Airlick Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Wiesz już za wiele, Skaju Snow. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Kudłate cycki kudłacza... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Niklas Napisano Czerwiec 19, 2015 Popularny post. Share Napisano Czerwiec 19, 2015 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 19, 2015 Popularny post. Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Wierzę, że każda istota żywa, została stworzona w jakimś celu. O dyrektywie nadanej nam przez samego Boga, przypominamy sobie dopiero w wieku, w którym zaczynamy myśleć samodzielnie. Pewnej grudniowej nocy, miałem wątpliwą przyjemność czytać autystyczne wypociny bronego, który pod filmem Evaneski kłócił się z całym światem o to, czy wokalistka zespołu jest ludzkim wcieleniem pinkameny. Z zadumy poświęconej definiowaniu stopnia choroby nieszczęśnika, wyrwały mnie dwa słowa, wypowiedziane głosem przepełnionym smutkiem, miłością, spokojem i zrozumieniem - "Ocal ich". Mój wybitny umysł w mgnieniu oka zrozumiał jaki jest cel mego życia - Nawrócenie bronych na drogę prawilności i męskości. Niestety, po rejestracji na forum padłem ofiarą podcinania skrzydeł przez moderacje i administracje. Zacząłem myśleć, że na ratunek zasługują tylko ludzie czyści, nie splamieni brudnym kolorem uzurpatorskiej władzy. Jednak dziś, usłyszałem ten sam głos. Teraz padło tylko jedno słowo : "Shoutbox". Po zalogowaniu na forum, mym pięknym oczom ukazał się ten oto obraz Teraz już wiem, że Bóg kocha nawet grzeszników roszczących sobie prawo decydowania o tym, kto ma prawo żyć w wirtualnym świecie, a kto nie, gdyż nawet tak wypaczona jednostka jest w stanie nawrócić się. Dzisiejszy dzień udowodnił, że nie chodzi o to czy dostaniesz bana, ale chodzi o to aby ciągle iść naprzód i aby wbrew wszystkim przeciwnościom, dalej głosić przekaz poruszający serca i umysły zagubionych użytkowników. Ścieżka którą obrałem jest przepełniona samotnością i cierpieniem. Jednak jest to brzemię, którego się nie wyrzeknę, gdyż jeśli ja was nie uratuję, to kto? Edytowano Czerwiec 20, 2015 przez arkadiusz fuks 22 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 (edytowany) Z serii "Ruchałbym". >:C Cahir wraz z wieloma innymi osobami używa określenia "newfag" w stosunku do mnie. Pomówienie i nieprawda :C ~Dec Edytowano Czerwiec 22, 2015 przez Decaded 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Podwójne zmartwychwstanie, nieźle. Nawet Jezus ma na koncie tylko pojedyncze. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Z serii: Kupmy komuś okulary, bo chyba nie widzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Porady cioci Sabiny (wulgi) [ 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Imperator powrócił. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 (edytowany) MAKRELA! Panga jest chińska i w smaku niedobra. ~Garin Edytowano Czerwiec 28, 2015 przez Garin v4.0 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Vanadiss Napisano Czerwiec 28, 2015 Popularny post. Share Napisano Czerwiec 28, 2015 (edytowany) Chcesz usłyszeć fraszkę? Całkiem, całkiem. ~Gold Edytowano Czerwiec 28, 2015 przez JOWanadiss 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kuracyja Napisano Czerwiec 30, 2015 Popularny post. Share Napisano Czerwiec 30, 2015 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Moderacja globalna zawsze na straży pokoju wewnątrzforumowego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kuracyja Napisano Lipiec 5, 2015 Popularny post. Share Napisano Lipiec 5, 2015 Skaju chyba napisze drugą Boską Komedię 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Siper Napisano Lipiec 16, 2015 Popularny post. Share Napisano Lipiec 16, 2015 Zakładamy nową partie 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Straszna tortura. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Airlick Napisano Lipiec 25, 2015 Popularny post. Share Napisano Lipiec 25, 2015 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 :^) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Bluzgi. Viewer discretion is advised.Nie wiem, o co chodzi, ale fajnie wygląda. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się