stanik bo do ubrań tego typu się go ubierać raczej nie powinno. A ta rarcia jest zajebista! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Wow. Rarcia w pięknych okolicznościach przyrody, a i ona niczego sobie. Możesz pomarzyć, Spike, możesz pomarzyć. No, no... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 11, 2012 Autor Share Napisano Maj 11, 2012 Nowość: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Coś nowego. Faaajna. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 I znowu coś nowego. Mało ich ostatnio... Ale ta wygląda naprawdę dobrze. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Uważam, że w cosplay'u Rarity można naprawdę się popisać kreatywnością i popuścić wodze fantazji. Owszem- ciężko osiągnąć sukces (wszak postać Rarity jest wymagająca i nie znosi fuszerki ) ale kiedy się już uda, to efekt robi ogromne wrażenie (czasem nawet przyćmiewając cosplay'e innych kucyków). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Mimo wszystko jeszcze nie widziałem zadowalającego cosplay'u Rarity. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 21, 2012 Autor Share Napisano Maj 21, 2012 Wybaczcie to iście prostackie wyrażenie, ale ten cosplay, jak to się mówi: zrył mi banię. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 29, 2012 Autor Share Napisano Maj 29, 2012 Rarity x Blueblood? BUCK YEAH! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 31, 2012 Autor Share Napisano Maj 31, 2012 Hnghh. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Sweet. Żeby jeszcze miała róg i uszka... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Kilka średnich moim zdaniem cosplayów: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Właśnie dlatego ich nie wrzucałem - są po prostu słabe. TO zaś, jest NAJLEPSZY cosplay Rarity, jaki widziałem do tej pory. Ciśnienie krwi - over 9000. Może trochę zbyt wymieszane style, powinna zrezygnować albo z torebki, albo z taśmy/okularów, ale poza tym... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 7, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Coś dla żeńskiej części forum (i osobników innego rodzaju ). I coś jeszcze. U mad, Bubel? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts