Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Jestem za Rzygajcem Pospolitym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Rzygajec the best xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Też zgadzam się za Rzygajcem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Rzygajec powiadacie, niech będzie. CO następnego do nas przyjedzie? Ponoć jakieś drzewko z południowych krańców Equestrii. Sam się przekonasz. YYYYYY, tak "normalnie" wygląda. Jak mamy je nazwać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Brokofaciec Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Wygibaniec Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Cebulatron Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Bullon Połudnowoequestriański Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Cebulatron, Cebulatron, Cebulatron... Coś się stało? Rzeczywiście trochę jak cebula wygląda. Zauważyłeś Braeburn, że coraz więcej nam przysyłają drzewek z południowej części królestwa? Oj tam, ważne, że zaczęli ponownie je dostarczać. Przynajmniej nudy już nie ma. Edytowano Październik 25, 2014 przez Garin Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Poplątaniec zwyczajny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Dupiec południowoequestriański ;_; Edytowano Październik 25, 2014 przez Giercownik13 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Miłowąz Zwęźlony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Jestem za Miłowązem Zwęźlonym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Zakręceniec precelkowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Ech, niech będzie Miłowąz Zwęźlony. Niedawno się dowiedziałem, że mają przywieść drzewko z wyspy położonej na wschodnim morzu. Nie mogę się doczekać. Spokojnie, już przyjechało. Jak mamy je nazwać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Shakira XDDD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 No to Shakira. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Ja tam jestem za Fabulous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Pragnieniec :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 BRAEBURN, BRAEBURN! O co się rozchodzi? Drzewko przywieźli z Krainy Zebr. Znowu? Mhm, jakiś czas temu przyszedł telegram z zawiadomieniem o transporcie, ale gdzieś się zagubił w tonie papierów na stacji. Dzisiaj przy sprzątaniu odnalazłem naszą zgubę. Akurat w samą porę, za chwilę przyjedzie pociąg z dostawą. To na co czekamy! LECIMYYYYY! Kolejne drzewko do kolekcji. Jak nazwiemy tego jegomościa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Gnuśny Jasiek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Załamany Zbigniew Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) bezpodstawny trójkąt ( otb -> ^) Edytowano Grudzień 14, 2014 przez Giercownik13 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Załamany Heniek xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Spity Zbyszek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts